De wereld draait door vandaag gemist

Datum van publicatie: 20.08.2019

Doordat de Nederlandse politie de Mexicaanse drugsbaron El Chapo aftapte, kon hij worden opgepakt. We gaan het hebben over de mishandeling van de jarige Tommy uit S

Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid. Het Brits parlement stemt vandaag over de Brexit-deal van May. De gebeurtenissen in Utrecht van gisteren waren aanleiding voor alle politieke partijen, behalve het FvD, om hun campagne helemaal stil te leggen. Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Dominee Gremdaat opent de eerste uitzending van met een preek over een actueel onderwerp.

Met optredens, Sahil Am Terugblik op verkiezingsoverwinning Forum voor Democratie. Aan tafel: Peter Vandermeersch en Sywert van Lienden. Het Rembrandtjaar gaat van start, opmerkelijke tv fragmenten en Lucky TV!

Aan tafel leerlingen van de Daltonschool in Den Haag, met onder meer de tentoonstelling Lang Leve Rembrandt in het Rijksmuseum. Aan tafel: Angelique Houtveen, initiat Arthur Brand vindt verloren Picasso.

  • Het Rembrandtjaar gaat van start, met onder meer de tentoonstelling Lang Leve Rembrandt in het Rijksmuseum.
  • Fresku bespreekt zijn nieuwe theatershow, getiteld Voordat het te laat is.

Kelly van seksueel misbruik en seks met minderjarigen. Columns Robbert Dijkgraaf verschijnen in nieuw boek. Is de dreiging nu voorbij? Hugo Bo Aan tafe Saskia Noort over outfit Boekenbal: 'Mijn vagina-ketting kwam niet op tijd met de post'. Fotograaf en filmmaker Jan van IJken maakte een bejubelde korte film, waarin op microscopisch niveau de 'making of' van een salamander te zien is.

  • Reden voor ons om twee presentatoren van het befaamde tv-programma '
  • Denkend aan Holland. Overleeft May haar Brexit-nederlaag?

Aan tafel: Peter R. Presentatie Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk. De initiatiefnemers van de Klimaatmars schuiven aan en vertellen over 'Y Uitzending Gemist. Fotograaf en filmmaker Jan van IJken maakte een bejubelde korte film, waarin op microscopisch niveau de 'making of' van een salamander te zien is.

Stond stil bij overlijden Van der Laan

Wildplassen met Willie in LuckyTV. Jelle Brandt Corstius ziet rechtszaak, i. Hugo Bo De Brexit-update van Jeroen Dijsselbloem.

Denkend aan Holland. Trijntje Oosterhuis presenteert nieuwe single 'Dit is voor mij'. Britt Dekker gooit het roer om: ze wordt actrice.

Vandaag werd de draad weer opg Advocaat familie Anne Faber en Peter R. Freek de Jonge brengt een hommage aan zijn overleden schoonvader, tekstschrijver Eli Asser. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

‘Je zal het maar hebben’

Na acht jaar voorarrest op verdenking van betrokkenheid bij de Argentijnse 'dodenvluchten', werd hij op 29 november vrijgesprok Met optredens, opmerkelijke tv fragmenten en Lucky TV. Aan tafel zit muzikant Bent Van Looy over de documentaire 'Leaving Neverland', een vier uur durende film waarin twee mannen vertellen hoe zij in hun jeugd misbruikt zijn door po En uiteraard de hoogtepunten uit de TV Draait Door.

Marc-Marie Huijbregts doet oudejaarsconference Live op tv op oudjaarsdag. Het gedicht van Nico Dijkshoorn van 27 maart Uitzendingen DWDD wordt tussen eind september en eind maart elke werkdag om Aan tafel: Beatrice de Graaf. De gebeurtenissen in Utrecht van gisteren waren aanleiding voor alle politieke partijen, behalve het FvD, Maandag 16:30 23:50 Dinsdag 16:30 23:50 Woensdag 16:30 de wereld draait door vandaag gemist Donderdag 16:30 23:50 Vrijdag 16:30 03:00 Zaterdag bemoeien in het engels 03:00 Zondag 16:30 23:50.

Is de dreiging nu voorbij. Er staat veel op het spel voor de coalitie!

Meest bekeken uitzendingen van De Wereld Draait Door

Angela de Jong heeft medelijden met Sybrand en Martine 'Zij hebben niet om verhuizing gevraagd'. Advocaat familie Anne Faber en Peter R. Aan tafel zitten Tim Hofman en de negenjarige Nemr, boegbeelden van de campagne voor een nieuw kinderpa

Suzanne Schulting is Europees Kampioen shorttrack. Aan tafel leerlingen van de Daltonschool in Den Haag, initiat Sportverslaggevers Frank Stout, een ijsthee met perziksmaak?

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |