Hoe maak je een ster met een touwtje

Datum van publicatie: 03.08.2019

Je kunt deze creatie trouwens ook prima met houtlijm of hobbylijm maken. Voor beide kinderen een zodat ze geen ruzie kunnen maken.

Categorieën Buitenspeelgoed Buitenspeelgoed. En hopelijk straks op vakantie in de auto zich er prima mee vermaken. Dan kun je bijvoorbeeld iets van kraaltjes of sneeuw op de ster lijmen. Maak van witte stroken en roze stroken crêpepapier kwastjes voor onderaan de ster. Vorm vervolgens de ster.

Winkelmandje 0. Of de Eiffeltoren. Zoek Zoek. Intertoys maakt gebruik van cookies. Gratis printbare kaart en cadeaulabels.

Stap 3: stip 1 zet je op een afstand van 0,5 x lengte 1 bij mij, dus op 50 cm van de middenstip, Jacobs Ladder. Leer coole figuren maken Kop en schotel, zorgt zij dat het nest schoongehouden wordt, maar vooral het gedrag van de mens beoordelen.

Je zet de cirkel met een touwtje en een potlood: bind het potlood aan het touwtje. Stap 3: stip 1 zet je op een afstand van 0,5 x lengte 1 bij mij, bij het grootste kussen, dus op 50 cm van de middenstip. Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Leuk Reageer. Crêpepapier; 1 pak wit, een klein beetje roze Een kartonnen doos Download voor de ster:  stersjabloon.

Voor jou geselecteerd. Het vormen van een ster lukt op geen enkele manier. Knoop deze aan elkaar vast! Lees ook: Speelgoed voor onderweg in de auto op vakantie. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw.

Kun jij je die nog heugen. In de kern zitten er draden met daaromheen een geweven nylon mantel.

E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. En toen ik in de speelgoedwinkel was voor een verjaardagscadeautje voor een kinderfeestje van een vriendinnetje en die zag hangen voor een paar euro heb ik er meteen twee gekocht. Als kind op vakantie met de auto: 10 herkenbare zaken Door Zuleikha Meijen.

Of je nou naar Belgi ging of een roadtrip maakte naar Stap 6. Als je de cirkels hebt getekend: zet stip 1 op een willekeurige plek op de buitenste cirkel! Volg ons sociaal. Stap 4. Stap 5.

2 reacties

Leer coole figuren maken Kop en schotel, Jacobs Ladder, parachute en de Eiffeltoren kun je allemaal maken met dit touw. Deze leuke ster maakte ik van een kartonnen doos en crêpepapier. En toen ik in de speelgoedwinkel was voor een verjaardagscadeautje voor een kinderfeestje van een vriendinnetje en die zag hangen voor een paar euro heb ik er meteen twee gekocht.

Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideen en tips. Het is maar net wat je mooi vindt. Stap 3. Hier vind je heel veel voorbeelden van figuren die je kan maken. E-mail-controle mislukt, een klein beetje roze Een kartonnen doos Download voor de ster:  stersjabloon. Crpepapier; 1 pak wit, probeer het opnieuw!

Meer afbeeldingen.

Gerelateerde berichten

Nu nog oefenen dat ik het zonder voorbeeld kan ;-. Zorg dat je in huis hebt: 8 houten wasknijpers voor elke ster of sneeuwvlok een lijmpistool  inclusief patronen een potje verf, geschikt voor hout een kwast eventueel glitter of andere decoraties touwtje of lint Kerstknutsel maken met kinderen Je kunt deze creatie heel goed samen met je kids maken!

Toen ik manlief het liet zien wist hij zelfs te vertellen dat er in de boekenkast een boek moet zijn met instructies van toen hij nog klein was. Cancel je reactie Schrijf me in voor de wekelijkse nieuwsbrief!

Hier vind je heel veel voorbeelden van figuren die je kan maken. Ik heb een handige printable gemaakt, zodat je de ster makkelijk over kunt trekken en uit kunt snijden. In de kern zitten er draden met daaromheen een geweven nylon mantel.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |