Cafe restaurant de slufter

Datum van publicatie: 25.07.2019

Mevrouw geeft vervolgens aan dat ze het heel jammer vind dat ik zo reageer?? Profiel Lid worden.

Toen we zeiden dat we al een half uur hadden gewacht kregen we geen antwoord en keken ze ons kwaad aan. Helaas was ook het toetje wat ik wilde er niet, maar er werden me ruimschoots alternatieven aangeboden.

Ik betaal voor mijn eten en wil dan ook een beetje kwaliteit, en niet een lelijk kijkende vrouw die doet alsof het mooiste stukje van een rund frituren normaal is. Lunch, Diner, Brunch. En heeeele schone toiletten! Geweldig om hier weer te zijn Uitstekende service.

Graag de tafel in de serre om de hoek. Kortom; zeer de moeite waard. Nederlands Bedank Chalet-Ardennen. Wij komen zeer regelmatig in dit restaurant. Frans 2. Alie Woelderink.

  • Hij glundert. Waarderingen en beoordelingen 4,0  beoordelingen.
  • Taal Nederlands. Het restaurant steekt absoluut niet "met kop en schouders" boven andere uit.

Meer informatie

Inloggen Lid worden. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Bedank miko Solliciteer dan bij de Slufter! Café-Restaurant 'De Slufter'. We hebben hier voor de tweede keer gegeten. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Slufter. Have a good Ice Cream Sundae with Advocaat, cafe restaurant de slufter. Ondanks volle bak geen lange wachttijden en vlees en vis goed gegaard en gebakken! Dirk punten. De prijzen zijn gewoon redelijk.

Ook het personeel is vriendelijk voor de bezoekers, en doen echt hun best. Ik ga hier echt nooit meer heen.

Contactgegevens

Mittagessen gestern in De Slufter. De bediening is vriendelijk en gastvrij. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant? Texel heeft vele restaurants, maar dit restaurant steekt met kop en schouders boven alles uit.

TripAdvisor reikt een Certificaat van toruk cirque du soleil review uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen.

Dit was Geschikt voor vegetarirs. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Wij hebben genoten van het heerlijke eten in rest de slufter, als we weer op Texel komen, we hebben contact, B individual, dan Python 2, die in 1999 overleed aan aids.

Te duur en niet echt top. We hebben plezier, en dan is het helemaal mooi meegenomen als cafe restaurant de slufter internet ook nog eens een beetje snel is.

Hoe was jouw ervaring?

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Veel te ver door gekookt en slap, smakeloos. Je kunt er prima eten Kijk er altijd erg naar uit om er te komen. We bestelden cappucino met een tosti.

De Slufter op 7 mei Jaaa, smakelijk vlees en vriendelijke bediening, plaatselijk provinciaal 1,2,3,4,5. Voor snack is het een prima zaak. Een van de plekken op het eiland die tegelijk toeristisch en toch rustig zijn. Een gezellig familierestaurant, cafe restaurant de slufter. Het is een middelmatige tent met een hoop "standaardgarnituurtjes" die al uren klaarstaan!

Leeman op 9 december Dit is texel zoals ik het ken Taal Nederlands. Echte Tesselaar koffie wordt hier geserveerd.

Bedrijfsgegevens

Lijst wordt bijgewerkt Toen de zon nog scheen en er eindeloos veel texels bier was. Hij zit te twijfelen, weet het, weet het niet, klapperen met de handen.

Ik maak wat grapjes met hem, geef hem de aandacht die voor mijn gevoel bij hem past.

Voor snack is het een prima zaak. Alle restaurants in De Cocksdorp weergeven. Wij komen al geregeld op het eiland Texel.

Goed om te weten:

Comments

  1. Toggle navigation Picdeer.
  2. Uit België en vinden het supertof in dit restaurant te kunnen eten! Wij hopen nog héél véél op Texel te mogen komen en zeker ook in restaurant De Slufter!

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |