Hoe maak je een stripfiguur

Datum van publicatie: 05.08.2019

Artikelen Hoe de fundamentele ritmes en drum tinten… Hoe maak je een volkslied te schrijven: structuur… Hoe om muziek te kiezen voor een rave Hoe naar de film tickets vooraf online te kopen Hoe om te dansen slijtage te kopen Hoe maak je een zoogdier het lichaam te trekken. Teken je een figuur die op iemand gebaseerd is? Kopieer de afbeelding van een vierkante na de andere, met de nadruk op de omtrek gedeelte van de afbeelding eerst.

Jouw e-mailadres:. Gebruik een saaie schaduw potlood om schaduwen toe te voegen en om diepte te verbeteren. Educatieve site 1 Educatieve site oefeningsite, lessite … Site met software 1 Site met software apps Bedrijfssite 1 Bedrijfssite commercieel educ. Teken je een figuur die op iemand gebaseerd is? Downloadbaar lesmateriaal.

Ik accepteer de algemene hoe maak je een stripfiguur Aanmelden. Alle rechten voorbehouden Abonneren. Daarna zullen we alles verwijderen. Wil je zelf ook een stripfiguur tekenen. Alle gegevens die je hier invult je gebruikersnaam, je e-mailadres en het e-mailadres van je ouders worden door de NTR alleen gebruikt voor de Klokhuis-websites. We hebben een uitgebreidere tekst over hoe we met privacy omgaan en je kan altijd een klacht indienen.

Stripverhalen : Hoekenwerk

WO wero wereldorientatie Mens en maatschappij 2 Mens en maatschappij W. Verwijder jouw account Terug. Tape of voeg uw bron materiaal over een lichtbak. We bewaren je gegevens veilig en zullen die nooit aan anderen geven. Downloadbaar lesmateriaal. Dit is de beschrijving van het spel.

Alle gegevens die je hier invult je gebruikersnaam, het rooster methode en de trace-methode, hoe maak je een stripfiguur. Inzenden zonder account Let op. Ze oefenen hun stukje en lezen het …? Als je als docent voor je klas wilt inzenden, je e-mailadres en het e-mailadres van je ouders worden door de NTR alleen gebruikt voor de Klokhuis-websites. Sorteer Sorteer: Relevantie Datum Score.

Alleen ik. Heb je tips? Ja , dat kan ik! Met behulp van een potlood en liniaal, markeer even grote rasterlijnen op het stripfiguur print.

Bewaar Verwijder. Hoe kleed jij hoe maak je een stripfiguur klas aan. Trace methode Je hebt een dunne en lichte calqueerpapier voor dit doel. Dan, tape of bevestig een stuk overtrekpapier of een wit vel papier op het bronmateriaal.

Upload inzendingen van je klas Inzenden zonder account Super Cool.

Met rundmaker Michiel

Bitstrips : Creëer je eigen stripverhaal. Uitloggen Verwijder account Terug. Plaats de afdruk of bronmateriaal voor je, een beetje naar links of rechts afhankelijk van uw dominante zijde.

U kunt gebruik maken van een saaie potlood in te vullen schaduwen en een aantal details over de omtrek die u hebt getraceerd toe te voegen? Leerkracht docent 8 Leerling student 5 ICT-cordinator pedagogisch 1.

Naam E-mailadres Wachtwoord Herhaal wachtwoord We bewaren je gegevens veilig en zullen die nooit aan anderen geven.

Ik geef toestemming om mijn gegevens te bewaren Aanmelden. Als je wilt meedoen aan een wedstrijd moet je een account hebben. Uitloggen Verwijder account Terug, hoe maak je een stripfiguur. Het enige wat je moet doen is je even registreren op de website!

Bovenzijde kop

Wie kan de nieuwe map bekijken? Personen met de link. Grid methode Het raster methode betreft het scheiden van het originele materiaal in verschillende roosters, en het kopiëren van het over stuk voor stuk aan een nieuwe tekening op papier.

Wachtwoord vergeten E-mailadres Stuur. Maak je stripfiguurtje lekker makkelijk. Heeft iemand heel veel haar, ook gekeken of zich een financile kans voordoet.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |