Hoe download je muziek op iphone zonder computer

Datum van publicatie: 03.07.2019

De tools die voor u in deze kolom zijn efficiënt en snel in de taak en zijn meestal bepleit door regelmatige gebruikers en technische experts. De instructies verschillen per merk, dus je dient elk geval apart te beschouwen.

Bovendien is er slechts een 14 dagen proefperiode, en hebt u een USB kabel nodig om de bestanden over te zetten. Tips Je kunt er ook voor kiezen om mensen op Soundcloud en dergelijke apps te volgen. Na het aanmelden zal de app automatisch gedownload worden. Het is het in de totale alternatief voor de iTunes app, waarmee je nummers op je iPhone 8 apparaat uit iTunes of de PC, iPhone muziek back-ups en back-ups restauratie, en verwijdert onnodige song files of lied duplicaten in massa zonder enig probleem.

Als je de benodigde software hebt gedownload, dan dien je de instructies te volgen om je audiobestand om te zetten naar een bestandsformaat dat je iPhone af kan spelen.

Overschakelen van iPhone naar Samsung S10 in 1-Click. De muziek in deze map zal vervolgens automatisch in de muziekbibliotheek van iTunes geladen en getoond worden. De muziek op je iPhone hoeft niet beperkt te worden tot wat je van iTunes downloadt. Een bestandsformaat dat ondersteund wordt door elke muziekspeler, dus ook door de iPhone? Stap 3: Kies uw muziek op de PC.

Om u tijd te besparen, raden wij phone manager aan voor het overzetten van muziek naar iPhone zonder iTunes. Plaats een Opmerking 6 Opmerkingen.

Muziek op uw iPhone, iPad of iPod zetten via iTunes

Als je iTunes op je computer geopend hebt, dan zal het je iPhone automatisch herkennen. Tik hier eenmaal op om de zoekpagina te openen, en een app te zoeken die je in staat stelt om gratis muziek te downloaden. Dit komt omdat alles wat we op de iPhone willen zetten via het programma iTunes op de computer moet geschieden.

En wordt het muziekbestand afgespeeld vanaf uw iPhone, in plaats vanaf het internet. Digi alle pijlers. Download een geluidsbewerkingsprogramma. De tools die voor u in deze kolom zijn efficiënt en snel in de taak en zijn meestal bepleit door regelmatige gebruikers en technische experts.

Bijvoorbeeld via: Internetradio! Tik op het pictogram van turn the page lyrics metallica onlangs gedownloade app om deze te openen.

Tik eenmaal op deze knop om de pagina voor die single te openen. Bij Apple Music hebt u de keuze uit maar liefst 50 miljoen songs. Bovendien kunt u back-ups maken van data en desgewenst bestanden herstellen. Om aan deze vereisten te voldoen, introduceert dit artikel een perfect iTunes alternatief waarmee u uw iPhone muziekbibliotheek kunt verrijken en organiseren.

VIVA nieuwsbrief

Want muziek luisteren kan zonder iets te hoeven downloaden. Op deze manier kunt u liedje voor liedje naar uw iPhone slepen, maar vanzelfsprekend ook naar een iPad of iPod.

Het enige dat u hoeft te doen is u op de website te registreren, waarna een registratiecode naar uw email zal worden gestuurd. Als je de benodigde software hebt gedownload, dan dien je de instructies te volgen om je audiobestand om te zetten naar een bestandsformaat dat je iPhone af kan spelen.

Klik hier om ze nog een keer op te halen. Laat het synchronisatieproces zich voltooien voor je de iPhone loskoppelt. Dan, kunt u uw iPhone aansluit 8 aan de pc via een USB-kabel.

Sleep de complete selectie vervolgens op de zojuist beschreven wijze naar uw Apple-apparaat? Het bericht is verdeeld in vier afzonderlijke delen volgens hun proefpersonen.

Met de iPhone muziek downloaden

Een andere toepassing die u kunt proberen is Waltr. Er zijn geen algemene instructies die op alle bestanden van toepassing zijn. Wat iTunes gebruiken om muziek te kopen en te downloaden op uw iPhone een voor de hand liggende en wellicht tevens de makkelijkste manier maakt om muziek op uw iPhone te krijgen.

In dit artikel maken we gebruik van versie 12 van iTunes. Daarnaast zijn er nog andere hele handige functies, zoals de mogelijkheid uw mobiele telefoonscherm op uw PC weer te geven, het maken van screenshots, etc.

  • Plaats een Opmerking 6 Opmerkingen.
  • Zet de iPhone aan en ga naar het homescherm.
  • Bovendien is er slechts een 14 dagen proefperiode, en hebt u een USB kabel nodig om de bestanden over te zetten.
  • Download iMusic Gratis.

Het is een betaald programma maar er is ook een dagen-gratis versie beschikbaar. Download iMusic Gratis. Als je een bedrag naast de naam van de app ziet, dan zul je moeten betalen voor de app, kan deze muziek op een iPhone worden gezet.

Dit programma beschikt over veel verschillende muziekfuncties:. Wanneer u echter muziekbestanden in het bestandsformaat WMA aan de iTunes bibliotheek wilt toevoegen, dan zal iTunes u aanbieden de WMA-bestanden om te zetten naar een bestandsformaat dat wel door Apple ondersteund wordt!

Je hoeft hier verder niets voor te doen. Pas wanneer muziek aan de bibliotheek van hoe download je muziek op iphone zonder computer is toegevoegd, waren vrijwel altijd conform het advies van de gebiedscommissie.

VIVA op social media

Echter, om op deze manier muziek te kunnen luisteren moet u wel verbinding hebben met internet. De onderstaande stappen moeten zorgvuldig worden aangehouden voor de werking van deze taken. Ook kun je afspeellijsten maken en naar muziek luisteren vanuit de app. In dit artikel, we zijn speciaal omgaan met de nieuwste iPhone-model, d.

Open het programma iTunes, en selecteer "Voeg toe aan Bibliotheek" of "Bestand toevoegen aan Bibliotheek" vanuit het menu "Archief". ITunes is namelijk niet alleen een muziekbibliotheek en muziekspeler, maar onder andere ook een programma om uw Apple-apparaten mee te beheren.

Het is een geschikte iPhone 8 muziek downloader.

Goed om te weten:

Comments

  1. Gebruik je vinger om de pagina naar beneden te scrollen tot je een knop tegenkomt die de "Single van de Week" aanduidt. Dank bij voorbaat.
  2. De tools die voor u in deze kolom zijn efficiënt en snel in de taak en zijn meestal bepleit door regelmatige gebruikers en technische experts. Privacy- en cookiebeleid.
  3. Bovendien kan het de complete taak voltooien zonder USB kabel. Laatst bijgewerkt augustus 19, 30, 0.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |