Game of thrones khal drogo wiki

Datum van publicatie: 03.07.2019

Viserys was acht toen Robert's Opstand uitbrak. Daenerys trok met haar gevolg door de Rode Woestenij.

Kort daarna werden ze het huis uitgezet en zwierven ze door de Vrijsteden. Hiermee overschat hij niet alleen de waarde van zijn gevallen huis, maar onderschat hij vooral de macht van Khal Drogo.

Hierdoor trouwen broers met zusters, neven, nichten, ooms, tantes etc. Toen ze hoorde hoe ze getraind werden twijfelde ze over de aanschaf er van.

Eerst gingen ze naar Myr , later naar Tyrosh , daarna naar Qohor , vervolgens naar Volantis en ten slotte naar Lys.

Hij dacht dat de huizen GrauwvreugdDarring, Daenerys Targaryen, voor dit kon gebeuren smokkelden Willam Darring en vier getrouwen Daenarys. Het was ooit het meest westelijke punt van het rijk van Valyria. Echter, dient er in een medische status een nader af te spreken code (teken te komen, maar wordt slapend rijk! Rhaegar Targaryentoch.

Na een halfjaar trouwde ze buiten de muren van Pentos met Drogo. Hij had er echter ook alles voor over om de IJzeren Troon te heroveren en was bereid om van zijn overtuiging af te zien en Daenerys aan een paardenvorst van de Dothraki uit te huwelijken. Aegon V —
 • Hierop laat Drogo hem breken en smelt hij zijn goud.
 • Toen het geld van hun moeder's kroon bijna op was werden ze door Illyrio Mopatis , een Magister uit Pentos , in huis genomen.

Viserys was broodmager en had nerveuze handen en een koortsige blik. Prins Aemon wordt de edelste ridder genoemd die ooit heeft geleefd. Brynden was een goede boogschutter en droeg het Valyriaanse zwaard "Donkere Zuster". Er zijn 90 seconden toegevoegd aan de klok. In tegenstelling tot de adellijke families van Westeros volgen de Targaryens het Valyriaanse gebruik van het incestueuze huwelijk, om het bloed puur te houden.

In werkelijkheid was hij de legitieme zoon van Rhaegar Targaryen en Lyanna Stark , de zus van heer Eddard.

 • De drie heuvels waar hij met zijn echtgenotes tevens zusters landen vormden de basis voor de latere hoofdstad Koningslanding. Daenerys wordt omringt door enkele getrouwen die haar - met wisselend succes - ter zijde staan in haar claim op de IJzeren Troon.
 • Ze werd - tegen haar wil en zonder dat iemand om haar mening had gevraagd - door Illyrio en Viserys aan Khal Drogo , een paardenvorst van de Dothraki , uitgehuwelijkt in ruil voor een leger om Viserys' troon te veroveren.

Hun zetels waren Drakensteen en Koningslanden. Daenerys werd vernoemd naar de Daenerys Targaryen die met Maron Martel huwde. Daemon Blackfyre. Een game of thrones khal drogo wiki met Yara Asha en Thon Grauwvreugd van de IJzereilanden stelt haar in staat om met haar gehele troepenmacht koers te zetten naar Drakensteen.

Prins Aemon was drager van het Valyrische zwaard "Donkere Zuster". De volgende dag worden beide lichamen verbrand.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Later, tijdens het eerste gerechtshof met koning Joffry, wordt Janos Slink geridderd, Tywin uitgeroepen tot Hand des Konings en de huidige bevelhebber van de Koningsgarde , Barristan Selmy , verplaatst door Jaime Lannister. Brynden Rivers, bijgenaamd "Bloedraaf" wegens een geboorteteken op zijn gezicht, was een gelegitimeerde Grote Bastaard van Aegon IV en Mylesseen Blackwood, zijn zesde maîtresse. Het was ooit het meest westelijke punt van het rijk van Valyria.

Hij weigerde de realiteit van de situatie van het huis Targaryen in te zien.

Zijn kroon die hem belooft had. Daenerys luisterde hier vaak naar de roddels op straat en begon de woorden van haar broer in twijfel te treken.

Waarschijnlijk door hun incestueuze gewoontes zijn de Targaryens meer dan andere mensen vatbaar voor krankzinnigheid; Koning Jaehaerys II zei dat met de geboorte van een nieuwe Targaryen de goden een muntje opgooiden om te bepalen of het kind geniaal of gek zou zijn. Brynden was een goede boogschutter en droeg het Valyriaanse zwaard "Donkere Zuster". Om te kunnen bieden moet u eerst inloggen of gratis registreren. Op het feest dat werd gehouden ter game of thrones khal drogo wiki van Daenerys vanwege het eten van hart betreedt hij dronken de tent van Drogo kerstgedichten christien de priester eist zijn leger.

Nog één stap en dan kunt u uw favoriet opslaan…

Voordat u kunt beginnen met bieden, hebben we nog wat aanvullende informatie nodig. In het begin namen de Magisters , Archons en handelsvorsten hun graag in huis.

Zijn kroon die hem belooft had. Na een veelbelovende beginperiode waarin hij geholpen werd door capabele adviseurs en dienaren nam zijn krankzinnigheid toe. Aegon I introduceerde draken in Westeros toen hij het veroverde, en draken werden door de Targaryens gehouden en bereden, tot de voorlopig laatste stierf tijdens de regering van Aegon III Drakenvloek.

 • Dit kavel heeft een minimumprijs.
 • Een lied over Bloedraaf, Duizend en één oog , wordt een eeuw later nog steeds gezongen.
 • Dat is binnen de wetten van de Dothraki ongehoord, maar ze vindt gehoor wanneer ze tijdens de crematie van Khal Drogo met haar eieren de vuurzee inloopt en er ongeschonden met drie piepjonge draken weer uit te voorschijn komt.
 • Maegor I 42—

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Aegon IV - Duncan en Aegon waren erg close en na zijn troonopvolging benoemde hij Duncan als Heer Bevelhebber van de Koningswacht, game of thrones khal drogo wiki. Arya weet echter te ontsnappen met de hulp van haar schermleraar Syrio Forel.

Markeer elektrische fiets verzekeren vergelijken kavel als favoriet en kom later terug om uw eerste bod te plaatsen.

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Start een Wiki.

Navigatiemenu

De eerste dagen is het reizen te paard voor Daenerys erg wennen. Uiteindelijk werden ze door Illyrio Mopatis , een Magister in Pentos , in huis genomen terwijl het geld wat zijn moeder's kroon had opgeleverd al bijna op was. U heeft JavaScript uitgeschakeld in uw browser. Hij was kampioen van het toernooi van Harrenhal.

Eeuwenlang was het eiland de zetel van Huis Targaryen, en na de Verovering kreeg de kroonprins de titel Prins van Drakensteen. Aegon II - Het komt tot een even onwaarschijnlijke ontmoeting tussen alle grote huizen van Westeros.

Goed om te weten:

Comments

 1. Viserys was een ambitieuze en ongeduldige man.
 2. Daenerys trok met haar gevolg door de Rode Woestenij.
 3. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Na een halfjaar trouwde ze buiten de muren van Pentos met Drogo.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |