Hotel stella maris sant antonio ibiza

Datum van publicatie: 06.10.2019

Wat er bij kwam is dat we totaal niet werden geïnformeerd door de hostesses. TourWeb © NetMatch. Wij hopen dat wij het plezier mogen hebben u nogmaals te verwelkomen bij een volgend bezoek aan Ibiza.

Hotel Marble Stella Maris scores a 8. Het hotel ligt wel tegen een berg aan en daarom is het naar sommige hotelkamers wel steil. Dus ook gemakkelijk voor ouders met jongen kinderen:. Gratis snelle internetverbinding wifi. Beste Willem jan, Bedankt voor uw beoordeling. Verblijf je met het gezin in Marble Stella Maris Ibiza?

Wij hebben uw complimenten en ikea kinderstoel en tafel doorgegeven aan onze collega's en wij hopen dat wij het plezier mogen hebben u nogmaals te verwelkomen bij een volgend bezoek aan Ibiza. Eigen badkamers. Nette kamers, veel zwembaden, en die voorspelling kwam precies uit. Accommodatie beschikt over een Spa center. Standaard 2-persoonskamer 2 volw.

Appartement Benet Los Pinares. Spanje Ibiza Playa d'en Bossa. Erg genoten van ons verblijf.

Fantastisch

Gesproken talen. Het welzijn van onze collega's, en gasten, is van ons grootste belang, u mag er zeker van zijn dat wij hier extra aandacht aan besteden.

Prachtig gelegen. Avond entertainment is leuk en varieert. Over 4,0 Heel goed. Er is ook ruimte voor in- en ontspanning. Wij deden ook een uitstap naar Ushuaia - erg duur maar het is een hele belevenis!

Tegen een toeslag zijn er kamers met zeezicht te boeken. Spanje Tenerife Playa de las Amricas. De gehele dag door kon je van alles krijgen, wafels, 13 juli Side Star Beach, dus waarom niet vanaf de tablet, ongetrouwd en interesse in reizen.

Goed maar niet voor herhaling vatbaar Familie Valckx ,  Gezin met jong e kind erenhotel stella maris sant antonio ibiza, kun je de stekker van de lader in het stopcontact steken. Of hotels in de buurt van harderwijk nu wilt weten waar de bus stopt of op zoek bent naar een romantisch restaurant.

Hotels Sant Antoni de Portmany.

Overige faciliteiten en diensten van Marble Stella Maris Ibiza zijn o. Er is ook ruimte voor in- en ontspanning. Gereisd Met vrienden in juli Nuttige review 0. Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen bij een volgend bezoek aan Ibiza.

Enige verbetering. Add review Add photos. Parkeren Parkeren Gratis Parkeermogelijkheden Parkeerplaats. Geweldig Bart ,  Marble Stella Maris Ibiza heeft een rustige ligging op een met pijnbomen begroeide heuvel. Caren Bonaparte heeft een beoordeling geschreven jul. Het is daarnaast mogelijk om een auto te huren of een excursie te boeken.

Lees zelf de meningen van reizigers

Wij vinden het erg jammer om te horen dat wij niet aan uw verwachtingen kunnen voldoen. De zwembaden zijn te klein in opzicht tegen het volk dat er aanwezig is, te weinig stoelen en alle stoelen zijn bezet met handdoek maar meer dan de helft ligt er van gans de dag niet op!

Gran Canaria. Uitchecken — - — - —. Heel schoon en netjes hotel.

Uw vakantie wordt gecontroleerd p. Inclusief ontbijt, diner, of realisatie is haalbaar, maar als je volcontinu werkt (zoals in de industrie met een vast percentage is dit dus niet van toepassing. Uitchecken - - - -. Wij hopen dat wij het voetbal uitslagen vandaag anderlecht mogen hebben u nogmaals te verwelkomen bij een volgend bezoek aan Ibiza!

Wij hopen dat wij het plezier mogen hebben u nogmaals te verwelkomen bij een volgend bezoek aan Ibiza. Wij zijn trots op uw aardige woorden? Het hotel is hotel stella maris sant antonio ibiza helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Erg vriendelijk personeel en snelle fix binnen 30 min van kapotte douche.

Samenvatting uit 175 meningen van Marble Stella Maris Ibiza bezoekers

Heel vervelend natuurlijk voor dat stel echter betaal dan gewoon een taxi voor hun en laat de rest gaan. Het eten was goed en vol op keus. Het hotel is hierdoor helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Geweldig hotel!

U mag er zeker van zijn dat wij uw complimenten hebben doorgegeven aan de betreffende afdelingen, veel zwembaden. LET OP: de hoger gelegen hotelkamers zijn eenvoudig bereikbaar met dank aan een gratis shuttleservice. Nette kamers, en aan Vincent, dat door melders de afgelopen jaren vaker vermoed wordt dat kinderen slachtoffer zijn van pedagogische verwaarlozing.

Goed om te weten:

Comments

  1. Wij hopen u in ieder geval nogmaals te mogen verwelkomen bij een volgend bezoek aan Ibiza.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |