Holland america line westerdam ship

Datum van publicatie: 26.08.2019

Rederij en schip Toon alles. Deze BB King band was top en dat was te merken aan het bezoek en danslustigen.

Paar Massage. Over de rederij Nederlandser cruisen dan met Holland America Line kan bijna niet. Datum: sep - sep Bedankt voor je inschrijving.

Technische gegevens: Bruto tonnage: Daarnaast is het teakhouten dek vernieuwd en beschikt het zwembad over nieuwe ligbedden.

De collectie bevat schilderijen van historische Nederlandse schepen zoals de Henry Hudson's Half Moon, een in de vorm van een vrouwenhoofd uit been gesneden tabakspijp en een collectie 5, is het verdwenen. Sport Sport. Naam:   Garantie buitenhut zonder balkon Beschrijving:   Buitenhut zonder balkon. Jan Verhoeven. Naam:   Categorie H Kleurcode:?

Klantbeoordelingen - Westerdam

Premium Drankpakket. Pinnacle Grill: in deze intieme gelegenheid kunt u terecht voor een stijlvol diner met verfijnde gerechten. Beschrijving: "een mooie cruise voor oudere".

Waddenzee Werelderfgoed Nature Preserve. Lido Restaurant: biedt u een ontspannen sfeer van het ontbijt tot en met het diner en een ruime keuze verse, op bestelling bereide specialiteiten.

De bemanning uitzonderlijk! Een no worries vakantie. Beschrijving: "Zou het niet vervelend vinden om het nog een keer te doen ". Daarna maakt de  Westerdam  vanuit Yokohama de oversteek naar Vancouver waarbij ook Alaska wordt beste cadeautips voor hem. Meld u aan voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van bijzondere cruises.

MS Westerdam*****

Positieve punten Ontvangst met borrel en hapjes voor Nederlands gasten Oosterse sfeer en eten Taiwan een aanrader. Kom ook aan boord van de ms Westerdam in en vaar mee door het Panamakanaal, maak een cruise naar de Caribische Eilanden of ontdek Alaska's Inside Passage en Glacier Bay.

Gastronomie Gastronomie.

Reisdatums: jul. Nederlandser cruisen dan met Holland America Line kan bijna niet? Bedankt voor uw inschrijving. Tanden bleken? Beschrijving: "Zeer goed schip van HAL met goede gastronomie en service. Landen Toon alles Placeholder Mobile Landen.

Fotogalerij ms Westerdam

Positieve punten Service Communicatie Accommendatie. Accepteer deze cookies als u hiermee akkoord gaat. Datum: okt - okt Tegenwoordig hoort internet toch tot de basisvoorzieningen. Vanaf september tot april ontdekt het passagiers tellende schip uitgebreid China, Japan, de Filipijnen, Singapore, Taiwan, Thailand en Vietnam tijdens cruises van 10 tot 31 dagen.

  • Reisdatums: jul
  • Het weer was buitengewoon.
  • De directie moet hier standvastiger optreden en betrokkene doorverwijzen naar het Lido.
  • Naam:   Buitenhut D Kleurcode:.

Wij laden de prijzen dagelijks in van de rederij, maar zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden. Vrij zoeken Advertentie. Naam:   Binnenhut M Kleurcode:. Eten als vanouds goed van kwaliteit; wij hebben ook geluncht in de Pinnacle; dat kost niet zo veel extra voor een hele stap meer service en kwaliteit maar de toeslag voor de avond vonden wij te veel van het goede ; het Lido altijd goed voor alle momenten van de dag.

Culinair Op de Westerdam kunt u dineren in de Pinnacle Grill, dat gerechten uit het Noord-Amerika op stijlvolle wijze serveert, holland america line westerdam ship. Latte Macchiato. Alcoholische dranken. U heeft JavaScript gedeactiveerd.

De digitale workshop, gesteund door Microsoft Windows: gasten kunnen hun vakantieherinneringen laten zien en er een woordje uitleg bij geven, ze kunnen leren hun ervaringen te delen via e-mail, blogs en sociale netwerken - zodat vrienden en familie kunnen zien wat ze hebben bezocht, nog voor ze naar huis terugkeren.

Naam:   Buitenhut G Kleurcode:. Een sfeervolle avond is gegarandeerd!

Werd keurig opgevangen door de bemanning en er werd van alles georganiseerd en extra lekkere hapjes? Datum: okt - 9-nov De Japan Explorer cruise begint en komt weer terug in Yokohama en bezoekt vijf plekken in Japan waaronder een overnachting in Kobe.

Goed om te weten:

Comments

  1. Beschrijving: "een mooie cruise voor oudere". Onze eerste cruise met de Westerdam,7 dagen,helaas konden we vanwege verwachte storm konden we niet van boord bij Half Moon Cay.
  2. Reisdatums: 9-jun Acties Toon alles Placeholder Mobile Acties.
  3. Voor een Italiaans diner kunt u terecht bij Canaletto, waar u een toeslag voor betaalt.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |