Lange land ziekenhuis zoetermeer vacatures

Datum van publicatie: 06.10.2019

Jouw werkdag Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de Je bent om 8.

Ik kon de vacature niet openen Fraude melden Ik begrijp niet goed wat er gebeurd is. Bel bij een levensbedreigende situatie Denk hierbij aan acute benauwdheid, ernstig bloedverlies, hartinfarct, bewusteloosheid en ernstige ongevallen.

Activeer javascript in uw internetbrowser instellingen of gebruik een andere internetbrowser die de uitvoering van Javascript ondersteunt. Gesponsord - 1 dag geleden - vacature opslaan.

Je stemt ermee in dat werkgevers via Indeed contact met je kunnen opnemen.

Het LangeLand Ziekenhuis staat bekend om zijn informele sfeer, het is een open…. Leuk dat je interesse hebt in ons ziekenhuis. Werken als verpleegkundige. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen, het is een open…. Het LangeLand Ziekenhuis staat bekend om zijn informele sfeer, een fulltime werkweek bij ons bedraagt.

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie

JavaScript is nodig om volledig gebruik te kunnen maken van deze website. Geavanceerd zoeken. Het Dialysecentrum is één van de topklinische afdelingen van het ziekenhuis. Waarom werken in het ziekenhuis? Bijvoorbeeld door uw taalinstellingen of uw ingevulde persoonlijke gegevens op te slaan.

Ze bestaan 65 jaar en is daarmee het oudste dialysecentrum van Nederland. Bel gerust naar onze afdeling Personeel en Organisatie, via of mail naar recruitment llz. Je komt te werken in het ziekenhuis zelf en werkt samen…. Ga door naar vacaturesZoeken Sluiten. Nieuwe collega's gezocht Leuk dat je interesse hebt in ons ziekenhuis. Schoonmaker Ziekenhuis.

Vacatures Langeland

Op de afdeling worden patiënten behandelt binnen diverse specialismen zoals Verpleegkundigen met ziekenhuiservaring. Wij bieden een leuke werkplek op een zeer interessante locatie in Hoofddorp. Gesponsord - vacature opslaan.

Een aantal Je werkt bij het LangeLand Ziekenhuis namelijk in de verloskamers n op de verpleegafdeling. Jij beschikt over een verpleegkundige diploma. BKV Groep. Het gaat vaak om acute of zelfs levensbedreigende situaties waarbij jij de eerste hulp verleent. We horen graag van je. Meer informatie Akkord.

(20 Vacatures)

Beleidsmedewerker Bestuur. Het liefst heb je een deel van je ervaring opgedaan in… 1 dag geleden - vacature opslaan - meer Systeembeheerder in een ziekenhuis , Amstelveen Nieuw. Of heb jij tijdens je studie stage gelopen in het ziekenhuis en wil jij je kennis en ervaring uitbreiden?

Werken als verpleegkundige.

Zoetermeer Beleidsmedewerker bestuur GMSC! Heb bij voorkeur enige ervaring in een medische setting… 8 dagen geleden - vacature opslaan - meer Mail je contactgegevens naar  recruitment llz, lange land ziekenhuis zoetermeer vacatures. Werken als hartfunctielaborant. Of heb jij tijdens je studie stage gelopen in het ziekenhuis en wil jij je kennis en ervaring uitbreiden. Doorgaan zonder cookies Cookies accepteren. Lees dan snel verder. Wellicht is de Acute opname afdeling in het LangeLand Ziekenhuis dan iets voor jou.

Europaweg ER Zoetermeer plastischechirurgie llz.

Acute hulp: belt u eerst uw huisarts

Heb je je cv nog niet opgeslagen? De functie is voor 32 tot 36 uur per week. Beleidsmedewerker bestuur GMSC. Iedere dinsdag komen de leden van de OR bij elkaar, de OR bestaat in totaal uit 13 leden, dit zijn stuk voor stuk medewerkers van ons ziekenhuis.

Je komt als SEH verpleegkundige hier binnen op een level 2-SEH en je zult dus te maken gaan hebben met complexe trauma. Voor een ziekenhuis in regio Leiden zoeken wij een Cv opslaan. Deze werkgever werft via Indeed.

Goed om te weten:

Comments

  1. Nieuwe collega's gezocht Leuk dat je interesse hebt in ons ziekenhuis!

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |