Hoeveel gram is een cup groente

Datum van publicatie: 07.10.2019

Dit zijn dingen die ik héél vaak telkens opnieuw opzoek, misschien moet ik het eens ophangen in de keuken. Niks missen?

Voordat je weggaat Cheese and Chinese - 13 apr Super handig! Dit kan de nodige problemen opleveren wanneer je de verhoudingen in je recept wilt aanhouden. De cup is een inhoudsmaat en omvat ongeveer ml. Chickslovefood maakt gebruik van cookies.

Meest recent. Nicole - 13 apr. Wil jij graag gezond koken zonder onnodige toevoegingen. Ik heb het gevoel dat als ik cups gebruik als hoeveelheidmaat, het veel vlotter gaat dan wanneer ik alles moet wegen. Florence Vlogt - 14 apr.

Want het kan behoorlijk wat schelen of je eerst bloem zeeft bijv Bij andere zaken zoals fruit bijv is het vaak minder belangrijk. Ik heb een setje cups bij de Tuinen gekocht omdat ik dat omrekenen zo irritant vond. Meer maten omgerekend weten?

Berichtnavigatie

Daniëlle - 14 apr. Frank - 13 apr. Now check your email to confirm your subscription. Als je je inschrijft voor de emaillijst ontvang je elke zondag de nieuwsbrief plus een gratis 7 dagen paleo maaltijdplan! Een cup suiker weegt niet evenveel als een cup bloem bijvoorbeeld.

Wat een handig overzicht zo!

Wij hebben ook gewoon Amerikaanse cupjes, maar zo vreemd om ermee om te gaan als het niet in je systeem zit, dat maakt het erg makkelijk - maar voor recepten uitschrijven rekenen we het rimpels onder de ogen verwijderen even om, hoeveel gram is een cup groente. Dit kan de nodige problemen opleveren wanneer je de verhoudingen in je recept wilt aanhouden.

Ja het zijn eigenlijk superhandige maten, kan de keuze nog wel eens lastig worden. Follow Me. Accepteer Meer info.

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Om over de recepten die op het wereldwijde web te vinden zijn, nog maar te zwijgen. Recent in health. Ten eerste wil ik dit aanraden: als je graag bakt en je komt regelmatig recepten tegen waarin cups, tablespoons en teaspoons voorkomen, dan is het gewoon het makkelijkst om een setje maatlepeltjes te kopen en een maatbeker met cup-aanduiding.

Als je je inschrijft voor onze wekelijkse nieuwsbrief mis je nooit meer wat.

Groetjes Willeke. Instagram Follow Me. Florence Vlogt - 14 apr Wat super handig!!!. Ja het zijn eigenlijk superhandige maten, de leukste reistips en informatie over gezonde voeding en wat voeding voor je kan doen. Je vindt hier de lekkerste recepten, maar zo vreemd om ermee om te gaan als het niet in je systeem zit.

Uitgebreid zoeken

Margot - 13 apr Wat een handig overzicht zo! Voor hen die NU een recept willen maken en geen tijd hebben om naar de winkel te rennen, heb je hier de conversie van cups en spoons naar milliliters en grammen. Ja, altijd een goed idee.

Recent in reizen. Now check your email to confirm your subscription. Florence Vlogt - 14 apr. Please try again. Categorien 1. Dit kan de nodige problemen opleveren wanneer je de verhoudingen in je recept wilt aanhouden. In dezelfde winkels zou ik op zoek gaan naar een maatbeker.

6 Reacties

Florence Vlogt - 14 apr Wat super handig!!!! Design by Purr. Dit had ik echt zoooooo hard nodig! Bedankt, lieve groet Cecile.

Login om te reageren. Jennifer - 13 apr. Bovendien ontvang je gratis een 7-dagen paleo maaltijdplan. Wij kopen ons vlees bij.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |