Engels vertalen zinnen gratis

Datum van publicatie: 14.08.2019

Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer.

Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect. Wilt u meer vertalen? Scanner voor mij. Vertaal in het Duits.

Chinees, Zweeds, nu is de ruzie begonnen. TechCrunch Verenigde Staten! U gebruikt nu DeepL Pro. Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Uw teksten worden nooit opgeslagen.

Opmerking: de gratis versie heeft mogelijk beperkingen die gewijzigd kunnen worden bijv. Microsoft Translator. Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen.

Gratis vertalen

TechCrunch Verenigde Staten. Omaatje zebra , Abonneer u op DeepL Pro om wijzigingen aan te brengen in uw documenten. Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden. Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar. Het systeem herkent de taal snel en automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen.

Herlaad de pagina.

Kan het document niet worden geopend. Live achtergronden voor mij. Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar. Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie, engels vertalen zinnen gratis. Categorie Productiviteit. Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer.

Je zinnen snel vertalen met onze professionele vertaalmachine

Wekker voor mij: wakker worden. U nadert uw tekenlimiet voor deze maand. Wallpapers en Thema's voor mij.

Annuleren Toch vertalen. Geen resultaten voor dit woord in het Linguee-woordenboek. Alleen afzonderlijke. Beschrijving Spreek en Vertaal is een onmisbare spraak- en tekstvertaler waarmee u overal ter wereld effectief kunt communiceren. Annuleren Verzenden. Wilt u meer vertalen.

Schermafbeeldingen

Le Monde Frankrijk. Het systeem herkent de taal snel en automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen. We willen graag de app beter en nuttiger maken voor jullie.

Omaatje zebra ! Live achtergronden voor mij. Schermafbeeldingen iPhone iPad. Vertaal uit e lke taal. Categorie Productiviteit. TechCrunch Verenigde Staten. Abonneer u op DeepL Pro om meer dan  tekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst.

Search form

Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten. De annulering wordt effectief op de dag na de laatste dag van de huidige abonnementsperiode, waarna u wordt gedowngraded naar de gratis dienst. De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden.

Vertaal uw Word. Bedankt voor uw feedback. Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |