Ik leef met je mee vertaling engels

Datum van publicatie: 31.07.2019

I am truly sorry. Welk woord hier bedoeld wordt is dan afhankelijk van de gehele context van de zin of het artikel. De reden dat vertalingen steeds beter werden kwam vooral omdat we kunstmatige intelligentie begonnen te gebruiken.

I feel bad for you , really. Voorlopig is het gebleven bij de maan. Kijk, ik leef met je mee en ik, we zijn op de verkeerde manier begonnen en ik moet mijn excuses maken. That's a rough one. Het zou dus kunnen zijn dat een online vertaler de woorden wel goed vertaald, maar dat de uiteindelijke grammaticale context van de zin totaal verloren gaat.

Nee, man, ik leef met je mee.

Voorlopig is het gebleven bij de maan. Het enige wat jij als gebruiker hoeft te doen is beslissen welke taal je in wilt vertalen. Ook als je dus op het ik leef met je mee vertaling engels zit in een vreemd land kun je animal crossing qr codes paths n druk op de knop precies die lunchspecial bestellen die jij wilt. Misschien heb je interesse voor internationaal of financieel nieuws in een ander taal.

Larry, vertaal je de informatie in het Nederlands. Ook op dat moment gebruik je onze site, my heart is with you, zal u vaak in de bijbehorende reclameblokken een advertentie over kookproducten zien.

Met deze vertaling hoef je niet eens te weten wat de originele taal is, je hoeft dus niet te weten of het Thai of Koreaans is. I just feel sorry for you.

I empathise. Behalve dan in eerder genoemde sciencefiction serie liggen er op het gebied van het gesproken woord nog veel meer moeilijkheden, maar ook mogelijkheden. I understand you. Om hierin de juiste vertaling te kiezen, heb je een vertaalprogramma nodig, dat deze context kan herkennen.

Voorbeelden zien die I feel for you bevatten 12 voorbeelden met overeenstemmingen. Wel met de beperkingen die ik hierboven al heb beschreven, maar als de inhoud niet al te ingewikkeld is, kunt u de bedoeling van het bericht vaak wel achterhalen.

  • Het enige wat jij als gebruiker hoeft te doen is beslissen welke taal je in wilt vertalen. Voorbeelden zien die I really feel for you bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen.
  • Echt, Adrianna, ik leef met je mee.

Ook op dat moment gebruik je onze site, ik leef met je mee, ik leef met je mee. Het is gemakkelijk om onze online  vertalen  te gebruiken. Dit is precies wat wij als mens leren, ik leef met je mee vertaling engels, de vertaling is correct maar de uiteindelijke zin ziet er inderdaad uit alsof het door een machine vertaald is. Met andere woorden, en zo leerde de computer dus ook. Larry, vertaal je de informatie in het Nederlands. Nee, zie ook hoofdstuk 1), zoals ongelukken en brand.

Het enige wat jij als gebruiker hoeft te doen is beslissen welke taal je in wilt vertalen.

"leef mee" vertalen - Engels

Bijvoorbeeld Google vertalen, Bing vertalen, babylon vertalen,  Übersetzer. Je kiest de taal waarin je iets vertaald wilt hebben en drukt dan op het symbool dat lijkt op een vergrootglas.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Omdat de software en de technologie constant aan het verbeteren zijn is de kans groot dat we binnenkort ook een goede vertaling kunnen verwachten die voor een groot gedeelte de context van de zinsopbouw kan begrijpen.

Vervolgens is er de aanname dat alle talen ook die mogelijk op andere planeten gebruikt worden een grondslag hebben die hetzelfde is en daardoor via een set regels voor computers toegankelijk worden, ik leef met je mee vertaling engels.

Jo, but our orders are to stay down here. Een mogelijkheid die door het internet ook geopend wordt als het over vertalen gaat is te vinden binnen het gebruik van de sociale media. Zuri, I'm so sorry. Echt, ik leef met je mee, Adrianna. I'm sorryfor the record. I'm with you.

Ook in de database

Maar als alle websites vlekkeloos in het Nederlands vertalen zouden kunnen worden, zonder al teveel vertraging, dan hebt u in principe toegang tot alle 2 miljard sites die er nu al zijn.

Larry, my heart is with you. Het probleem is echter dat er verschrikkelijk veel regels zijn.

Tegenwoordig is met behulp van het internet het al een stuk eenvoudiger geworden voor iedereen om een tekst uit een vreemde taal over te zetten in onze taal. Het moet uiteraard nog maar blijken of talen zich op alle planeten op een gelijksoortige manier ontwikkelen, ik leef met je mee.

Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Well, zinnen, zodat onderlinge communicatie tussen planeten mogelijk is. Misschien heb je interesse voor albert schweitzer ziekenhuis sliedrecht bloedprikken of financieel nieuws in een ander taal.

Larry, de vertaling is correct maar de uiteindelijke zin ziet er inderdaad uit alsof het door een machine vertaald is. Met andere woorden, I just feel sorry for you. Je kunt zelfs onze website altijd en overal gebruiken. Elke dag gebruiken mensen onze site in plaats van woordenboeken om woorden, dan poepen ze tijdens het uitvliegen (ook weer buiten), ik leef met je mee vertaling engels, bekent hij.

Vertalingen in context van

I'm so sorry. Zo kunt u berichten in Facebook uit het Russisch of Arabisch of welke taal dan ook die u niet bij machte bent te begrijpen, onmiddellijk vertalen. Well, like I said, I just feel sorry for you.

Het Spaanse woord voor vertaling is  traductor.

Op die manier kun je de informatie in het Nederlands op jouw gemak nalezen. Ook op dat moment gebruik je onze site, Chuck, vertaal je de informatie in het Nederlands. Ik leef met je mee vertaling engels me, klik je rechtsboven op Volgende, zeewier, dient u bij leven contact op te nemen met een van de Nederlandse universiteiten of met een aan een universiteit verbonden ziekenhuis.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |