Dikke en de dunne beelden

Datum van publicatie: 06.07.2019

Mooi beschilderd beeldje van laurel en hardy. Wij gaan onze verzameling beeldjes verkopen, bij interesse graag bericht.

Gewoon altijd de laagste prijzen!!!!!!!!!

Zie omschrijving Catawiki B. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Zoekalert instellen. Zo goed als nieuw Zo goed als nieuw   3. Dit waren alle 10 advertenties. Op 1 december traden de twee voor het eerst op de Amerikaanse televisie op in het programma This Is Your Life.

Mens Mens   4. Gebruikt Gebruikt   Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Overige typen Overige typen   1? Mini shotjes in miniatuur flesjes. Type Dier   0.

  • Ophalen of Verzenden. Beelden van de dikke en de dunne.
  • Nieuw met label. U kunt gewoon ons adres zien.

Omschrijving

Prachtig stuk nostalgie van de dikke en de dunne op de schoolbank! Als ik het 'dunnetjes' over zou kunnen doen had ik deze niet gekocht en krijgt dus een 'dikke' onvoldoende! Daarnaast: boerderij automaten, frisdrank automaten, Verzenden Verzenden   1. Mooi voor verzamelaars. Laurel en Hardy Album - Larry Harmon - nr.

Geen beschadigingen ze dragen het bekende costuum die zij in menig film hebben gespeeld? Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling, dikke en de dunne beelden. Statues laurel et hardy-- 50cm de hauteur etat: neuf catgories: belgique livraison: enlvement du colis Laurel and hardy beeldjes Rond 75 stuks laurel and hardy beeldjes. In uitstekende staat.

Navigatiemenu

Van Koeveringe. Aan de achterzijde kunt u deze met een logo of tekst laten bedrukken of ze kunnen aan achterzijde zelfklevend gemaakt worden zodat. Verzenden is voor kosten en risico van de koper.

Een week. Stan laurel en oliver hardy afmetingen: 22cm x 10cm x 20cm Voor de verzamelaars of Op te halen te blaasveld zie foto voor prijzen SpringAfterSummer 10 aug.

Description

Nakiche Koi Vijver en méér! Zo goed als nieuw Verzenden. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

  • Aangeboden sinds Vandaag   0.
  • Gipsen beeld van Laurel en Hardy.
  • Pop Laurel and Hardy Poppen van laurel and hardy.
  • In goede staat.

Laurel en Hardy! Een week   Ontwerp je eigen shotjes. De afmetingen zijn: breedte 43 cm hoogte is Gebruikt Ophalen. Ergens anders goedkoper wij betalen u het verschil Aangeboden sinds Vandaag   2. Jan schuiring. Laurel en Hardy waren meesters in het zogeheten slapstick -genre.

Beschrijving

En hebben geen fake adres…. Goede oude tijd. Stan laurel en oliver hardy helemaal van hout uitgesneden. Met hun vertrouwde gezichten en komische uitdrukkingen is dit duo de eyecatcher van

Laurel en Hardy50 euro per stuk of fair bod. In uitstekende staat. Levering Ophalen Ophalen   4.

Goed om te weten:

Comments

  1. Laurel en Hardey beeld 1. Bieden Maggie 15 aug.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |