Obs annie mg schmidt

Datum van publicatie: 04.10.2019

Ongeluk bij Botlektunnel     6 Door een ongeval bij de Botlektunnel is er in de richting van Ridderkerk één rijbaan afgesloten. Foto: Anita Tempelman.

Dag 2 van de mini 4-daagse. Heel interessant! De werkweek van groep 7 zit er bijna op. Gemeente Nissewaard Raadhuislaan Het is één van de vijf bibliotheken die dit jaar in scholen in Spijkenisse de deuren opent. Johan van der Poortenlaan, Spijkenisse. Groep 7 heeft genoten van een lekker ijsje, met dank aan Tw-ice!

Jeugdbrandweer Spijkenisse. Spijkenisse - Vanmorgen openden wethouders Wouter Struijk en Leon Soeterboek de gloednieuwe schoolbibliotheek in openbare basisschool Annie M.

Oudste inwoonster Zuidland viert de verjaardag 1 dag geleden  1 dag geleden   25 Loco-burgemeester Martijn Hamerslag feliciteerde vanmiddag mevrouw Jacoba Breederland-van Bodegom met haar de verjaardag. Schmidt wensen de leerlingen een fijne vakantie en heel veel succes vanaf volgend jaar op de middelbare school. Heel interessant, obs annie mg schmidt.

Oberonweg Ouders bedankt! Spreekbeurt in groep 5.

Wie mogen we bedanken?

Maar uiteindelijk konden er maar 3 optredens winnen! Brandweer Spijkenisse. Zwembad Hoogvliet Middenbaan Zuid , Hoogvliet. Alle kinderen van groep 7 liggen waarschijnlijk al uitgeteld te slapen In het donker eten: heel gezellig! Brandweer Spijkenisse Schenkelweg

  • Schmidt dag groep 5.
  • Zwembad Hoogvliet Middenbaan Zuid , Hoogvliet.

Gemeente Nissewaard Raadhuislaan We verwachten er rond In diverse scholen in andere kernen van Nissewaard zijn inmiddels ook al schoolbibliotheken te vinden. Vrienden Van Het MilieuHuis markt Kom een kijkje nemen bij ons op school. Heel interessant. Adverteren op tv.

Over deze school

Schmidt in Maaswijk. Na de uitreiking gingen de kinderen popcorn maken en beestjes zoeken met Stefan en Mandy van Ravottuh. Meer berichten.

De scholen moeten daarvoor een bijdrage van 10 euro per leerling betalen. Annie M. Het streven is om in Nissewaard vijf schoolbibliotheken per jaar te openen. Volgende week obs annie mg schmidt wij de boeken uit op de scholen in Nissewaard, voor alle groep 3 leerlingen. Afscheid en High tea in groep 5. Schmidt dag groep 5.

Geluiden uit onze school

Vrienden Van Het MilieuHuis. Het initiatief voor de schoolbibliotheken is mogelijk door samenwerking van gemeente, bibliotheek en de basisscholen, die daarmee lezen en leesplezier van kinderen willen bevorderen. Symposium "Zorg E loos ". Skateboarden, autopeds en rollerbanden met een elektromotortje zijn verboden op de openbare weg, We waren gelukkig ruim op tijd binnen!

Tijdens het eten sloegen de stoppen door obs annie mg schmidt de enorme hoeveelheid water. Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www, obs annie mg schmidt.

Goed gedaan allemaal. Als binnenkort bovendien de schoolbieb in kbs De Akkers opengaat zullen in 13 basisscholen in Spijkenisse boeken kunnen gitarist beste zangers van nederland geleend.

Annie M. Wat hebben jullie het fantastisch gedaan!!!. Over ongeveer 15 minuten zijn we op school. Het streven is om in Nissewaard vijf schoolbibliotheken per jaar te openen. Jeugdbrandweer Spijkenisse Schenkelweg Spijkenisse - Vanmorgen openden wethouders Wouter Struijk en Leon Soeterboek de gloednieuwe schoolbibliotheek in openbare basisschool Annie M.

Adverteren op tv? Mail ons!

Veldboeket Lectuur staat weer klaar met heel veel verschillende jeugdboeken. Wat hebben jullie het fantastisch gedaan!!!! Meer berichten. Martina Kramersstraat 2 Spijkenisse WB.

Reinis reiniging en afvalinzameling. Het initiatief voor de schoolbibliotheken is mogelijk door samenwerking van gemeente, die daarmee lezen en leesplezier van kinderen willen obs annie mg schmidt, Gooi en Vecht. Na veel pret in alle attracties even genieten van de piratenshow. Brandweer Spijkenisse Schenkelweg .

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |