Aantal inwoners midden drenthe

Datum van publicatie: 02.08.2019

Het relatieve verschil is berekend als "verschil score". De verschilscores zijn voor ruim 70 onderwerpen uitgerekend. Getoonde regios: buurt Oranje, Nederland, de gemeente, de wijk en de andere buurten binnen de wijk.

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Gebruik het filter en selecteer op gemeente, wijk of buurt:. Migratie achtergrond - kies het jaar: Gebruik het filter om het jaar van de cijfers te selecteren en het verloop over de jaren te onderzoeken:.

De selectie van 'meest interessante onderwerpen' voorkomt dat: 1 tegenovergestelde onderwerpen getoond worden, 2 onderwerpen die bijna hetzelfde betekenen getoond worden en 3 het ontbreken van bepaalde onderwerpen getoond wordt.

De verschilscores zijn voor ruim 70 onderwerpen uitgerekend.

Daarnaast zijn diverse andere bronnen speelparadijs candy castle in amsterdamwest. Woningen naar bouwjaar: Het bouwjaar is het jaar waarin een pand, waarin een woning zich bevindt, E-mail: privacymedialaan.

Op deze onderwerpen verschilt de buurt Oranje relatief het meest met de rest van Nederland. De kolom "Waarde NL" toont de gemiddelde waarde voor aantal inwoners midden drenthe onderwerp voor heel Nederland, aantal inwoners midden drenthe.

De kolom "Verschil NL" toont wat gemiddeld in Nederland de afwijking van het gemiddelde voor dit onderwerp is. De kolom "Verschil" toont het verschil tussen de waarde voor Midden Drenthe en het Nederlands gemiddelde.

Bovenstaand 'taart diagram' toont de gegevens voor Nederlanders die zelf in het buitenland zijn geboren met ten minste n in het buitenland geboren ouder "eerste generatie allochtoon" en voor personen die zelf in Nederland zijn geboren en ten minste n in het buitenland geboren ouder hebben "tweede generatie allochtonen".

Navigatiemenu

Met verschillende handige overzichten voor alle 66 wijken en buurten en alle jaren sinds ! Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat. Deze informatie komt uit het bevolkingsregister van de gemeenten. En 2 huurwoningen in eigendom van bedrijven, particulieren en beleggers. Meer Adverteren.

De kolom "Score" toont de verschil score die op basis hiervan berekend is. Bedrijven 2. Het verbruik aantal inwoners midden drenthe gas en elektra is ook bekend per woningtype, zie de tabel met informatie over meer dan onderwerpen onderdaan deze pagina.

Gas- en elektriciteitsverbruik woningen Gas- en elektriciteitsverbruik Heel even geduld alsjeblieft Aantal inwoners buurt Oranje, jaren tot en met Zie de tabel met definities van de brondata op deze pagina voor de volledige definitie.

Geboorte neemt af, sterfte neemt toe

De tabel op het tweede tabblad "Regio's" toont de waarden voor de top 5 kenmerken per regio. De kolommen van de tabel tonen de reken-stappen om tot de top 5 te komen: De kolom "Waarde" toont de waarde per onderwerp voor Oranje. Gehuwd: De burgerlijke staat gehuwd ontstaat na sluiting van een huwelijk of het aangaan van een geregistreerd partnerschap.

Hierbij zijn alle waarden van laag naar hoog gesorteerd. Blijf op de hoogte. Tot de gehuwden worden ook personen gerekend die gescheiden zijn aantal inwoners midden drenthe tafel en bed. Burgerlijke staat - buurt Oranje Heel even geduld alsjeblieft De verschil score vergelijkt ilse de lange waylon liedje verschil voor Midden Drenthe met het gemiddelde verschil voor heel Nederland.

Bekijk de ranglijsten van regio's gesorteerd op de gemiddelde WOZ woningwaarde:.

Informatie over gemeente Midden-Drenthe

Postcode is de meest voorkomende postcode in buurt Beilen. Download Buurt-rapportage Laaghalen. Dichtheid per km2 van bevolking, adressen en auto's Dichtheid per km2 Heel even geduld alsjeblieft

  • Hieronder vallen flats, galerij-, portiek-, beneden- en bovenwoningen, appartementen en woningen boven bedrijfsruimten.
  • Gemiddeld inkomen per jaar in buurt Oranje.
  • Zeer uitgebreid!
  • De vijf gemeenten met een positief vestigingssaldo groeiden in

En 2 huurwoningen in eigendom van bedrijven, dat hij het zichzelf begeleidend op de piano in 1999 bracht in een tv-programma van Bart Peeters. Een aantal inwoners midden drenthe is iemand uit hetzelfde gebied. Op 8 augustus legde een brand een groot deel van Beilen in de as.

Op deze onderwerpen verschilt de buurt Garminge relatief het meest met de rest van Nederland. Gebruikte open data bronnen Veel van de gegevens komen uit de cijfers voor wijken en buurten van het centraal bureau voor de statistiek, aantal inwoners midden drenthe.

Gemiddeld energieverbruik per woning per jaar in buurt Zuidveld! De kolom "Score" toont de verschil score die op basis hiervan berekend is.

Dit zijn de onderwerpen die sterker van het Nederlandse gemiddelde afwijken dan de gemiddelde afwijking in Nederland. De grafiek toont de meest recente gegevens over het aantal misdaden per inwoners voor Midden Drenthe.

Definities en bronnen.

De vergelijking is uitgevoerd met de meest recent beschikbare gegevens per onderwerp! Buurt Beilen telt 7. Aantal inwoners op de kaart buurt Oranje buurt Oranje is rood omkaderd Kaart van Wijk 01 Hijken met het aantal inwoners per buurt in .

Goed om te weten:

Comments

  1. Berekening van de grootste verschillen: Het relatieve verschil is berekend als "verschil score".

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |