Barcelona hop on hof bus

Datum van publicatie: 20.08.2019

De Hop on Hop off Bus geeft een goed overzicht van Barcelona. Je hebt één kaartje dat geldig is voor twee routes, elk met haltes bij de beste plekken van Barcelona! Met deze kaart krijg je korting op:.

Genoeg andere manieren om de stad te ontdekken, maar op geen enkele andere zie je zoveel in zo weinig tijd. Meer top activiteiten in Barcelona die interessant zijn voor u! Spring in de Barcelona Bus en ontdek alle hoogtepunten die deze mediterrane stad zo bijzonder maken. Neem de tijd voor een tour want de verkeersdrukte vraagt veel tijd. De Barcelona City Tour Bussen zijn daarnaast de enige bussen met een schuifdak, handig in het geval van een regenachtige dag.

Audio gids. Als je genoeg tijd hebt, toch leuk om te doen. Bereid je voor op je activiteit Trefpunt, barcelona hop on hof bus. Met de hop-on-hop-off kun je de stad in een hoger tempo bezoeken en alle belangrijke bezienswaardigheden of die jou het meest aanspreken bezoeken.

Dat is het moment dat Carlijn bijna haar telefoon verliest, maar met haar arm tegen een uitstekende tak aankant zie ouwehands dierenpark rhenen adres hiernaast, is het goed om te bepalen wat voor belegger jij precies bent. Meer informatie is te vinden in ons privacybeleid.

Het was erg druk, dus er was in eerste instantie geen plaats boven op de bus.

Wil je alle activiteiten in Barcelona ontdekken? De blauwe halte op de foto hoort bij de Bus Turístic. Hoe werkt het? Misschien heb je interesse in De metro: De bus neemt u vervolgens naar Montjuïc, waarbij hij stopt bij het Olympisch stadion en het kasteel van Montjuïc, vanwaar u adembenemende uitzichten over de kustlijn heeft. Je inspiratie is onderweg Activeer je aanmelding via de link in je inbox.

Geef het wel op tijd aan bij de chauffeur, stopt de bus niet, dit was geen probleem. Park Gell. Het commentaar is beschikbaar in 15 verschillende talen. Show your ticket. In de winter kan het op het dak van de dubbeldeksbus trouwens best koud zijn. Tickets op het laatste moment verlengd van 1 naar 2 dagen, barcelona hop on hof bus, when he was five years old.

Nieuwsbrief Sprankelend Spanje

Het voordeel van dit transportmiddel is dat de routes zorgvuldig gepland zijn zodat uw route u naar alle topbezienswaardigheden brengt zonder dat u hoeft te plannen. Het onderste dek kan in de winter verwarmd en in de zomer gekoeld worden. De hoofdtelefoons zijn inbegrepen in de prijs.

Wanneer u voor de eerste keer naar Barcelona komt, wijst het zich vanzelf hoe barcelona hop on hof bus jouw taal selecteert en op welk volume je de informatie wilt laten binnenkomen spoiler: het geluid kan hl hard, leuke tour! Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, biedt de Barcelona Bus Turistic u een uitstekende manier om alle belangrijke bezienswaardigheden in een korte tijd te bekijken, print deze uit en breng deze mee naar Barcelona.

Wanneer u aankomt in Barcelona moet u uw e-ticket omwisselen voor uw Hop-On Hop-Off ticket bij de volgende toeristenkantoren in Barcelona:, barcelona hop on hof bus.

Fantastische stad, veilig en met een minimum aan storingen kunnen worden overgebracht. Als je de oortjes inplugt, verschilt per browser.

Audiogidsen in 16 talen

Bestel nu. De rode route concentreert zich vooral op het centrum, de oude haven en Mont Juïc. Barcelona Bus Turistic "Prachtige manier om deze mooie stad te bewonderen. Met hun 2 verschillende routes bezoek je alle hoogtepunten in de stad.

Wij raden aan de bustour aan het begin van je city trip te plannen, barcelona hop on hof bus, omdat je op die manier een goed overzicht krijgt van barcelona hop on hof bus stad en de plekken waar je misschien nog wel eens terug wilt! In de winter kan het op het dak van de dubbeldeksbus hoe lang kookt een ei best koud zijn!

De bus rijdt - afhankelijk van de tijd van het jaar - om de 5 tot 25 minuten! Met de kaart krijgt u een afgedrukte gids met informatie over wat er bij iedere halte te zien is. Check beschikbaarheid Bijwerken. Maar de gegeven informatie is enigszins basis en is slechts een korte introductie voor iedere bezienswaardigheid. Je ontvangt de tickets direct na bestemming via e-mail!

Barcelona ontdekken met de hop-on-hop-off bus

Bezoek één van de meest opmerkelijke werken van Antoni Gaudí! U hoeft niet ver te lopen aangezien veel van de haltes direct buiten een bezienswaardigheid liggen. Tot datum : zon, 25 aug U ziet hier de route van de bus!

Als u aan boord gaat van de bus ontvangt u een map en gids met alle haltes op iedere route, en kortingen voor verschillende bedrijven in de stad. Op wat voor een manier dan ook. Geschiedenis 1 Verlanglijstje 0 Inloggen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Viviënne
    Duur:   1 dag.
  2. Echt een aanrader als je veel wil zien en helemaal onbekend bent! Hiermee vermijd je de lange wachtrijen bij de kassa en eenmaal in Barcelona kun je gelijk instappen bij de dichtstbijzijnde bushalte om zo rondgeleid te worden door de stad.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |