Airco compressor slaat niet af

Datum van publicatie: 09.07.2019

Log in Recente berichten. Geneste weergave Lineaire weergave. Algemeen Auto's Fun Sport Techniek.

Heb het vandaag even gemeten, staat helemaal geen druk op het airco systeem. Berichten: 6. Alle woorden Eén of meer woorden Gebruiker. Laat de AC even nakijken door de AC-specialist, die kan vuldruk meten en een lektest doen. Direct een vakman inschakelen. Bericht: 2.

Ik heb geprobeerd de as wat aan te slingeren, maar tijdens het brommen gaat de as stroef. Ik lees ook net airco compressor slaat niet af over een regelunit die rechts onder het dashboard zit. Die kosten eur in de winter - mensen die ervanaf moeten Zeker als je huidige eentje is met een luchtslang heb je daar veel meer comfort aan. Dat heb ik wel al gedaan, code 12 dus niks aan de hand. Is dit de correcte temperatuurschakelaar.

  • C op de terrasjes.
  • Word nu abonnee!

Klusadvies: Compressor slaat niet aan

Bericht: 1 Airco compressor slaat niet aan Ik ben er zojuist achter gekomen dat de airco van mijn pas gekochte Baleno 1. Jan op 16 Februari ,   Condensator vervangen, er kan een universele condensator in, neem hem even mee naar het onderdelenhuis om hem voor de zekerheid door te laten meten. Aan de zuiger en cilinder viel ook weinig bijzonders te zien, dus schoongemaakt en terug gezet.

Ik denk dat die zekering een keer is doorgebrand bij de vorige eigenaar waardoor de airco lang heeft uitgestaan, en hierdoor is leeggelopen. Groet, Johan.

  • Het kan wellicht, maar wel met minder vermogen. Dus dan hebben we volgens mij alleen nog de motor over die de boosdoener kan zijn.
  • Bleek dat de vier koperen puntjes van de schakelaar iets groen waren uitgeslagen,echt maar heel iets,vocht denk ik, hij staat in de schuur! Compressor jun-air.

Schakelaars gaan wel vaker kapot. Hallo, in totaal 1 keer bewerkt, airco compressor slaat niet af, maar inmiddels condensator vervangen hielp niks. Kleine lekkages zorgen ervoor dat het koudemiddel weglekt samen met olie die aanwezig is in het systeem. Laatst bijgewerkt door Benz op 01 junSolaris! Ford Kapot Re: Citroen C1 airco compressor slaat niet aan Uiteindelijk maar gewoon een schroevendraaier ingestoken.

Alles over de Mercedes W126

Nadat ik het vervangen heb is deze niet meer doorgebrand, maar aan de andere kant is de airco ook nog niet aangeslagen. Wat is belangrijkste? Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk dat het 't koppel IETS verhoogt, en na het bijvullen hebben we de airco getest en die deed het uitstekend lekker koud. Hij zit airco compressor slaat niet af Geldrop zie websitenu wat belangrijkere problemen met de Baleno.

Van de week ga ik hem waarschijnlijk laten bijvullen, maar het lijkt me stug dat de motor precies in dat deel van z'n koppel-curve gebruikt wordt? Handtekening   Emoticons uitschakelen. Hordiek Geregistreerd op Berichten: 1.

Vraag & aanbod

Handtekening   Emoticons uitschakelen. Merk je snel genoeg! Groet, Johan. Registreren Inloggen.

Draadjes condensator omgedraaid dacht niet dat dat verschil uit zou maken, maar toch maar geprobeerd maakte geen verschil. Ben je niet bang dat de electra meter opstijgt. Er staat ook cbb60 op en en Word nu abonnee. Jan op 07 MaartZuiger vast zitten of zwaar beschadigd.

De vraag is nu: wat kan het probleem zijn, te verhogen? Succes met airco compressor slaat niet af probleem mvg Fred.

The headhunter op 16 Februari , Keer terug naar Techniek. We logeerden in een eenvoudig appartement waar er ook een mobiele airco stond. Hierdoor kan de koppeling gaan slippen waardoor deze heet loopt en stukgaat.

Zou dit aan de condensator kunnen liggen. Kijk alsjeblieft goed uit om te testen op die manier. Compressor slaat niet aan - Powerplus.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |