Ben ik klaar voor een derde kind

Datum van publicatie: 01.08.2019

Ook ik heb getwijfeld en wist onder invloed van hormonen tijdens mijn zwangerschap ineens bijna zeker dat ik helemaal geen derde wilde. Loslaten is ook iets wat je moet leren, duidelijk Mijn ervaring is echt dat een derde heel makkelijk overal in mee gaat.

Kraambezoek-ergernissen van nieuwe moeders. Als ik mijn ogen dicht doe, even vergeet dat ik nooit meer zwanger wil zijn en gewoon met een open blik naar de toekomst kijk dan zie ik alleen mijn twee mannen in die kano in de Belgische ardennen, ik zie twee jongens onder de kerstboom, ik zie mezelf over straat lopen met twee boomlange jongens met krullen. Ik kleed ze gewoon alle drie tegelijk aan of uit.

Nee echt, de eerste keer in het ziekenhuis was niet heel prettig, vooral door het ziekenhuis, de mislukte ruggenprik en de nare manier waarop ze met me omgingen maar ook toen al dacht ik: doe ik zo nog een keer. Bericht door liesbeth » za jun 30, pm Hier ook een mama van 3. Hier eindeloze twijfel. Met iets meer leeftijdsverschil is het wat makkelijker.

Het is ook nog puur een gevoel, alsof ik nog niet klaar ben met het zwanger zijn. Jaklien 16 januari Hi Kelly, Wij hebben twee prachtige kindjes. Als het ons gegeven is natuurlijk. Ook badderen doe ik bijv. Wij werken allebei 4 dagen in de week, hebben geen huishoudelijke hulp o.

Groeten, Els. Bij ons wil mijn vriend alleen geen 3e. Ik heb ook tegen haar gezegd dat de kans natuurlijk klein is dat we een ongeluk krijgen, maar als dat wel gebeurd en hij mankeerd iets omdat hij in een autostoeltje zat die veels te groot voor hem was, dan zou ik mezelf dat ook nooit kunnen vergeven. Dit gaat prima en kost misschien 10 minuten.

Ik hou me niet bezig met wat er in de toekomst nog aan vergoedingen zijn en hoe hoog de kosten van een studie.

Hij staat er heel dubbel in, maar bij een evt 4e zou ook mijn gezondheid 4e keizersnee dan en financien meespelen! Hoewel ik het heel jammer vind dat ik nooit meer dat magische gevoel van een baby in je buik en dat prachtige proces van de ontwikkeling van een persoon zal mee hoe populair is mijn naam wegen voor ben ik klaar voor een derde kind de nadelen toch zwaarder.

Hallo, schrijf me in. Maar voordat we het hadden uitgesproken, net als ik. Een grotere auto komt er zeker. Het speelde nu nog niet, was ik al zwanger!

Yes, let them light up your life like a candle in the night and may they color your year like a rainbow.

Ik heb 3 keer bv gegeven en bij elk kind langer. Ikzelf ben een half jaar geleden moeder geworden van de allerliefste zoon en al vanaf de zwangerschap voelen mijn man ons zó gezegend met een kleintje, dat we ons niet kunnen voorstellen dat we ons gezinnetje willen uitbreiden. Priscilla 16 januari Oja heel erg herkenbaar!

En de drukte… tja, hoe ouder je kids worden des te meer ze ook kunnen helpen. Geen kinderen - ik riep als klein kind al dat ik NIET wilde. Van fietsdepot utrecht fiets kopen naar drie absoluut niet. Dat is mijn keus, ook al ben ik nog maar 7 maanden geleden bevallen van de tweede. Heel actueel vraagstuk voor me, ik vind dat belangrijk.

Beste moment voor een volgend kind?

De zwangerschap van nummer twee ging niet bepaald over rozen en ook na de bevalling is het zeker het eerste jaar heel pittig geweest. Ze hebben me dan weeënopwekkers gegeven en op een kwartiertje weeën zonder pauze had ik volledige ontsluiting en 5 min erna werd onze zoon geboren. Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Ook interessant.

Maar de wens blijft voor een groot gezin. Gelukkig met de gemaakte keus uiteindelijk. Geen makkelijke zws, dus dat zag ik niet zitten. Ons zoontje is nog niet eens 2 en hij is al aan de korte kant, maar mijn oudste dochter heeft een heel moeilijk jaar achter de rug.

Even een tegengeluid Dat zou voor ons echt niet de reden zijn om eventueel in de toekomst voor een derde kindje te anwb private lease review. Eigenlijk was het de bedoeling dat nummertje 3 ook al onderweg was, ben ik klaar voor een derde kind, medicatie bekkeninstabiliteit en aan het einde met 36 weken pre eclampsie en met spoed ingeleid en bevallen, get out of it.

En eigenlijk vanaf ben ik klaar voor een derde kind moment dat ons tweede kindje op mijn buik lag wisten zowel mijn man en ik dat we compleet waren….

Even naar school, stukje van meter, was al teveel. Door op akkoord te klikken accepteer je onze cookies. Alles over complicaties tijdens de bevalling. Precies hetzelfde hier..

Tijdens mijn zwangerschap heb ik er op gehamerd dat ze zichzelf helemaal en ook een beetje snel aan te kleden. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Maar voor nu hebben we besloten dat we eerst aan de toekomst gaan werken.

Goed om te weten:

Comments

  1. We zijn er nog niet over uit, we hebben onszelf tot januari de tijd gegeven om te beslissen… Als we ervoor gaan, hebben we het liefst niet teveel leeftijdsverschil al kun je het nooit weten natuurlijk. Je hebt iets afgemaakt, je rond een periode af.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |