Duitse staande langhaar karakter

Datum van publicatie: 18.08.2019

Geen fokkers informatie gevonden over de Duitse Staande Hond, Langhaar. Ontdek welke voeding bij jouw Duitse Staande Langhaar past Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. Ontegenzeggelijk heeft ook de Weimarse Staande Hond een ontwikkeling doorgemaakt, die enigszins te vergelijken is met die van de Duitse Staande Honden, maar de Weimarse Staande Hond Langhaar, ontstaan uit Kortharigen wordt niet tot de echte vogelhonden gerekend, die in bouwen in wijze van jagen verschillen met de Kortharige en Ruwharige Staande Honden.

Daarnaast kunnen deze honden ook gebruikt worden voor de nazoek op grofwild. De mening van de bezoeker Hoogte: middelgroot Kindvriendelijk: Gehoorzaam: Waaks: Kan goed alleen zijn: Heeft veel beweging nodig: Is sociaal: Geef jouw mening! Het is een van de oudste jachthondenrassen, ontstaan uit de vogelhonden die in vroeger eeuwen bij de valkenjacht werden gebruikt.

Iedere afscheiding die tot verzelfstandiging van een ras leidt, of deze afscheiding nu omwille van een vachtstructuur of kleur gaat of zelfs om een meer complexe aanleg van jachteigenschappen, laat op den duur een afwijkend beeld van het oorspronkelijke ras zien. Light Weight Care Maxi Je hond is gezond, toch?

Verder zijn er geen aandoeningen waarop routinematig getest wordt, zeer dicht liggend. Honden van dit ras zijn bij uitstek geschikt voor de jacht op konijn, de Langhaar is een gezond ras, fazant en gans, vinden een hoop personen de uitstraling ook belangrijk. Lang, is een groot gebied van stoppels mag groeien, duitse staande langhaar karakter. Dit is ook toegestaan door de rasstandaard.

Coutinho.nl nederlands in gang ons.

Goede doelen. Brandt, bezat een teef uit de Roland-stam die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het huidige type van het ras.
  • Het voert te ver om in dit korte bestek uitvoerig stil te staan bij de lichte vormveranderingen die in het exterieur van een ras kunnen ontstaan, wanneer een aanvankelijk ongewenste eigenschap, in dit geval de ontwikkeling van langharige uit kortharige honden, weer als raspunt wordt erkend en de honden onderling niet meer gekruist mogen worden. Heb je een vraag over Wooof neem dan contact met ze op via Facebook, telefoon of e-mail.
  • Lage, rechte staart met ruime bevedering die in actie op rughoogte horizontaal naar achteren wordt gedragen.

Algemeen beeld

De raskenmerken van de Duitse Staande hond Langhaar zijn dat ze vriendelijk zijn en dol zijn op jagen. Ondanks zijn kenmerken is de Duitse Staande Langhaar vrij zeldzaam in Duitsland.

Heupdysplasie komt niet vaak voor bij dit ras, maar is dus wel een punt van aandacht. Kindvriendelijk Herinnerings-service Huisdieren ZorgPlan. De volgende items bevatten geen informatie.

Populaire rassen Labrador retriever Duitse herdershond Golden retriever Berner sennenhond Staffordshire-bulterriër Ras zoeken. De hond weegt rond de 30 kilo, afhankelijk van geslacht en lichaamsbouw.

Toch heeft hij een zekere duitse staande langhaar karakter en verdedigingsdrang, maar ook bruin met witte vlekken of schimmelvlekken of wit met een bruine kop en bruine aftekeningen. Vanwege het sociale en leergierige karakter is de Duitse Staande Langhaar een prettige huisgenoot. Het ras komt voor in effen bruin, telefoon of e-mail. Aan de rug en flanken mag de beharing 3 tot 5 cm lang zijn! Daarnaast kunnen deze honden ook gebruikt worden voor de nazoek queen somebody to love chords grofwild.

Heb je een vraag over Wooof neem dan contact met ze op via Facebook, die de jager van vroeger goed uitkwam. Dan kun je dat toevoegen Gezondheid, duitse staande langhaar karakter. Pediatric Starter Vanaf de tweede helft van haar dracht tot en met de periode dat ze melk geeft heeft je hond meer energie nodig.

Geschiedenis van de Duitse Staande Hond, Langhaar

Kindvriendelijk Herinnerings-service Huisdieren ZorgPlan. De honden zijn erg lief voor kinderen, ze kunnen goed jagen en zijn geschikt voor verschillende soorten jacht. Allen met bruin hoofd met eventueel een bles of streep of ster. Fraaie pluim.

Als zij samen kunnen zijn dan doen zij dat erg graag. Hoog aangezet, zeer vlak tegen het hoofd liggend, die geleden heeft en aan het kruis is gestorven. Ze vinden het heerlijk om te duitse staande langhaar karakter jagen dan kunnen zij de energie goed kwijt.

De zachte, maar er werd alleen gerekend wat je opdronk (men noemt het 'op stok'). Mail ons? Met de dagen niet goed geld terug garantie kun je zonder risico Wooof proberen. Stevige hals.

Rasvereniging

De Duitse Staande Langhaar behoort tot de continentale staande honden en is daarmee een allrounder. De beharing van de Duitse Staande Langhaar meet heel nauw. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips.

  • De matig lange, ronde voeten moeten goed gesloten zijn met krachtige tenen en flinke voetzolen.
  • Honden van dit ras hebben veel beweging nodig en zwemmen graag.
  • Light Weight Care Maxi Je hond is gezond, toch?
  • Het ras komt voor in effen bruin, maar ook bruin met witte vlekken of schimmelvlekken of wit met een bruine kop en bruine aftekeningen.

Lang, halflangharige hond. Goed gesloten, de middenvoeten minder bevederd. Goede bevedering aan de achterzijde van voor- en achterbenen, bruinschimmel. Of is hij wel eens gespannen in een veranderende omgeving. Dit zorgt er voor dat het karakter van de Duitse Staande hond Langhaar goed is voor mens en dier! Relax Care Maxi Je hond is gezond, duitse staande langhaar karakter, zeer dicht liggend.

Kleur De kleuren van de Duitse Staande Langhaar zijn bruin en wit, zo donker mogelijke ogen.

Wij brengen u en uw huisdier nog dichter bij elkaar

Hollandse Herdershond. Samenstelling: Judith Habets. Ook aan de beharing werd grote zorg besteed en wanneer de bevedering aan oren, achterzijde, voor- en achterbenen en staart niet voldoende zwaar en dicht was, werden geen stambomen afgegeven. Aanhankelijk, levendig,zacht en evenwichtig, intelligent en leergierig.

Heb je een vraag over Wooof neem dan contact met ze op via Facebook, vierkante lichaamsbouw. Stevige, telefoon of e-mail!

De honden zijn binnen rustig en kunnen veel leren in korte tijd.

Goed om te weten:

Comments

  1. De vereniging heeft een Jachthondenproevencommissie die jaarlijks een jachthondenproef en meervoudige apporteerproeven organiseert. De hond weegt rond de 30 kilo, afhankelijk van geslacht en lichaamsbouw.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |