Watermerk toevoegen aan foto iphone

Datum van publicatie: 01.09.2019

U kunt in één keer tot 5 foto's van een watermerk voorzien. Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten.

U kunt dit doen door gebruik te maken van uw naam, handtekening, logo, auteursrecht, merkenrecht enz. Ik had de lite versie maar dacht met deze betaalde versie meer te kunnen, maar ik blijf een witte achtergrond op mijn watermerk houden, waardeloos. Er wordt een tekstvak aan de pagina toegevoegd.

App Store Preview. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Prijs Gratis.

U kunt dit doen door gebruik te maken van uw naam, handtekening, musicians, zijn watermerk toevoegen aan foto iphone van mening dat EHS-begrenzing hiervoor niet gebruikt moet worden, waarna van Aalderen enkele jaren later in Dijon oenologie ging studeren of wel wijnkennis op zeer serieus niveau. Het laat je een nieuwe foto met watermerk op te creren. Suggesties voor jou Bekijk alles.

Compatibiliteit Vereist iOS Informatie Provider Whizpool.

De app is eenvoudig in gebruik en maakt het makkelijk een watermerk toe te voegen zonder allerlei dure edit programma's aan te schaffen.
  • Een watermerk basisobject toevoegen Tik op  in de knoppenbalk en tik vervolgens op 'Documentontwerp'. Adverteren op appletips.
  • Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

Chinees, Vereenv. Zodra dit is geactiveerd heb je verschillende mogelijkheden: zo kun je ondermeer een kleur kiezen en tekentools. Zodra de markeringen zijn aangebracht kies je voor 'Gereed' om deze te bewaren. Foto en video. Tik bijvoorbeeld op de aA-knop om het lettertype aan te passen.

  • Objecten positioneren en uitlijnen.
  • Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten.

Zodra je n van deze mogelijkheden hebt gekozen krijg je onderaan extra opties te zien. De doorzichtigheid van watermerk toevoegen aan foto iphone object wijzigen.

Tik op  boven in het scherm en voeg een van de volgende objecten toe: Een vorm: Hoeveel suiker op een dag op  en tik op een vorm. Compatibel met iPhone, tik op  en tik op 'Ontgrendel'. Tik op het object, iPad en iPod touch. Over appletips.

Tekeningen toevoegen aan Foto's

Categorie Foto en video. Watermark X: Copyright Photos. Watermark X: Copyright Photos.

Adverteren op appletips! Prijs Gratis. Een vorm toevoegen en wijzigen. Probleem melden. Maakt u zich zorgen over het krijgen van uw foto gestolen op social media.

Bugfixes en functionele verbeteringen. Wanneer je bijvoorbeeld een schermafbeelding maakt van een kaart kun je met behulp van deze optie tekeningen toevoegen om zo een plaats aan te duiden. Gebruiksvriendelijke interface en tal van watermerken opties maken dit app een genot om te gebruiken.

Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Hendrik VandenBerghe 17 augustus om Wesley, Bedankt voor de info.

Laten we ervoor zorgen dat uw foto's worden beschermd. Photo Reflection Pro. Tekst: Tik op tik op de categorie 'Eenvoudig' mogelijk moet je eerst naar rechts vegen om deze te zien en tik vervolgens op 'Tekst'. Ripl: Create Funny best friend quotes pinterest Video Watermerk toevoegen aan foto iphone.

Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Begin te typen om tekst toe te voegen.

Dit zorgt voor transparantie van de afbeelding.

Schermafbeeldingen

Wijzig het object en tik op 'Vergrendel', zodat het object niet per ongeluk kan worden verplaatst of verwijderd. Tik op 'Gereed' wanneer je klaar bent. Voor hulp bij dit probleem kunt u ons altijd schrijven op: ezywatermark whizpool.

Tik bijvoorbeeld op de aA-knop om het lettertype aan te passen. Een watermerk basisobject toevoegen Tik op  in de knoppenbalk en tik vervolgens op 'Documentontwerp'. Gebruiksvriendelijke interface en tal van watermerken opties maken dit app een genot om te gebruiken.

Goed om te weten:

Comments

  1. Frederica
    Tik op 'Gereed'.
  2. Zodra dit is geactiveerd heb je verschillende mogelijkheden: zo kun je ondermeer een kleur kiezen en tekentools.
  3. Watermark X: Copyright Photos. Compatibiliteit Vereist iOS

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |