De eetkamer wernhoutseweg wernhout zundert

Datum van publicatie: 14.08.2019

De sfeer en het eten bij de Eetkamer is uitstekend. Prima bediening.

Heerlijke amuse en desserts. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. De kaart is erg uitgebreid. Bianca van den Broek 12 punten. Copyright Uitgeverij de Bode Dat is weer eens wat anders, zeker voor herhaling vatbaar.

Dat vind ik toch aan de dure kant, we hebben heerlijk gegeten en gezellig genoten. Net dat kleine beetje extra maakt dat je je welkom voelt. Aram 83 punten. Een echte aanrader, en heerlijk eten. Altijd erg gezellig, vooral voor een in Wernhout gelegen restaurant.

Piet Helene VanbeersOtten 8 punten.

Hoe was jouw ervaring?

Bedankt voor je hulp! De Wilde. Thx Aram en Gerard, het was weer heerlijk, tot de volgende keer. Vandaar dat ik geen mening kan geven.

Ook met grotere groepen kun je hier terecht en zelfs dan is de service erg goed.

  • Petra Oostvogels.
  • Bedank RdK

De Eetkamer voelt alsof je op bezoek bent bij goede vrienden voor een gezellige avond. Kortom wat is precies de achterhoek aanrader om hier te eten, wij komen zeker terug. Wel krap opgezet voor het aantal mensen. Net dat kleine beetje extra maakt dat de eetkamer wernhoutseweg wernhout zundert je welkom voelt. Kwaliteit en gastvrijheid Kinderen zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom in de Eetkamer.

Contactgegevens

Beoordeeld op 29 juni Lekker eten. Prachtig verbouwde zaak en mooi ingericht. Je kunt er neer strijken op het gezellige terras, dat overdekt en verwarmd is.

Route toevoegen aan favorieten Fietsen Brabantse beekvalleien in het Belgisc Erg sfeervol. Hadden moeite met het lezen van de kaart.

Een kale pasta voor bijna 20 euro en drijvend in de olijfolie. En na het dessert nog een likeurtje, de eetkamer wernhoutseweg wernhout zundert. Datum van bezoek: augustus. Dit kon je ook merken aan het aantal personen die aanwezig waren ook stukken minder dan voorheen.

Link openen in de route.nl app

Vriendelijke service, restaurant gezellig ingericht. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.

Toen kregen we als antwoord dat het toch volzet was?

Ja Nee Weet ik niet zeker. We komen er geregeld en kunnen goed vergelijken omdat we graag een hapje gaan eten. Minimum: 1de eetkamer wernhoutseweg wernhout zundert, Maximum: Dit kon je ook merken aan het aantal personen die aanwezig waren ook stukken minder dan voorheen. Met ons gezelschap gegeten, weinig gedronken en uiteindelijk ruim 50 euro p. Bedank Diaantje Meer informatie? Lilian Verdaasdonk.

Reserveren

Bedank johanromme. Meer informatie. Wat denk je nu zelf? Beste allemaal, Wij hebben zaterdag heerlijk gegeten weer bij jullie in het restaurant.

Lekkerste aspergesoep ooit. Een lekkere amuse gehad. De uitbater kookt zelf de heerlijkste gerechten en bakt het vlees heerlijk bruin.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |