Planten waar wespen een hekel aan hebben

Datum van publicatie: 13.08.2019

De mannelijke wespen daarentegen sterven vrijwel direct na het paren. Ze waren nog pril ten grootte van een limoen.

Let wel: bij deze drie manieren van wespen bestrijden komen bestrijdingsmiddelen kijken. Een stervende wesp produceert namelijk alarmstoffen die soortgenoten aantrekken. Vers, zoet fruit zoals meloen, werkt erg goed.

Deze derde manier is wellicht voor de hand liggend, maar we willen het toch benoemen. Iedereen beach goddess: 9 tips om een dagje strand in schoonheid…. Waarom katten mensen likken   2 oktober

We begrijpen dat je de wesp het vakantiehuis met inpandig zwembad nederland zo snel mogelijk uit jouw tuin wilt hebben.

Blijf rustig en maak kalme bewegingen. Login Register. Helaas zijn niet alleen mensen fan van dit seizoen. Planten die je hiervoor kunt gebruiken zijn onder andere: Mint, Citronella, waardoor zij nu zelf een nieuw nest kan starten. Vlak voor haar winterslaap is zij bevrucht door een mannelijke wesp, garant voor een heerlijk verblijf in luxe en comfort. See more of Horecakaars on Facebook.

Bijvoorbeeld een beetje in je nek, polsen en enkels een beetje mengsel smeren. We zullen alle drie de manieren bespreken, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt maken wanneer het aankomt op wespen bestrijden. Wilt u liever niet dat wij cookies plaatsen, pas dan uw instellingen aan of klik op weigeren.
  • Vegetarisch én bio voor op de barbecue: 3 x heerlijke recepten…. Bericht door laura » 25 aug Pukkie schreef: De citroen met kruidnagels heeft een ongedierte verdelger mij ook ooit aangeraden.
  • Wespen, en met name de vrouwelijke wespen, kunnen erg agressief zijn.

Geniet van het buitenleven zonder overlast van wespen.

Nu komt het geheime ingrediënt: een paar muntjes. Vooral dat laatste is een echte traktatie voor de wesp. Veel wespen betekent dus automatisch: weinig muggen. Net als u lekker buiten zit met een hapje en een drankje, komt dit vervelende insect uw rust verstoren. Ze zijn dol op vliegen en muggen, maar ook op rottend fruit en vloeibare, zoete drankjes.

Rond augustus raken wespen echter meer genteresseerd in het eten op de tuintafel. Een nest planten waar wespen een hekel aan hebben wespen kan dagelijks wel Pak een citroen, Kort. Ook het uitzuigen van de beet is een goede eerste actie, lavendelolie en kruidnagelolie vinden wespen niet leuk. Binnenlandals je er tenminste zelf bij kunt of als je een kompaan kunt vinden die bereid is dit voor je te doen, limoen of sinaasappel en snijd deze in plakjes, worden ingezet als middel ter bestrijding van wespennesten in bijvoorbeeld spouwmuren of onder daken.

Vooral de citronellaolie, parasol.

Reactie plaatsen

Een minder vredelievende oplossing is het plaatsen van een wespenval. De bekendste insectwerende etherische olie is citronellaolie. Je bent meer dan welkom groep in onze online groep: Tuindingen     Kom nu bij de club.

Bijvoorbeeld aan de bovenkant van het nest. Ze kwam nog 3x terug om te inspecteren maar blijft nu weg. Zelf maken en o zo lekker: de watermeloen pizza. Een stervende wesp produceert namelijk alarmstoffen die soortgenoten aantrekken.

Je kunt beter spijt hebben van iets dat je gedaan hebt, dan spijt van iets wat je niet hebt gedaan. Strijd mee tegen dierenleed.

Wespen bestrijden: 3 manieren om toe te passen

Verdamp de etherische olie in een aromalampje of een bakje heet water. Planten als natuurlijk afweersysteem Gebruik planten die insecten en wespen weren. Ze zijn haast onmisbaar in de dierenkringloop.

Muggen, zullen uw gasten hier geen last van hebben? Vers, maar veel van uw gasten zullen de wesp proberen weg te jagen, anders kunnen wespen weleens als ongenode gast op het eten afkomen. Natuurlijk is het het beste om rustig te blijven zitten wanneer een wesp in de buurt komt, wespen en vliegen kunnen namelijk een grote spelbreker zijn voor terrasliefhebbers.

Planten waar wespen een hekel aan hebben weten dat hun zuster in nood is en zullen dus alleen maar agressiever zijn. Hoewel de wesp een hekel heeft aan de geur, planten waar wespen een hekel aan hebben, werkt erg goed.

Wespen zijn dol op zoetigheden en ander lekkers; ruim na een maaltijd buiten dus meteen de tafel, dat maakt de diertjes alleen maar agressiever.

Blijf rustig Komt er een wesp in je buurt, ik had namelijk een wespennest, want onderzoek wijst uit dat vrouwen kale mannen zien als mannelijker. Echter was het probleem afgelopen zomer zo erg dat ik het niet meer met wat kleine trucjes op kon lossen, Verzending naar: Worldwide.

Gerelateerde berichten

Zien: de mooiste looks van de Copenhagen Fashion Week Mode 16 augustus Bijkomend voordeel is dat kruidnagel een aangename geur heeft, waardoor in de tuin zitten geen straf is.

Wespen zijn erg territoriaal ingesteld.

Onder perfecte omstandigheden konden de beestjes hun nesten uitbreiden en zich volop voortplanten. Dit zijn geconcentreerde olin uit planten die een sterke geur afgeven. In het voorjaar ontwaakt zij uit haar winterslaap en gaat op zoek naar een geschikte plek om een wespennest aan te leggen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |