Uitzending gemist silent witness rivers edge

Datum van publicatie: 25.07.2019

First Casualty. In een afgelegen moeras in Sheffield wordt een merkwaardig goed bew

Als het onderzoeksteam op het punt staat om de vervreemde echtgenoot van de moeder op te pakken, vinden ze een aanwijzing die het onderzoek volledig op zijn kop zet. Wanneer drie patiënten in dezelfde afdeling van een Londens ziekenhuis op één nacht sterven, wordt al snel duidelijk dat er kwaad opzet in het spel is. Het team moet de verdwijning van een tiener oplossen voordat de moordenaar opnieuw toeslaat.

Hij is van slag als hij doorheeft dat hij de familie kent. Nikki en Jack onderzoeken de dood van een tiener die op een bouwwerf werd gevonden. Nikki en Jack onderzoeken de zaak en stellen vast dat er een verborgen scherpschutter aan het werk is geweest.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Ze trekt zich het lot van een Syrische tiener aan Nikki neemt de lijkschouwing voor haar rekening en ze merkt uitzending gemist silent witness rivers edge de vrouw nog maar kort geleden bevallen is. Het team moet de verdwijning van een tiener oplossen voordat de moordenaar opnieuw toeslaat.

Toch heef Na verloop van tijd begint Nikki te vrezen dat de moorden iets. Seriemoordenaar Arnold Mears heeft een zwak voor gedichten, maar geen spijt van de moord op drie tieners.

Paradise Lost. Nikki, op Jack en Thomas doen het een afgrijselijke ontdekking tijdens in met de wagen.
  • De pathologen vinden DNA dat overeenkomt met dat van een mysterieuze seriemoordenaar. In East End vinden een vader en zoon de dood in een vreselijk verkeersongeluk.
  • Nikki op bezoekt een in ongenade gevallen naar oud-collega die met mogelijk de sleutel tot in het mysterie een bezit.

Meest bekeken uitzendingen van Silent Witness

EK Hockey: Nederlandse hockeysters winnen zeer ruim van Rusland: Centraal in het onderzoeksteam van Silent witness staat forensisch patholoog Sam Ryan in latere afleveringen Emilie Fox. TV Kennis. Ariana Grande stelt bizarre eisen voor optreden Ziggo Dome.

Ze worden geconfronteerd met het werk van een moordenaar die jacht maakt op illegale immigranten. Donny Roelvink herdenkt overleden oma met ontroerende video. James Bond-titel No Time to Die leidt tot speculaties onder fans.

  • Silent Witness Politie en openbaar ministerie roepen bij hun onderzoeken regelmatig de hulp in van het forensisch laboratorium.
  • Het forensisch team wordt opgeroepen voor een driedubbele moord op een boerderij.

Hotter Than My Harry voert de officile lijkschouwing uit op het lijk van de rijke bankierster Uitzending gemist silent witness rivers edge Flannery? Ze trekt zich het lot van what to see near antwerp Syrische tiener aan ! Squaring The Circle. Nikki van ligt onder vuur de nadat zij informatie uit over een verdachte van heeft gelekt. Inspecteur Butcher meent echter dat de echtgenoot de schuldige is en luistert niet naar wat Guillam te zeggen heeft!

After the fall

Bij een watervoorzieningsproject zijn de stoffelijke resten van een mens gevonden. Bij een benzinestation worden drie mensen doodgeschoten. Jack denkt in een paranoïde bui dat Clarissa weggaat bij het Lyell Centre, en Paul kan het allemaal niet meer bevatten.

Het griezelige is dat de dader zijn slachtoffers volkomen willekeurig lijkt te kiezen. TV Kennis. Het Lyell-team onderzoekt de dood van een familie die werd neergeschoten tijdens een picnic aan de oever van een rivier.

Ondertussen ontdekt Thomas de bizarre waarheid over de dood van Tina. Inspecteur Butcher meent echter dat de echtgenoot de schuldige is en luistert niet naar wat Guillam te uitzending gemist silent witness rivers edge heeft.

Na de dood van haar vriend reist Nikki naar Mexico, waar ze een gevaarlijke ontdekking doet.

Bekijk de uitzending van Silent Witness terug

Bekijk de uitzending van Silent Witness terug. TV Verkiezing. Als naar het onderzoeksteam op het op tv punt tijdens staat om de vervreemde echtgenoot op tv van de moeder van op te met pakken, vinden ze een de aanwijzing die het onderzoek door volledig op zijn op tv met kop zet. In East End vinden een vader en zoon de dood in een vreselijk verkeersongeluk.

TV Formule1. Nikki en Jack moeten samenwerken met een politieagent met wraakgevoelens. In East End vinden een vader en zoon de dood in een vreselijk verkeersongeluk. Je kan ook zoeken op: TV-station? Nikki en Jack moeten samenwerken met een politieagent met wraakgevoelens. Programma gemist. De rechtlijnige en soms gevaarlijke koers die ze vaart, brengt haar regelmatig in de problemen, web.

Silent Witness op tv

Nikki is getuige van een ongeval als een jong meisje door een auto omver wordt gereden. Deze aflevering is online vooruit te kijken van 16 mei TV Ondernemen. Nikki en Jack moeten samenwerken met een politieagent met wraakgevoelens.

Tijdens een picknick wordt een heel gezin in koelen bloede vermoord door een onbekende schutter. TV Nederland.

Bij een watervoorzieningsproject zijn de stoffelijke resten van een mens gevonden.

Goed om te weten:

Comments

  1. Jack denkt in een paranoïde bui dat Clarissa weggaat bij het Lyell Centre, en Paul kan het allemaal niet meer bevatten. Jack moet Nikki van ophalen, maar raakt al snel de diepgaand bij de op op tv situatie betrokken.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |