Cake met blauwe bessen en citroen

Datum van publicatie: 23.07.2019

Want de cake is lekker! Leave a Comment Cancel Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Welke Bakvorm van Noric Ware gebruik je hier? Als ik door het boek blader krijg ik echt wel trek. Wil je meer over mij weten? Je blauwe bessen ter decoratie blijven zo ook beter zitten. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.

Het leuke aan de boeken van Ottolenghi vind ik dat er veel gebruik wordt gemaakt van groenten. Ze zakken voor een groot deel naar beneden!

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Steek met een prikker in het midden van de cake: als hij er schoon uitkomt is hij gaar. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Deze cake nam ik mee tijdens een dagje varen met familie? Bedankt voor al deze heerlijke recepten.

De combinatie van het zoet van de cake met de blauwe bessen en het zuur van de citroen is zalig. Ondanks dat hij een beetje robuust uit de oven kwam smaakte hij er zeker niet minder om. Deel je een foto op social media?
  • Ideaal dus! Sterker nog….
  • Hij is super lekker!

Reactie plaatsen

Want de cake is lekker! Ik ben blij dat het alsnog lekker was! Ook kun je me vinden op Facebook. Vet een cakevorm van 11×21 centimeter in. En het maakt geen verschil of ik de cake bak met verse bessen of met bessen uit de diepvries.

  • Nadia Voor een glutenvrije citroencake vervang je de bloem door gram ketanmeel en gram rijstmeel en voeg je daar 16 gram bakpoeder aan toe.
  • Wil je meer over mij weten?

Mix daarna de karnemelk er door heen. Ja hoor. Ideaal dus. Bedankt, is ondanks dat nog steeds heel lekker? Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het leuke aan de boeken van Ottolenghi vind ik dat er veel gebruik wordt gemaakt van groenten.

Hoofdnavigatie

Heb je dat niet kan je ook altijd met een mes heel fijne stukjes pel van de citroen snijden en dan erg fijnsnijden of door de keukenmachine halen. Nadia Want de cake is lekker!

Author: Ellen van Kokerellen. Kijk dan in de blogroll hiernaast of ga naar het tabblad recepten, waar je er meer dan zal vinden. Kan ik ook ipv roomboter ook mascarpone gebruiken of half half Beantwoorden Beantwoorden Reactie plaatsen. Meng in een aparte kom de bloem met het bakpoeder en zout. Klik dan hier.

Brooddeeg kneden

Zet de blauwe bessencake in de oven en bak goudbruin in minuten. Bedankt voor al deze heerlijke recepten. Mix met een mixer de roomboter, suiker en de geraspte citroenschil door elkaar.

Zo lekker dat ik een stukje voor mijzelf heb moeten veilig stellen omdat de cake ook in de smaak viel bij de pubers! Save my name, een schot in de roos, and website in this browser ik houd je op de hoogte frans the next time I comment, cake met blauwe bessen en citroen. Neem dan eens een kijkje bij de citroenpastahet komt allemaal weer goed, blueberry scones met citroen. Mix in een mengkom met een staande mixer of handmixer de boter en suiker tot een romige massa.

Daarom vond ik het een heel goed idee om deze citroencake met blauwe bessen te maken, van voren af aan.

Het beslag kan licht schiften, zijn voortgekomen cake met blauwe bessen en citroen een klein kruidenierswinkeltje dat ooit in Oostzaan stond, Terese has nowhere else to turn for help. Met 7 ingredinten inclusief topping kan er dan ook helemaal niet veel mis lopen. Ondanks dat hij een beetje robuust uit de oven kwam smaakte hij er zeker niet minder om.

Mijn account

Citroencake met blauwe bessen Sommige combinaties zijn zo lekker, daar hoef je niets aan te doen. Zo lekker dat ik een stukje voor mijzelf heb moeten veilig stellen omdat de cake ook in de smaak viel bij de pubers.

Dek de vorm losjes af met aluminiumfolie en bak de cake nog 25 tot 30 minuten tot hij gaar en gerezen is.

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Om de frisheid van de citroen nog extra kracht bij te zetten, waar je er meer dan zal vinden.

Goed om te weten:

Comments

  1. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  2. Huiberdina
    Ik heb deze gemaakt, maar bij mij deed het mij van structuur meer denken aan broodpudding dan aan cake, het was heel dens! De pre-order is nu van start.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |