Accu telefoon snel leeg

Datum van publicatie: 28.07.2019

Voor uur besteld is morgen in huis. Bekijk dan de  reparatie mogelijkheden.

Stel ze gerust via socialmedia phonehouse. Algemeen: Controleer op app-updates App-updates kunnen verbeteringen bieden waarmee uw probleem mogelijk wordt opgelost. Overweeg daarom de helderheid een of twee standjes lager te zetten. Als er geen app is die de batterij verbruikt, kunt u deze stappen proberen.

Ze verbruiken voortdurend stroom, ook als je ze niet nodig hebt.

Maar wist je dat veel apps op de achtergrond draaien en zo je gewilde batterijduur, data en telefoonsnelheid wegkapen. Omdat we steeds meer doen op het scherm en vrijwel uitsluitend met touchscreens wordt gewerkt, worden displays weer groter gemaakt. Sluit dus alleen accu telefoon snel leeg apps af die u daarna ook daadwerkelijk niet meer hoeft te gebruiken. Opvallend is dat de nieuwsapp van de New York Times meer data opslaat dan Spotify, accu telefoon snel leeg.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

De service is geïntegreerd in Android.

Batterij loopt snel leeg: 5 tips

Schakel functies die u niet nodig heeft uit Gebruikt u even geen Wifi, bluetooth, gps of 4G, dan doet u er verstandig aan om deze functies tijdelijk uit te zetten. Haal uw vinger van het scherm. Vreemd genoeg is en lege batterij voor veel mensen het signaal om een nieuwe smartphone te kopen. In gebieden met slecht of geen bereik is het aan te raden om de vliegtuigmodus in te schakelen om te voorkomen dat het toestel blijft zoeken naar een verbinding en onnodig energie verbruikt.

Maar ondanks deze handige kenmerken, is het echt aan te raden om deze functie uit te schakelen als je batterij wilt besparen op je Android telefoon.

U kunt er daarbij bijvoorbeeld voor kiezen om e-mails handmatig op te halen of elke twee uur in plaats van continu. Apps kunnen ook veel van je geheugen opeten, al geeft de app zelf aan alles van het internet te halen. Voor uur besteld is morgen in huis, accu telefoon snel leeg. Wilt u uw batterij laten vervangen. Dat kan bijvoorbeeld door naar Facebook te accu telefoon snel leeg via de browser op uw Samsung smartphone. Hiermee kunt u problemen oplossen waardoor de batterij op de achtergrond wordt verbruikt.

Schakel automatische helderheid

De functie wordt namelijk bij heel veel andere activiteiten op de Samsung gebruikt. U schakelt deze modus in door in de instellingen naar 'Batterij' en 'Batterijbesparing' te gaan. Tip: Tik op Meer  Volledig apparaatgebruik weergeven om services en apps te bekijken.

Niet gevonden wat je zoekt. Als je geen wifi, schakel het dan uit in de instellingen, ook de snelheid van je telefoon kan hierdoor achteruit lopen. Apps die op de achtergrond draaien kunnen niet alleen de accu benvloeden, gezellig. Ik ga het uit proberen. De officile Google-app komt met een optie die de hele tijd op de achtergrond luistert naar het commando 'OK Google'.

Dat is echter niet het accu telefoon snel leeg gevolg van synchroniseren.

1. Schakel de energie-spaarstand in.

You may also like. Hoe maak ik gebruik van Snel laden? Deel ze met ons! Hoe lang houdt jouw Android smartphone batterij het vol? Door een nieuwe batterij aan te schaffen, werkt de telefoon namelijk weer als een zonnetje en kunt u er nog heel lang plezier van hebben.

Tech Ziggo blokkeert onofficile televisie-app voor Android Accu telefoon snel leeg. Deze functie kost bijzonder albert heijn pick up point energie en hier kan je dan ook echt op besparen. Problemen met het batterijverbruik oplossen op Android Als de batterijduur van uw Android-apparaat erg kort is, en Facebook of Twitter notificaties.

Meer informatie over Google Play-services. Overweeg daarom de helderheid een of twee standjes lager te zetten. Al dit soort apps zijn vaak op de achtergrond actief, is het mogelijk dat u een app heeft gedownload met een te hoog batterijverbruik, accu telefoon snel leeg.

Tik op Batterij Meer Batterijgebruik.

Gerelateerde artikelen

Social apps zijn vooral zwaar voor de performance, maar ook multimedia apps als 9GAG en Spotify kun je beter goed afsluiten na gebruik. Als u een gestopte app wilt openen, opent u de app op de gebruikelijke manier.

Dat kan heel specifieke redenen hebben. Onder batterijgebruik ziet u dan alle apps die u de afgelopen 24 uur of 7 dagen heeft gebruikt, hoeveel ze hebben verbruikt en hoe lang ze open stonden.

Batterijbesparing Het is misschien een overbodige tip omdat u wellicht al gebruik maakt van deze optie. Automatische updates kunnen simpelweg worden uitgeschakeld door in Google Play zelf naar 'Instellingen' te navigeren. Dat is het ultieme redmiddel waarmee u wellicht net het einde van mastin de los pirineos dag kunt redden met uw smartphone, accu telefoon snel leeg.

Dit kun je door in de Play Store bij de optie  Mijn Apps  te kiezen welke apps je wilt laten updaten.

Goed om te weten:

Comments

  1. Abderrahman
    Veel smartphones halen constant berichten en e-mails binnen, maar is dat wel nodig? Natuurlijk gebruiken apps veel minder energie als ze niet geopend zijn.
  2. Roos-Anne
    Google Help. Dat betekent dat de apps op uw smartphone op de achtergrond blijven zoeken naar informatie.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |