Hans severs bmw woerden

Datum van publicatie: 13.07.2019

Uw favorieten:. Naar onze zoekservice.

Omdat verder rijden met geen mogelijkheid meer kon heeft de ANWB goede service trouwens mijn auto naar Hans Severs in Woerden gebracht. Wat een goede service. MINI 5-deurs. MINI Paceman. Helaas, er zijn geen resultaten gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht. X en Hans Severs zelf wilde absoluut niet coulant zijn met de rekening en met een stalen gezicht kreeg ik ook nog te horen dat ik in ieder geval geen rekening kreeg van de leenauto die ik voor een dag wel had meegekregen de laatste keer.

Ik wederom gedaan en tot mijn verbazing zeggen zij nu dat ik mijn motor in de soep heb gereden en dat ik veel te lang ben doorgereden????

Hartelijke groet,Hans Severs en alle medewerkers. Uw selectie. MINI 5-deurs 2. MINI Paceman. MINI 3-deurs 2.

Er staat zelf in de melding dat ik indien mogelijk door moet rijden naar dichtstbijzijnde dealer?? Hartelijke groet,Hans Severs en alle medewerkers. Cookies accepteren.

Sinds enige dagen worden er veelvuldig negatieve recensies en reviews geplaatst die gericht zijn tegen onze bedrijven. Totaal niets van klant vriendelijkheid jegens mij als klant terwijl er overal folders liggen in de zaak over hun service richting klanten. Uw selectie. Zit uw droomauto er niet bij? Als wij uw droomauto niet in Nederland kunnen vinden en wel in het buitenland zorgen wij vanzelfsprekend voor het gehele importproces en leveren wij uw auto met garantie en Nederlands kenteken af.

Contact met BMW Nederland is de enige optie omdat er geen basis van vertrouwen meer is of juridische stappen. MINI 3-deurs 2.

  • Hoe gaat dat in z'n werk?
  • U kunt ons ons ook direct telefonisch bereiken via: Alphen aan den Rijn - of Woerden -

U bent op zoek naar een nieuwe of online shopping in netherlands auto en heeft de wensen voor uw toekomstige auto al in kaart gebracht. Door ons uitgebreide netwerk en onze warme relatie met de importeur en veel autobedrijven in binnen- en buitenland zijn wij hans severs bmw woerden staat om in een kort tijdsbestek een auto te vinden die aan uw verwachtingen voldoet.

BMW i8 1. MINI Paceman! MINI Countryman 1.

Over Hans Severs Woerden

Audi S5 Cabriolet 3. Persoonlijk contact Erkende Garantie Privé en zakelijk leasen of financieren Wij scoren 4,5 uit 5 sterren Leasen en Financieren. Al eerder heb ik problemen ondervonden bij deze BMW dealer Hans Severs te Woerden met het indienen van een claim een paar jaar terug.

MINI Countryman 2. MINI Countryman 1, hans severs bmw woerden. Omdat verder rijden met geen mogelijkheid meer kon heeft de ANWB goede service trouwens mijn auto naar Hans Severs in Woerden gebracht. Wij vinden uw droomauto En daar zijn wij goed in. Er is binnen onze bedrijven geen enkele medewerker die zich verlaagd tot dit soort uitlatingen waarvan momenteel mensen binnen onze gelederen worden beschuldigd.

Wie mogen we bedanken?

Nu: Ruim 2 weken geleden stond mijn auto echter stil met een melding in het dashboard: motorstoring beperkt vermogen, rij naar dichtstbijzijnde dealer. MINI 5-deurs 1. U bent op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto en heeft de wensen voor uw toekomstige auto al in kaart gebracht.

Dan vervolgen wij de zoekopdracht totdat wij deze voor u gevonden hebben. MINI Clubman. Wij herkennen onszelf niet in deze berichten? MINI 3-deurs 1.

Op een afgesproken tijdstip ontvangt u van ons een voorstel met daarin 3 auto's. MINI Countryman. Nu: Ruim 2 weken geleden stond mijn auto echter stil met een hans severs bmw woerden in het dashboard: motorstoring beperkt vermogen, rij naar dichtstbijzijnde dealer.

Hans Severs

Waarom zou u de zoektocht naar uw volgende auto niet uitbesteden? Zelfs dat heb ik niet gedaan en kon ik uiteindelijk ook niet doen. X heeft mij als advies heeft gegeven gewoon door te rijden ondanks het geluid wat ik hem telefonisch heb medegedeeld en wie weet wat daarbij nog meer kapot is gemaakt.

Dat ze met name over het niet willen inzetten van een leenauto ook al weet ik dat zij dit niet verplicht zijn heb ik niet het idee gekregen dit überhaupt te willen inzetten voor mij.

Door ons uitgebreide netwerk en onze warme relatie met de importeur en veel autobedrijven in binnen- en buitenland zijn wij in staat om in een kort woning huren breda inschrijven een auto te vinden die aan uw verwachtingen voldoet.

Ik wederom gedaan en tot mijn verbazing zeggen zij nu dat ik hans severs bmw woerden motor in de soep heb gereden en dat ik veel te lang ben doorgereden???.

Alphen aan den Rijn Woerden Voor 24 uurs service bij pech onderweg belt uhans severs bmw woerden. Zit uw droomauto er niet bij.

Goed om te weten:

Comments

  1. Stéfanie
    Al die tijd presteren onze beide vestigingen in de top 3 van Nederland. MINI 3-deurs 2.
  2. Alphen aan den Rijn Woerden Voor 24 uurs service bij pech onderweg belt u Uw selectie.
  3. Nu: Ruim 2 weken geleden stond mijn auto echter stil met een melding in het dashboard: motorstoring beperkt vermogen, rij naar dichtstbijzijnde dealer.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |