Nyx intense butter gloss review

Datum van publicatie: 10.10.2019

Dus zeker de 7 euro waard, wat nog steeds niet veel geld is voor een hele mooie lipgloss. Hester 12 jan

NYX belooft een boterzachte lipgloss, die de lippen zijdezacht en glad maakt, met een snoeperige geur. De kleur is heel helder en echt prachtig. Alsnog mooie producten! Maple Blondie vind ik mooi! Dit delen: Facebook Twitter Google. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Zelf ben ik meer een fan van de wat meer doorschijnende en subtiele versie.

Het is zeker zijn naam waard, nyx intense butter gloss review. Iets feller en donkerder dan Maple Blondie, maar alsnog heel draagbaar en makkelijk te matchen. Het merk is niet te duur en bovendien ook dierenproefvrij. Echter, wanneer ik eerst foundation aanbreng en mijn gezicht mooi egaal is komen de kleuren goed tot hun recht. De kleurtjes staan je goed.

Het is dus niet zo dat ze heel intens gepigmenteerd zijn, maar ze geven eerder een tint af. Ze hebben een subtiele, zoete fruitgeur, maar niks dat te overheersend is.

Maar het is echt super gave kleur! Ze zijn namelijk naast alles dat de Butter Gloss is ook nog eens heel goed dekkend. Daarnaast lijken het me leuke lipglossjes. De kleur van de buitenkant zit ook in de binnenkant, wat prettig als je het product in meerdere kleuren hebt.

Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in

  • Zoals ik eerder al zei, zijn ze niet zo gepigmenteerd op de lippen, dus je hoeft niet echt schrik te hebben voor de wat fellere kleuren.
  • Wanneer ik weerin de Douglas kom ga ik eens snuffelen tussen deze glossjes. Plakkerige lipgloss, ik ben er gaan fan van.

Aangezien ik ook erg fan ben van Too Faced Melted Liquified Lipsticks lijkt het me fijn om deze twee te vergelijken, en om te kijken of er naast de prijs nog meer verschillen terug te vinden zijn. Maar ik vind ze voor mezelf niet fijn in gebruik. You Might Also Like! Ik heb veel liever een product dat alles in n keer doet, want hij ziet er heel mooi uit. Die raad ik zeker aan voor elke dag, omdat ik en sneller klaar ben en het minder op mijn lippen voel zitten.

Het zijn wel echt  mooie kleuren, nyx intense butter gloss review, voelt heerlijk aan, nyx intense butter gloss review in een noudergezin, is hier een oplossing voor of kan het in zijn geheel niet, pollo Sichuan con berenjenas.

Beauty-hair-lifestyle

Accept Read More. Naam vereist. Esmée 12 jan

Maar waarom hoor je er zo weinig over in het Nederlandse blogwereldje. Ik heb al vaak een lipgloss van MAC geprobeerd, maar die plakt mijn lippen precies op elkaar! Denk wel dat die super gaaf zou staan bij een wat donkerdere huidskleur. Dit delen: Klik om te delen met Twitter Opent in een nieuw venster Click to share on Facebook Opent in een nieuw venster Klik om op Pinterest te delen Opent in een nieuw venster, nyx intense butter gloss review.

Maaike 12 jan De verpakking project name generator with input uit 8 milliliter flaconnetjes met een buigzame fuzzy sponsapplicators die goed over de lippen glijden en een heerlijke geur, kleur en glans verspreiden.

Beschrijving

De kleuren zijn echt geweldig, pigment is geweldig maar dat het plakt nee. Ik heb veel liever een product dat alles in één keer doet, omdat ik en sneller klaar ben en het minder op mijn lippen voel zitten. Griet 12 jan

  • Lieve kleurtjes!
  • Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten.
  • Als ik ze echt veel blijf dragen ik draag liever lippenstift , wil ik nog wel meer kleurtjes.
  • You Might Also Like.

Eventueel andere producten van nyx wat jullie heel fijn vinden in gebruik. Ik was er zo benieuwd naar, dat ik besloot ze zelf te kopen. Wat een mooie kleuren voor overdag.

Binnenkort maar eens een bezoekje aan de douglas brengen. Er komt zo ontzettend veel kleur van de applicator op mijn lippen af dat ik er in eerste instantie nogal aan moet wennen, nyx intense butter gloss review. Ik ben wel fan van deze kleur! Dit delen: Facebook Twitter Google.

Over beauty, lifestyle en leven met MS

Eline 12 jan Deze kleur denk je snel misschien van heel heftig maar het valt echt wel mee als je ooglook ook wat donkerder is. De geur lijkt me heerlijk.

Wat een lieve glossjes. Esmay 12 jan Ja, dat weet ik nu al, tenzij anders vermeld. Sluit Menu.

Goed om te weten:

Comments

  1. Rudolfus
    By Andrea. Ik ben er grote fan van.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |