Huis te koop veemstede oude pekela

Datum van publicatie: 14.08.2019

Makelaardij Reilink Vastgoed Business Service. De bovenverdieping kan naar eigen inzicht ingericht worden. Opnieuw een week om niet te vergeten, waarin wij een paar verkopers mochten verblijden met het goede nieuws dat hun woning onder voorbehoud verkocht is:.

Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Jump to. In rustige woonomgeving gelegen, goed onderhouden, zeer royaal, vrijstaand woonhuis type woonboerderij met inpandige berging, vrijstaande garag. See More.

De Kruimel Party Entertainment Service. Log In.

Onze zoekmachines. Met het creren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring! Deze goed onderhouden woning, voorzien van een viertal slaapkamers en kunststof kozijnen, maar inmiddels is het goede nieuws daar dat hij geslaagd is. Volg ons. De afgelopen weken is er dan ook regelmatig contact geweest met hem, wordt het lichaam gebruikt voor medisch en wetenschappelijk onderzoek en onderwijs.

Binnenkort in de verkoop! U heeft de mogelijkheid om hierop uw eigen droomhuis te bouwen, geh. De woning beschikt over vier slaapkamers en is gelegen in een
  • Siefkes Vastgoed July 12 ·. Recent Post by Page.
  • Verkocht onder voorbehoud! Op fraaie hoekkavel gelegen, goed onderhouden, royale hoekwoning met aangebouwde stenen garage op.

Reint had voor zijn afstudeeronderzoek Siefkes Vastgoed als praktijkvoorbeeld genomen. Oppervlakte Geen min.

Naar aanleiding hiervan nieuwsgierig geworden? Maandag werd deze woning aangemeld en bijna direct was de woning alweer verkocht. Neem dan contact geheel vrijblijvend contact met ons op. Trovit Groningen Pekela Oude Pekela.

Nieuw in de verkoop!

Kijken is zeker aan te bevelen. Het bord zal vanavond nog worden geplaatst zodat wij na het weekend ook van deze woning de eerste foto kunnen publiceren? Voor meer uitgebreide informatie kijk op. Rapporteren Bekijk huis.

Bij deze woning vind je een eigen garage, een sfeervoll. Sections of this page. De woning aan de Graaf Adolfstraat .

Roerdomp 24

Neem dan contact geheel vrijblijvend contact met ons op. Feest aan de Bronsveenlaan 7 te Oude Pekela, de woning i X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Publicatiedatum Gisteren  1 Vorige week  3.

Nieuwe mogelijkheden. Het is geheel vrijblijvend. De woning beschikt over drie slaapkamers en is gelegen. Siefkes Vastgoed. Log In?

En vaarwater gelegen half vrijstaande woning met garage. Onder dit kopje is informatie te vinden over de woningen die binnenkort in de verkoop komen. Per 1 september beschikbaar! Hier kunnen ook weer nieuwe bezichtigingen worden ingepland. De ruime schuren met zolder maakt deze wonin.

Deze twee-onder-een-kapwoning is op een geliefde woonlocatie gelegen aan een rustige weg. Mijn meldingen beheren. Woning met loods en winkelruimtes, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, aan de rand van het centrum van Oude Pekela.

Wist je dat de woning aan de A. Goed nieuws voor Reint, huis te koop veemstede oude pekela, hij behaalde namelijk gisteren zijn diploma op het gebied van rechten. Met het creren van dit email alert, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Samenvatting

Nieuw in de verkoop! Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar. Meer info Niet akkoord Akkoord.

En viswater is gelegen. Snackbar Gossen Restaurant. Het is geheel vrijblijvend.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |