U met puntjes hoofdletter

Datum van publicatie: 10.10.2019

Het ampersand teken werd zelfs beschouwd als de zevenentwintigste letter in het Engelse alfabet. Ä Bronnen:.

Om aan te geven dat u woorden niet in de gewone betekenis gebruikt: de aanhalingstekens geven bijvoorbeeld aan dat het om een zelfbedacht of ironisch gebruikt woord gaat, of om een vakterm. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Het accent circonflexe duidt ook op een voormalige aanwezigheid van de 's' in het Frans. Het beletselteken bestaat uit drie puntjes; het wordt gebruikt om aan te duiden dat een zin afgebroken wordt, even onderbroken wordt of aangevuld kan worden.

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Ã -- -- Õ --   Tilde ã -- -- õ --   Umlaut Hoofdl. Suniram 07 augustus

Deze z werd later onder de c gezet, waarbij deze het bovenste streepje verloor. A 1 hitsingle betekent zoveel als een nummer n plaatje. Onze speciale gast is Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De letter e houdt zijn dakje. Afbeelding u met puntjes hoofdletter.

De letter e houdt zijn dakje. De accent grave wordt gebruikt om de klank van een klinker te wijzigen of de betekenis van een woord te versterken of verzwakken.
  • In de Nederlandse taal wordt een circumflex vooral gebruikt bij leenwoorden. Om aan te geven dat u woorden niet in de gewone betekenis gebruikt: de aanhalingstekens geven bijvoorbeeld aan dat het om een zelfbedacht of ironisch gebruikt woord gaat, of om een vakterm.
  • Ik vind het ook nogal omslachtig.

Weet jij het antwoord?

Afbeelding toevoegen. Na het loslaten van de Alt-toets verschijnt het teken. In de wiskunde betekent het dakje 'tot de macht'.

Tegenwoordig komt u het alleen tegen in emailadressen en adressen van websites. Dan is dat waarschijnlijk de snelkoppeling voor Word ;.

Marleen 08 augustus Meer hardware. Het is een ' must '. In de Verenigde Staten wordt het hekje ook als pond pound teken gebruikt; 3 of sugar. In de islamitische wereld gebruikt men het symbool omdat de zesarmige asterisk sommigen aan een davidsster doet denken? Weet jij het antwoord, u met puntjes hoofdletter. We zien dit nu nog terug in - bijvoorbeeld - de naam Schrderwelke ook als Schroeder geschreven kan worden.

Accenten op hoofdletters

Toen ging het licht uit Dan is dat waarschijnlijk de snelkoppeling voor Word ;. In de muziek is een hekje een 'kruis'. Om aan te geven dat u woorden niet in de gewone betekenis gebruikt: de aanhalingstekens geven bijvoorbeeld aan dat het om een zelfbedacht of ironisch gebruikt woord gaat, of om een vakterm.

Het meegeven van variabelen aan een programma; bv. Dirk Frimout. De z leek iets op een 3? Tegenwoordig komt u het alleen tegen in emailadressen en adressen van websites. Weet jij het antwoord. Registreer je gratis.

Navigatiemenu

Symbolen en ALT-codes Speciale letters kunnen gemaakt worden door de Alt-toets ingedrukt te houden terwijl je de onderstaande code op het numerieke toetsenbord typt.

De vertaling voor umlaut is 'klankwijziging', de lange y is dit niet. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

In de muziek is een hekje een 'kruis'. Sandesh 07 augustus Van oorsprong was de cedille een z die achter de c werd geschreven. Waar vroeger vooral het teken werd gebruikt, wordt u met puntjes hoofdletter vaak de schuine streep gebruikt. We grote maten dames online dit nu nog terug in - bijvoorbeeld - de naam Schrderwelke ook als Schroeder geschreven kan worden.

Het liggende streepje stamt uit de tijd van de de mechanishe typemachine. Het is een ' must '. In de wiskunde betekent het dakje 'tot de macht'.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

De Nederlandse combinatie van de i en de j ÿ is geen umlaut. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De samenvoeging stamt uit de Romeinse tijd.

De samenvoeging stamt uit de Romeinse tijd. Een paragraaf is een groep bij elkaar horende alinea's, u met puntjes hoofdletter. In de Nederlandse taal wordt een circumflex vooral gebruikt bij leenwoorden. Deze z werd later onder de c gezet, waarbij deze het bovenste streepje verloor.

Goed om te weten:

Comments

  1. Bij IRC chat-servers staat het hekje voor een kanaal op de server, bijvoorbeeld het kanaal xdcc-movies - - Min-teken - Streepje - Koppelteken - Koppelstreepje - Afbreekstreepje - Weglatingsteken - Hyphen Weggelaten woorddelen worden vervangen door een weglatingsteken. Je moet me niet vragen hoe lang het duurde voordat ik erachter kwam dat het zo werkte:p Op mijn vorige computer werkte het wel met aanhalingstekens gevolgd door een klinker.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |