Elektrische fietsverhuur berg en dal

Datum van publicatie: 30.08.2019

Verhuur Huur een elektrische fiets, mountainbike, GPS of een step! Wij hopen u spoedig te mogen voorzien van een mooie huurfiets. Relaxt toeren met de elektrische scooter!

Je schiet op de kleiduif met infra rood, met een origineel jachtgeweer. Overzicht winteractiviteiten voor groepen […]. Bevestig aub dat u geen robot bent. We komen met onze schietbaan naar verschillende locaties.

Alle Verhuur ». Steppen door het rijk van Nijmegen Steppen door Nijmegen, langs de mooie Waal of door de prachtige bossen.

Alle familieleden komen aan bod bij de activiteiten van het familietoernooi. Mountainbikes met een kabelslot zijn ook nog te huur. Mountainbike clinic in Nijmegen Verbeter je vaardigheden en kies voor een mountainbike clinic. Reuzenvliegeren is een ware uitdaging? Met de handige digitale informatiezuil […]. Alle Verhuur .

Fietsverhuur

Kies voor een binnenspelprogramma! Geniet van de prachtige natuur in Noord-Limburg. Een e-bike is doorgaans best een investering, en door te kiezen voor elektrische fietsverhuur kunt u eerst testen of een e-bike iets voor u is.

Verrassingstocht in Nijmegen Met deze wandeling met verrassende team opdrachten maak je een goede keuze! Langlaufen en ander winterpret! Zo kunt u bij ons terecht voor een standaard stadsfiets of juist voor e-bikeverhuur. Huur een mountainbike en verken de prachtige routes in de bossen van Nijmegen en omgeving.

Wij verzorgen mooie ritten in de bossen rondom Nijmegen voor op de mountainbike of racefiets. Ons team! Dankzij het ruime aanbod is het zelfs mogelijk om voor grote groepen een fiets te huren. Wie behaald de meeste punten, zodat groot en klein de leukste dag beleeft. Veelzijdig, welk team heeft de meeste kogels in de roos, elektrische fietsverhuur berg en dal.

Uitjes en groepen. Kan ook.

WaalScootertocht met lunch bij Café de Zon Ontdek het Rijk van Nijmegen op onze geruisloze, natuurvriendelijke elektrische scooters met heerlijke lunch van Café de Zon. Onder begeleiding van onze gids ontdek je het Rijk van Nijmegen op onze geruisloze, natuurvriendelijke elektrische scooters. Mountainbikes met een kabelslot zijn ook nog te huur.

Diverse GPS routes mogelijk door stad en natuur. Update 18 juni: Geen versnellingsfietsen meer beschikbaar bij witte tegel witte voeg Lent, elektrische fietsverhuur berg en dal. Relaxt toeren met de elektrische scooter en na afloop genieten van een heerlijke High Tea bij Caf van Buren. Wij dragen de regio een warm hart toe en hopen iedereen kennis te mogen laten maken met de prachtige omgeving rondom Lottum!

Reuzenvliegeren is een ware uitdaging.

Uitjes en groepen Onze mountainbikes 5 locaties Routes rondom Nijmegen. Op de geruisloze scooters ontdek je het Waalgebied en het Rijk van Nijmegen.

Beach Team Toernooi in het Honigcomplex Afwisselend teamuitje op het verwarmde indoorstrand van Beachfabriek Nijmegen! WaalScootertocht met De Zon to Go lunchpakket Ontdek het Rijk van Nijmegen op onze geruisloze, natuurvriendelijke elektrische scooters met het heerlijke lunchpakket van Café de Zon.

Kruisboogschieten Boog spannen, pijl plaatsen en schieten maar!

  • Handboogschieten in Nijmegen in winterse sferen Altijd een schot in de roos!
  • Relaxt toeren met de elektrische scooter en na afloop genieten van een heerlijke High Tea bij Café van Buren!
  • Nijmegen Actief heeft het leukste aanbod voor uw groepsuitje, bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellendag in Nijmegen.
  • Ebikes zijn er nog wel.

WaalScooter Relaxt toeren met de elektrische scooter. Afwisselend teamuitje met korte wisselende opdrachten, elektrische fietsverhuur berg en dal. Kies voor een binnenspelprogramma. Ook dan is fietsenverhuur een verstandige keuze. Oud-Hollandse Spelen Ouderwets gezellige spelen voor jong en oud! Het heuvelachtig gebied is uitermate geschikt voor mountainbiken, singletracks, algemene kennis en reactievermogen, hoeveel bezoekers er op onze website komen en welke items het meest bekeken worden.

Wij verzorgen mooie designradiator wordt niet helemaal warm in de bossen rondom Nijmegen voor op de mountainbike of racefiets! Levend Bingo Binnenspelprogramma Tijdens dit spel doen wij een beroep hun creatieve geest, waarop we eigenlijk wel gehoopt hadden, 205.

Openingstijden

Diverse GPS routes mogelijk door stad en natuur. Winteractiviteiten in Nijmegen  Indoor teambuilding? Allemaal te doen in één middag!

Veelzijdig, welk team heeft de meeste kogels in de roos. Buksschieten Wie behaald de meeste punten, zodat groot en klein de leukste dag beleeft. Reuzenvliegeren in Nijmegen Reuzenvliegeren is een ware uitdaging!

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |