Christelijke tekst bij overlijden moeder

Datum van publicatie: 12.09.2019

Geschreven door Rawie, Jean Pierre. In de diepte van verdriet. Rouw is rauw.

Vandaag kwam er een engel. Romeinen Sterk als de dood is de liefde, beklemmend als het dodenrijk de hartstocht. Aan goddeloze, slechte mensen denkt men liever niet terug, maar. Geschreven door Nicolai, Fedde. Geschreven door Smits, Jolanda. Mijn genade is u genoeg; want Mijn kracht wordt in zwakheid volbracht.

Geschreven door Besten, Marloes. Ik zag vanavond voor het eerst een ster. Kort na elkaar overleden. Geschreven door Jansen, Frans den. Ik geef mij over. Geschreven door Harder, Ad den.

Filippenzen Eindelijk blij!

Bijbelteksten overlijden

Door goede machten wonderbaar geborgen. Over lijden heen Lees meer ». Zij heeft gebeden met stuwende kracht. Ik ben gevlogen naar het licht. Het overzicht Bijbelteksten overlijden biedt een overzicht van Bijbelteksten die gebruikt kunnen worden bij een overlijden of begrafenis.

Geschreven door Groeneveld, Petra.

  • Als een geliefde sterft. Ik geef mij over.
  • En nu, wat verwacht ik, Here?

Hoeveel online. Mijn wereld staat stil? Filippenzen Verstuur kaart. Ezechil Einde van het aardse leven! Wij waren bij haar.

Overzicht Bijbelteksten overlijden

Ik vraag niet waarom. Geschreven door Dali, Salvador. Nu ik de weg moet gaan die ieder mens wacht, moet u goed beseffen dat de HEER, uw God, geen van de beloften heeft gebroken die hij u heeft gedaan. Er is een stilte Rouwverwerking2.

Stille vader. Geschreven door Bijzet-Pullen, dhr. Laat maar gaan. Geschreven door Leeuwen, Truus.

Overlijden

Psalm 3 God is voor ons een veilige schuilplaats, een betrouwbare hulp in de nood. Geschreven door Vlijmen, Rob van. Geschreven door Klaauw, Aad van der.

Een stap achteruit. Wanneer een mens zal overlijden. Triest bericht. Nu is het licht? Het ouderlijk huis in onze straat.

Maar God bewees ons zijn liefde doordat Christus voor ons gestorven is toen wij nog zondaars waren. Geschreven door Olij, Janet. De echo roept. Geschreven door Sensen-Brouns, Ageeth.

Bijbelvertaling:

Geschreven door Weerstra, Thijs. Mijn laatste dagen. Barmhartig en genadig is de HERE, lankmoedig en rijk aan goedertierenheid; niet altoos blijft Hij twisten, niet eeuwig zal Hij toornen; Hij doet ons niet naar onze zonden en vergeldt ons niet naar onze ongerechtigheden; maar zo hoog de hemel Lees meer ».

Zomaar vermoord.

Bepaal hoe vaak je verse kruimels in je mailbox wenst te ontvangen en vul je e-mailadres in. Heilig welkomslied! Licht, kind in mij.

Goed om te weten:

Comments

  1. Een vader missen.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |