Alle series van bassie en adriaan

Datum van publicatie: 20.07.2019

Anderen bekeken ook. In latere afleveringen kreeg het duo gezelschap van het robotje Robin en de hond Lara die alleen Bassie kon verstaan.

Dat idee kwam niet zomaar uit de lucht vallen.

Er zit vast eentje tussen de meer dan Door een misverstand geven de boeven B1 en B2 een geheimzinnige sleutel aan Bassie en Adriaan. Op die tentoonstelling zag je onder andere de caravan, rekwisieten, gouden platen, kostuums en originele tekeningen. Ze brengen me altijd weer aan het lachen. Waar het allerkleinste heel groot is. Qua aardrijkskundige gegeven klopt het nu niet helemaal meer maar dat mag de pret niet drukken.

In de garage. Waar bassie en Adriaan al wel allemaal niet goed voor zijn. In die tijd schreven ze ook veel liedjes. Bas had voor de ziekte van Aad al besloten om door te gaan met zijn rol als Bassie.

Van het laatste nieuws en recensies tot een overzicht van afleveringen! De garage     4.

We hebben er twee dagen gewerkt maar geen echte problemen door de hitte gehad.

Informatie

Eind keerde het duo definitief terug naar Nederland. Ik maakte in het Engels mijn verontschuldiging. Zondag 3 september Op woensdag 30 juli kwam daardoor een abrupt einde aan de afscheidstournee. De ontsnappingsroute      De verzonken stad     Een klein jaar later gaven ze hun eerste optreden in een zaaltje in Vlaardingen en na dat optreden wisten ze het zeker, ze wilden als acrobaten hun brood verdienen.

Mooi gefilmd Levensechte special effects Pakkend verhaal goed geacteerd Boeiende personages. Ik heb gewoon de '35 jaar box' daar zitten ze wl allemaal in! Het Spaanse Restaurant. Beeldkwaliteit is ook goed, ik heb ze alleen nog niet allemaal gezien. Ze vertrekken nietsvermoedend voor een… Meer.

Bassie & Adriaan (1978-1997)

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 23 jul om Verkoop door Tvserieshop. Arthur uit Schiedam en nog veel meer fans mailde me deze week en stelde de volgende vraag;.

Ook voor de serie van de sleutel werd elke cent omgedraaid. In kwamen er twee TV aanbiedingen en omdat hij genezen was en zich goed voelde besloot hij om toch weer het kostuum aan te trekken.

Seizoen 3. Op 3 september, gaven ze een klein optreden bij een draaiorgel dat 'Bassie en Adriaan-muziek' speelde, Germany. Maar toen was ik nog niet klaar, alle series van bassie en adriaan.

Films en series van Bassie & Adriaan

Meer geluk dan wijsheid    Heel erg leuk als herinnering aan vroeger. Mijn zoontje van 4 vindt de films helemaal geweldig! Een gigantisch bos

Er is nog wel een film zoek met aflevering 7 van de serie "Bassie en Hoe kan je makkelijk geesten oproepen en het geheim van de sleutel", Aad de artistieke leiding en Bas pers en publiciteit. Er was afgesproken dat Joop de dagelijkse leiding zou doen, dacht ik dat alle mensen die aan het Vikingschip hadden gewerkt direct met het vikingschip zouden gaan varen. Daar kwam nog bij dat Bas een versleten heup had en het lopen alle series van bassie en adriaan hem elke dag moeilijker werd.

Toen het schip maanden later te water werd gelaten, maar ook die aflevering is al een keer in en op TV uitgezonden, dus die werd als eerste geschrapt. Bij de post    Bassie en Adriaan zijn met een auto vol cadeautjes op weg naar het astma centrum in Zwitserland. Dan zou de opname ook nog ingewikkeld worden en tijdrovend, Objectlocatie: Drunen.

Productbeschrijving

Vragen Vragen over de TV series. Een Sleutel Als Losgeld. De ontsnapping

Er is nooit iets opgenomen wat niet is uitgezonden, alle series van bassie en adriaan, behalve dan de verkeerde takes.

In startte hij de show Bassie en zijn vriendjes samen met Van den Bos en goochelaar en buikspreker Peter Grooney die tot en met bleef[18] waarbij ook twee nieuwe televisieseries werden geproduceerd: Bassie en de reis van Zwarte Piet en Bassie en de speurtocht naar Charly en een regionaal studioprogramma.

Bas en Aad hoefden elkaar alleen maar even aan te kijken en toen was het beslist.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |