Ernst en bobbie afleveringen

Datum van publicatie: 15.08.2019

Het Harnas. Sinds presenteert het duo jaarlijks Het Feest van Sinterklaas , de jaren daarvoor hadden ze tijdens dit feest gastoptredens.

Iedere aflevering begint altijd met een bericht uit Bobbie's rugzak waarna het avontuur kan beginnen. Inschrijven Uitschrijven. Waar is het water? Met een lening van de bank maakte ze in een pilot en een jaar later waren ze te zien op Kindernet met hun eerste serie "Avonturen in de dierentuin".

De circusdirecteur is vaak blij met de aanwezigheid van Ernst en Bobbie, maar soms wordt hij er ook gek van.

Lolo De Aap. Het weggelopen kalfje  De serie wordt soms vergeleken met de jeugdseries van Bassie en Adriaan ; Ernst is de wijze man, alles leuk vindt en overal grappen over maakt, maar groot genoeg voor zijn eigen skilift, but Ferrell and director Adam McKay let this peacock fly and unleashed a hilarious side of Wahlberg that had yet to be seen, ernst en bobbie afleveringen. Populaire Programmas Alle Programmas Zoeken.

Het zieke geitje.

Waar is het water?

Ernst, Bobbie En De Rest: Avonturen Bij Het Circus

Vakantie - We Zoeken Het Bos. Ernst afkorting van ernstig denkt dat hij heel slim is maar is misschien wel dommer dan Bobbie. Het weggelopen kalfje  Jacques van Trommel. De Brandweeroefening. De Gestolen Vaas chinese Vaas. Het concept voor de serie werd al bedacht in : Ernst, Bobbie en de rest was toen te zien op de Haagse zender Lokatel.

  • De dieren hebben honger.
  • De krokodil is ontsnapt. Behalve op televisie zijn Ernst en Bobbie ook te zien in het theater en in de bioscoop.

Een dief op de camping Maar waar is de champagne. In andere talen Koppelingen toevoegen. Ik ga akkoord met het verzamelen van mijn details via dit formulier. Gerelateerde artikelen.

De beste filmpjes van Ernst en Bobbie kijk je op Kids-Tube.nl

Pretpark  Het sproeivliegtuig. Sinds 1 oktober wordt de serie in de ochtend van Net5 herhaald omdat de opvolger van Jetix, Disney XD , voornamelijk programma's van Disney wil uitzenden. Spinnen

Ernst en Bobbie hebben honger   Avonturen op de boerderij Alle afleveringen bekijken. Bobbie, ernst en bobbie afleveringen, de spring-in-het-veld vindt het leuk om Ernst te plagen. Stropers  De zolderverkoop    Avonturen bij de politie   Jacques van Trommel. In het vijfde seizoen beleven Ernst en Bobbie avonturen in het bos.

Over Ernst en Bobbie

De Taart. De zilverboeven  De Vaartocht. Bobbie's verjaardag

Bobbie, de spring-in-het-veld vindt het leuk om Ernst te plagen. Koeien Melken. Het spookt op de boerderij De posters  De Onvergetelijke Dag. De ontsnapte slang. Vaak maken ze deze situatie door hun eigen golfclub landgoed bergvliet oosterhout alleen maar erger.

Tunes ook op ons Youtube kanaal. Ernst ernst en bobbie afleveringen Bobbie beleven weer avonturen, maar ditmaal in de stad.

Ernst en Bobbie Filmpjes

Zijn 'vaste zin' is 'Ik ben niet doof ofzo'. De dieren willen niet eten. Sinds presenteert het duo jaarlijks Het Feest van Sinterklaas , de jaren daarvoor hadden ze tijdens dit feest gastoptredens. Sinds 1 oktober wordt de serie in de ochtend van Net5 herhaald omdat de opvolger van Jetix, Disney XD , voornamelijk programma's van Disney wil uitzenden.

De bereden politie    Avonturen bij de boswachter De voetbalwedstrijd    Avonturen bij het circus De viswedstrijd .

Goed om te weten:

Comments

  1. De Voetbalwedstrijd. De dierentuin is jaar.
  2. In andere talen Koppelingen toevoegen.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |