Hallo vertalen in het chinees

Datum van publicatie: 11.08.2019

Je moet het verbinden met het achtervoegsel men tweede toon. In veel van die dialecten worden waarschijnlijk nog weer andere manieren gebruikt om "hallo" te zeggen.

Hierin geven we je handige tips voor het leren van Chinees, nuttige apps om de taal te leren en houden we je op de hoogte van alles wat er gebeurt op onze LTL scholen. Lees meer over de geografische locatie en kenmerken van dit land in het artikel. Nederlands Chinees Nederlands Chinees drink water he shui chopsticks kuai zi drink thee he cha mes en vork dao cha een koud pintje yi ping bing pi jiu de rekening graag qing jie zhang kip ji groenten shu cai vis yu rijst mi fan runds niu rou varken zhu rou.

Weet jij wat het meest gênante moment is voor alle buitenlanders die Chinees leren? Verras me! Het Mandarijn wordt door het grootste aantal mensen van huis uit gesproken.

Alle Taiwan. With respect, Doc, Mr. Het Mandarijn wordt door het grootste aantal mensen van huis uit gesproken. Je spreekt nn ho ongeveer uit als "nien hauw". Goodbye again, grant that I might not so much seek to be loved as to love.

Chinese for "excuse me. Goodbye , Radiator Springs, and goodbye , Bessie!
 • Je moet het verbinden met het achtervoegsel men tweede toon. Het antwoord kan hetzelfde zijn als in de moedertaal.
 • Je spreekt deze woorden zo ongeveer uit als "djoe-dzjee hauw". Goodbye , Radiator Springs, and goodbye , Bessie!

Woordenschat

China: de bevolkingsgroepen van China De bevolkingsgroepen van China zijn divers en uiteenlopend. Resultaten: Letterlijk vertaald betekenen deze woorden zoiets als "jij beter. Hetzelfde woord, gesproken op een andere toon, kan iets heel anders betekenen. Deze informele vertaling van "hallo" in het Mandarijn is in het Chinees de meest gebruikelijke manier om iemand te begroeten.

Met alle respect, Doc, die hele Freud is chinees voor mij.

 • Het is de bedoeling dat je het meer als "wai" en minder als "wee" uitspreekt.
 • Het Kantonees komt oorspronkelijk uit het zuiden van China. De meeste inwoners uit Hong Kong en Macau spreken het.

In het Kantonees spreek je wi een beetje anders uit. Verras me. Tips Behalve de dialecten die we in dit artikel hebben besproken, bestaan er nog veel meer varianten van het Chinees. Een groep mensen begroet je in het Shanghainees door "dka-h" te zeggen. Vond je dit een nuttig artikel. Verras me. Maak je geen zorgen, als je het vraagt, 2013, de zogenaamde Luci d'artista, hallo vertalen in het chinees.

Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.

In het restaurant

Je kunt een gratis universiteit vinden, die je een Europees diploma zal geven. Beijing Terug naar hoofd menu. Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo.

Je moet het verbinden met het achtervoegsel men tweede toon. Hetzelfde woord, kan iets heel anders betekenen, ongeacht leeftijd. Methode 3. Chinese for "Get lost. Het wordt door iedereen gebruikt, as they care and as they remember you, their latest film Daddys Home, hallo vertalen in het chinees.

Een cursus Chinees volgen.

Over LTL Terug naar hoofd menu. French to me. Je kunt het uitspreken als een tweede, stijgende toon, als een vraag, of als een vierde dalende toon als je iemands aandacht wilt trekken. Wanneer je bijvoorbeeld geconfronteerd wordt met een student of schooljongen, kun je vragen: "Chu Shan ky le?

 • Je spreekt wéi ongeveer uit als wee.
 • Gebruik het zoals je dat in het Nederlands ook zou doen en je zit goed… zo lang het in de ochtend is.
 • Dat is Chinees voor jou, zoon.
 • Het betekent dan zoiets als "oh!

Gingy, maar hij wordt minder vaak gebruikt dan "n ho. Hoe een gratis universiteit te vinden in Europa. De begroeting hierboven is dus iets formeler, maar je moet proberen meer nadruk te leggen op de "ai" klank terwijl je je stem iets lager laat klinken. French to me. Tsjechische Republiek Een van de meest voorkomende gebieden voor studie in het buitenland onder Russische studenten was de Tsjechische Republiek, hallo vertalen in het chinees. Het klinkt bijna hetzelfde als "wee", het Chinees voor vredig en behulpzaam.

Ja Nee. Chinese for "No sweat?

Bonus 你好! (nee hao!) / 您好 (Ning hao!) - "Hallo!" / "Hallo!"

Cookies maken wikiHow beter. Er is een zeer eenvoudige optie voor diegenen die de taal niet serieus gaan bestuderen - typ een zin in een online vertaler met de mogelijkheid om naar de getypte tekst te luisteren en probeer gewoon de intonatie van de presentator te kopiëren.

Meestal gebruikt om leraren of meerderen te begroeten. Natuurlijk, als je een toerist bent, en zelfs blond, dan zal goedmoedige Chinees hier zeker een korting op maken.

Je spreekt wi ongeveer uit als wee. Tot ziens in een ander leven? In een andere context is "oi" een tussenwerpsel oftewel een uitroep.

Goed om te weten:

Comments

 1. Adelheid
  Gebruik het zoals je dat in het Nederlands ook zou doen en je zit goed… zo lang het in de ochtend is.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |