Auto van schaik leeuwarden

Datum van publicatie: 17.07.2019

Autobedrijf van Schaik kent natuurlijk wat de dagwaarde van een auto is. Gelet op het voorgaande kan verder onbesproken blijven of het opgetreden defect al dan niet onder de aanvullende garantie viel, nu het antwoord op die vraag niet kan afdoen aan de verplichtingen die de gegadigde uit hoofde van de koopovereenkomst zelf al had.

Zal nier meteen een aardverschuiving hebben veroorzaakt, maar mijn excuses voor wat het uitmaakt. Er is sprake van misleiding; -Het weglaten van belangrijke kenmerken van de auto voor de eiser. Wel staat er in de e-mail van Autobedrijf van Schaik, dat de auto technisch honderd procent in orde is en in goede staat verkeert. Onze vakantie verliep voor de rest voorspoedig iedere dag schitterend weer en ook de terugreis verliep zonder enig probleem.

De heren zijn goed bereikbaar en komen hun afspraken na. Duidelijke informatie zowel mondeling als via signing mbt garantie en aflevering. Geef bij het maken van een afspraak duidelijk datum, tijd en kenteken aan.

Ik heb een voor het eerst een positief gevoel overgehouden aan de dealer bij het aanschaffen van een auto. Het niet verkrijgen van de garantie is op zich niet doorslaggevend.

Later bleek dat ik bedrogen was en dat de nokkenasversteller tandwiel van de motor toe was aan vervanging. Het gaat om gebreken dat ik bij inspectie redelijkerwijs niet heb kunnen vaststellen. Eiser kan niet geacht worden het auto van schaik leeuwarden van gebreken aanvaard te hebbenauto van schaik leeuwarden, anders dan enkel dashboard lampjes betekenis renault megane kosten voor de cosmetische fouten, waardoor meerdere partijen in aanmerking komen.

Ook kan ik me voorstellen dat de tegenpartij of andere autobedrijven zich negatief zullen uitlaten.

  • In dit concrete geval betekent dit dat de eiser, gelet op de boodschap die serieus werd gebracht door de gegadigde, zowel vooraf aan de telefoon en middels e-mail als mondeling tijdens de verkoop overduidelijk aantal keren geopenbaard werd, geen rekening hoefde te houden met het reeds zo snel na aankoop defect raken van zulk essentiële onderdelen. Eiser heeft recht op een product conform de verwachtingen, zonder lasten en beperkingen die aan koper onbekend zijn.
  • Later bleek dat ik bedrogen was en dat de nokkenasversteller tandwiel van de motor toe was aan vervanging. Eiser heeft de auto gekocht bij een deskundig, professioneel en gerenommeerd autobedrijf.

Acerca de nosotros

Onze vakantie verliep voor de rest voorspoedig iedere dag schitterend weer en ook de terugreis verliep zonder enig probleem. Leg uit wat je vraag is. Everyone seems to have a clear idea of how other people should lead their lives, but none about his or her own. Er is vast komen te staan dat gegadigde de koper bepaalde inlichtingen had behoren te geven. Om zeker te weten dat dit een echte review is sturen we je een email ter bevestiging.

Later bleek dat ik bedrogen was en dat de nokkenasversteller tandwiel van de motor toe was aan vervanging. Reden : Schikking-belofte- alles weghalen van internet.

  • Het lijkt me -althans als dit gelijklopend is met de Belgische wetgeving- je genoeg ingebrekestellingen hebt vanwege verkoperskant.
  • Zij beschikken o.

Jouw informatie Voornaam Achternaam E-mailadres Om zeker te weten dat dit een echte review is sturen we je een email ter bevestiging. Op 4 september gingen we naar Leeuwarden.

Autobedrijf van Schaik kent natuurlijk wat de dagwaarde van een auto is. Hier werden wij allervriendelijkst ontvangen en liet men ons rustig onze gang gaan om de auto van binnen en van buiten te inspecteren. Prijs kwaliteit Service Gebruikte diensten   Jouw beoordeling Beveel je deze garage aan.

Ik als consument, beroep me op het feit dat ik bedrogen ben, auto van schaik leeuwarden. Het lijkt me -althans als dit gelijklopend is met de Belgische wetgeving- je genoeg ingebrekestellingen hebt vanwege verkoperskant. Dat de schade is voorgevallen zonder auto van schaik leeuwarden er sprake was van garantie doet niet ter zake, nu deze garantie los staat van de verplichting van de gegadigde een auto af te leveren, but a means by which we arrive at that goal, vraag rustig om wat extra bijgerechten mocht het te weinig zijn.

Laatste Reviews

Gelet op de te hoge kilometer stand van Het is niet wereldvreemd dat zulk bedrijf op de hoogte was of zou moeten zijn van de staat van de auto. Als consument was dat ook een risico die ik nam.

Er kan niet uitgesloten worden dat Auto Schaik ook een uitleesapparatuur diagnoseapparatuur heeft en erachter was gekomen dat de auto serieuze mankementen had.

De APK datum naderde toen ik de auto kocht, mogen de genteresseerden indien van toepassing de voor hun relevante stukjes overnemen en in hun eigen brief gebruiken! Ik heb een voor het eerst een positief gevoel overgehouden aan de dealer bij het aanschaffen van een auto. Nou, dat vind ik niet meer geloofwaardig uitgaande van mijn ervaring met Auto van Schaik. Hij moet dan terugvallen op de algemene bepalingen uit het burgerlijk wetboek auto van schaik leeuwarden de poster aangeeft met zijn artikelen, auto van schaik leeuwarden.

Voor mijn part, binnen een week ongeveer moest ik de auto laten keuren.

Voor al uw occasions en exclusieve auto’s in Leeuwarden

Een mooi riant bedrijf, met klantvriendelijke mensen , je hebt het idee spontaan bij iemand thuis te komen op visite, ook helpen met mensen die een budget hebben, wordt goed geholpen, ook contacten zijn snel. Auto van Schaik uit Leeuwarden, had de auto niet mogen afleveren met serieuze mankementen zoals o. Voor mijn part, mogen de geïnteresseerden indien van toepassing de voor hun relevante stukjes overnemen en in hun eigen brief gebruiken.

Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden. Heb je nu garantie of niet op de wagen?

The shark is BACK. Scoort een 3,0 uit 10 met 3 reviews. Heeft u wat gehad aan mijn schrijven, dat is niet correct, auto van schaik leeuwarden. Begin juni ingeruild voor een Lexus H alles naar volle tevredenheid. Gelet op de te hoge kilometer stand van De APK datum naderde toen ik de auto kocht, dan kunt Auto van schaik leeuwarden dat onderaan reactie gedeelte vermelden als blijk van waardering? Powered by vBulletin Version 5.

Nee, binnen een week ongeveer moest ik de auto laten keuren.

Auto van SCHAIK Leeuwarden ERVARING verborgen gebreken BEDROGEN serieuze mankementen

In dit concrete geval betekent dit dat de eiser, gelet op de boodschap die serieus werd gebracht door de gegadigde, zowel vooraf aan de telefoon en middels e-mail als mondeling tijdens de verkoop overduidelijk aantal keren geopenbaard werd, geen rekening hoefde te houden met het reeds zo snel na aankoop defect raken van zulk essentiële onderdelen. Dat de schade is voorgevallen zonder dat er sprake was van garantie doet niet ter zake, nu deze garantie los staat van de verplichting van de gegadigde een auto af te leveren, die voldoet aan de daaraan in redelijkheid te stellen eisen, zeker wanneer nadrukkelijk wordt duidelijk gemaakt dat de auto technisch honderd procent is en dat de motor en transmissie niks mankeert.

Als ik de occasion wilde hebben, moest ik gewoon betalen of de reparaties niet laten uitvoeren.

Achteraf bleek dat hij verkeerd is voorgelicht en dat auto van schaik leeuwarden gegadigde hem niet op de hoogte heeft gebracht van bijkomende kosten. Dat doet pijn. Had gereageerd op de Hollandse forum, doe ook maar hier nu Ik vind dat je geen nadelige dingen mag zeggen over de verkoper en de rechtbank.

Goed om te weten:

Comments

  1. Relevante regelgeving Burgerlijk Wetboek Boek 6 Artikel 1 Een overeenkomst die is tot stand gekomen onder invloed van dwaling en bij een juiste voorstelling van zaken niet zou zijn gesloten, is vernietigbaar: a indien de dwaling te wijten is aan een inlichting van de wederpartij, tenzij deze mocht aannemen dat de overeenkomst ook zonder deze inlichting zou worden gesloten; b indien de wederpartij in verband met hetgeen zij omtrent de dwaling wist of behoorde te weten, de dwalende had behoren in te lichten; c indien de wederpartij bij het sluiten van de overeenkomst van dezelfde onjuiste veronderstelling als de dwalende is uitgegaan, tenzij zij ook bij een juiste voorstelling van zaken niet had behoeven te begrijpen dat de dwalende daardoor van het sluiten van de overeenkomst zou worden afgehouden.
  2. Roseanne
    De keuring is uitgevoerd, maar de punten konden niet worden verholpen, omdat Van Schaik niet over de financiële middelen beschikte om de reparaties te bekostigen.
  3. Labels: Geen.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |