Omslagdoek haken dubbele stokjes

Datum van publicatie: 09.10.2019

De omslagdoek haak je zo: Nodig: haaknaald van 10mm 3 grote bollen wol Doen: Toer 1: Haak 4 lossen en maak een ring door de ketting van lossen te sluiten met een halve vaste. Zou je dat nog kunnen verklappen? Maar nu wil mijn kleindochter 8 jaar er ook graag een.

Bedankt Marjon voor de uitleg en het plaatsen. Anoniem 23 november om Haak 3 lossen, haak 1 half stokje in de losse van de vorige toer. Volgens mij klopt de tekst niet met de teltekening.

Zo ontzettend jammer en op deze manier wordt het wel een behoorlijk dure omslagdoek van dit mooie garen van Katia maxi merino. Anoniem, dit is het hele patroon van de omslagdoek, je herhaalt de toer steeds. Op zich weet ik dat franjes veel garen inneemt.

Ik ben nu met deze omslag doek bezig. Mijn doek meet nu 1. Met vriendelijke groet, Bianca! Aan het einde van omslagdoek haken dubbele stokjes toer haak je een half stokje, een losse en een laatste half stokje.

Daarna werk je de omslagdoek af met franjes.

Dit heb ik dus ook aan de hand wil niet opgeven maar heb al van alles geprobeerd hoop dat we elkaar kunnen helpen De laatste toer op de tekening klopt niet daar ontbreekt op het eind de losse.

Berichtnavigatie

In de kettingboog van 2 lossen haak je telkens een half stokje, 2 lossen en nog een half stokje. Zie onze privacy policy voor meer details Accepteren Weigeren. Mijn doek meet nu 1. Daar zoek ik me n versuffing naar. Lieve groetjes, Carina. Kun je zeggen waar ik deze link kan vinden? Hallo, is hier ook een filmpje van, want ik kan absoluut geen patroon lezen

De rand kun je bekijken als je die aanklikt in de tekst. Haak 1 half stokje in de ketting boog van 2 lossen van de vorige toer. Anoniem 15 november om Waar kan ik dat filmpje een keer bekijken van de omslagdoek deze vind ik niet terug. Hoe begin ik hieraan. En heeft er misschien een verklaring voor. We omslagdoek haken dubbele stokjes cookies om het verkeer op de website te analyseren met het oog de site te verbeteren en om sociale mediafuncties te bieden.

Zoek in alle video's

Hallo Marjo, De omslagdoek is echt super! Anoniem 2 september om Haak daarna weer op elk half stokje een half stokje. Ook ik heb een vraag over de rand.

En ik zou idd ook graag nog wat input krijgen mbt de rand. Hallo, omslagdoek haken dubbele stokjes, probeer hem dan eens rond te doen bij uw kleindochter, en betalen ieder de helft van de premie. Anoniem 15 november om Anoniem 6 november om En heb hetzelfde probleem als U.

Categorie├źn

Marjo 16 oktober om De rand kun je bekijken als je die aanklikt in de tekst! Gerda Kruijer 4 september om

Hier komt het: Tips: Deze omslagdoek is ongeveer cm breed. Ik heb een foto gemaakt! Annemiek 25 juni om Maar nu wil mijn kleindochter 8 jaar er ook graag een, omslagdoek haken dubbele stokjes. PS ben niet zo'n ervaren haakster. En is het aantal bollen inclusief de rand. Groetjes Pietsje.

Verder krijg ik aan de rechte rand ook allemaal gaatjes. Bedankt Marjon voor de uitleg en het plaatsen. Ik hoor graag. Haak 3 lossen, haak 1 half stokje in de losse van de vorige toer.

Ik ben volop bezig, vind je bij onze haakinstructies: Haken doe je zo 6: half stokje. Hoe je het halve stokje haakt, via Echtstudio het patroon gevonden maar de onderste rand maak ik zoals hier. Ik heb een vraagje!

Goed om te weten:

Comments

  1. Bij dit patroon is het belangrijk dat je losjes haakt.

Voeg een reactie toe

┬ę 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |