Ijsbaan de meent alkmaar

Datum van publicatie: 05.07.2019

Eigenaar van Fortysix sportswear is Miel Rozendaal. Top kwaliteit Wij leveren een breed assortiment aan top kwaliteit materiaal, kleding en andere accessoires voor schaatsers op alle niveau's.

No Comments.

Bes Tabak en Souveniers Egmond. Aan alles is gedacht bij IJsbaan de Meent. Soms zijn er grote evenementen op De Meent, dan kan de ijsbaan gesloten zijn, kijk dus altijd even op de website dan kom je niet voor verrassingen te staan. Het belooft een geweldig schaatsjaar te worden, vol sfeer, uitdaging en gezelligheid voor jong en oud. Fortysix Sports is dé nieuwe schaatsspeciaalzaak in Alkmaar.

In een deel van de ijshal van de Meent 3060 mt kan -onder begeleiding- door de basisschooljeugd worden geijshockeyd. Vanaf oktober tot maart is het schaatsseizoen kijk voor de actuele openingstijden op hun website klik hier! In de sportshop Slikkerbij de ingang van het complex kun je schaatsen laten slijpen vanaf 10 euro en ook schaatsen huren legitimatie als borg verplicht.

De banen Een meterbaan: deze baan is half overdekt. Kom dan lan gs in de winkel of bekijk de andere contact mogelijkheden Neem contact op. Vrijdag ijsbaan de meent alkmaar oktober viert Sportcomplex De Meent een feestje.

De half overdekte meter baan en aparte ijshal staan garant voor veel schaatsplezier. Bes Tabak en Souveniers Egmond.

De DJ treedt op van Fortysixsportswear adviseert wat de beste mogelijkheid is om uw kleding van uw logo of boodschap te voorzien. Vanaf oktober tot maart kun je de ijzers weer onderbinden en heerlijk schaatsen op IJsbaan de Meent , hét recept voor een sportief dagje uit in Alkmaar!

Unable to display Facebook posts. Gebruik van pucks en sticks mag alleen tijdens ijshockeyles. Schaatsen verhuren. De mogelijkheden van custom made teamwear zijn legio. U heeft JavaScript momenteel uitgeschakeld. Kinderpartijtjes De Meent worden verzorgd door schaats- en skeelerschool In Balans.

ONZE PRODUCTEN

Al ver voor het ijsseizoen losbreekt heerst in Nederland de vraag; krijgen we dit jaar wel of geen natuurijs. Schaatshuur v. Het bieden van goede service is erg belangrijk voor ons. Wij bieden een breed assortiment qua materiaal, kleding en accessoires.

Natuurlijk viert de ijsbaan dit feestje mee. De banen Een meterbaan: deze baan is half overdekt. Aan alles is gedacht bij IJsbaan de Meent.

U heeft JavaScript momenteel uitgeschakeld. Koek en Zopie v, ijsbaan de meent alkmaar. Schaatsen verhuren.

Klik hier voor uitleg over het inschakelen van JavaScript in uw browser. Olympische sporten als langebaan schaatsen, shorttrack, kunstrijden, ijshockey, maar ook curling, biatlon en bobslee rijden staan op het programma.

Bij de kleedkamer vind je een loket, hier kun je schaatsen huren, dit kost 5 euro, een legitimatie als borg is verplicht! De DJ treedt op van

U heeft JavaScript momenteel uitgeschakeld. Fortysix Sports is d nieuwe schaatsspeciaalzaak in Alkmaar. Egmond Plaza mode, verder in de buurt op loopafstand ook gratis parkeerplaatsen, kado. Met voormalig Olympisch kampioen Bob de Jong als ambassadeur gaat De Meent samen haar schaatsers een geweldig schaatsseizoen tegemoet. De meterbaan wordt afhankelijk van de openingstijden twee tot zes keer per dag gedweild.

Je kunt gratis parkeren bij het sportcomplex, had to work, ijsbaan de meent alkmaar. Appartementen Natuurlijk.

Appartementen Natuurlijk. Lees meer. Handig om te weten Er is een grote kleedkamer bij de meterbaan, overal ligt materiaal op de vloer waar je in principe met je schaatsen op kunt lopen, dit materiaal ligt ook op de route naar de overdekte hal. In de sportshop Slikker , bij de ingang van het complex kun je schaatsen laten slijpen vanaf 10 euro en ook schaatsen huren legitimatie als borg verplicht.

Vrijdag 13 oktober viert Sportcomplex De Meent een feestje. U heeft JavaScript momenteel uitgeschakeld. Zijn de kinderen beginnende- of ver- gevorderde schaatsers, jong of oud v, maar ook als een (nogal simpel noodonderdak.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |