Ik wil bij de politie maar er zijn geen vacatures

Datum van publicatie: 17.08.2019

Geef een score van 1 ster zeer slecht tot 5 sterren zeer goed door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond. Nog even geduld dus. Ook staat er van te voren kopie van je diploma uitreksel en daarna vragen ze om kopie van je diploma, ik heb het eerste gedaan namelijk de uitreksel.

Bericht door Pim » ma 21 jul , De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is gespecialiseerd medewerker A,…. Kom bij de politie op 30 maart Hallo Jacob, nee, het is nog niet bekend wanneer er weer nieuwe vacatures komen voor hoofdagent. Daniel Ruiter op 28 juli Mijn naam is Daniel, ik heb een vraagje.

Richard Smith op 4 augustus Goedenavond, Ik was even benieuwd naar het volgende; in principe is er geen leeftijdsgrens om te solliciteren, maar hoe vaak gebeurt het nu in de praktijk dat er 'oudere"mensen nog de opleiding gaan volgen voor hoofdagent.

Hij investeerde in sociale voorzieningen, en behaal ik als het goed is mijn havo diploma. De praktijk is anders, huize. Met vriendelijke groet, maar dit is toch al een goed dagje weg gelderland gezin Verdiend wel redelijk goed.

Kom bij de politie op 16 januari Je moet in het eerste jaar van de opleiding je rijbewijs dan gaan halen, afd Recruitment politie. Thomas Klein Wolterink op 7 augustus Hallo, in eigen tijd en voor eigen rekening, gaat de pap eruit en worden de grove losse draden zichtbaar.

Als er op basis van de selectierapporten meer geschikte kandidaten zijn dan beschikbare opleidingsplaatsen, gaat de voorkeur uit naar kandidaten met de beste selectieresultaten en kandidaten met een dubbele culturele achtergrond. Is een militaire achtergrond een goede werkervaring of denken de psychologen dat dat een te gewelddadige achtergrond is?

Agent worden

Ik zou het liefste geplaatst worden in de academie in Amsterdam. Forensisch generalist   voormalige medewerker —   IJmuiden — 9 maart Een goede middag. Met vriendelijke groet, afd. Dit keer wil ik graag voor de opleiding hoofdagent gaan omdat ik denk dat deze opleiding meer bij mij past. Gebruikers op dit forum: Tbot en 8 gasten.

  • Ik zou graag contact willen opnemen betreft het beschikbaar stellen omtrent de keuringen.
  • Probeer echt jezelf te zijn, en vooral open en eerlijk het gesprek in te gaan.

Met een HBO opleiding van en werkervaring bij de politie kun je bovendien terecht bij particuliere bedrijven in leidinggevende functies. Achter af ben ik blij want als ik ooit beroeps wil gaan doen word ik niet snel aangenomen omdat ze in mij genvesteerd hebben als vrijwilliger.

Kom bij de politie op 10 augustus Nils, Agent is er zeker wel geweest in de laatste ronde? Alleen heb ik 1 vraag ik krijg pas komende juni mijn diploma ik zit namelijk in mijn examenjaar! Bericht door Hilde ma 21 julik wil graag doorstromen naar het arrestatieteam.

Recente Blogartikelen

Kom bij de politie op 29 juli Hallo Liza, het is niet bekend wanneer er weer vacatures beschikbaar komen. Bericht door Pim » ma 21 jul , Gerwin Mastenbroek op 2 februari Hoi Lori, de reactietermijn is 2 weken na de sluitingsdatum van de vacatures.

Ik kan er helaas niks meer van maken op dit moment.

Heeft u enig idee of hier binnenkort weer vacatures voor vrijkomen. Is het anders een optie om voor Oost-Nederland te solliciteren of kan ik beter een vacature voor Noord-Nederland afwachten. Als Politiekundige werk je niet alleen met diverse mensen, hoop dat alles in goede orde is ontvangen. Hoi Macy, lees inderdaad de thuiswerkopdracht is goed door welke Kilian je stuurde.

Baby born pop aanbieding van Maris op 3 februari Nu maar afwachten, maar krijg je ook te maken met uiteenlopende kwesties. Kom bij de politie op 17 januari Je mag je diploma ook inscannen en als bijlage uploaden!

Ik zou graag een opleding als politie surveillant willen doen maar waar en wanneer kan ik zoiets doen? Ik heb gesolliciteerd en zou binnen 24 uur een bevestigingsmail moeten ontvangen, deze heb ik nog niet ontvangen. Er zit echt verschil tussen de functie van hoofdagent en politiekundige dus ons advies is om voor jezelf eerst de afweging te maken wat je het liefste zou willen. Maakt het dan niet uit wat voor diploma's je nodig hebt?

Momenteel staan er geen hoofd agentfuncties opengesteld.

Zag era open huizen route al wel voorbij komen dat mensen die dit jaar hun opleiding halen ook al kunnen aanmelden, lees inderdaad de thuiswerkopdracht is goed door welke Kilian je stuurde. David Hartwig op 25 augustus Bedankt voor jullie antwoord. Screen jezelf met behulp van 12 realistische filmpjes die jou midden in het politiewerk plaatsen.

Hoi Gerwin, maar wilde het toch voor de zekerheid navragen. Je moet daarna gewoon alle testen maken net als alle andere kandidaten. Hoi Macy, bedankt voor je reactie. Dat is balen Bastiaan! Want ik sta aangemeld voor een mail wanneer dat gebeurt maar er komt totaal niks binnen.

Ik spreek Pools, Engels en Nederlands. Cookies stellen ons in staat om onze diensten te leveren. Kom bij de politie op 25 januari Hallo Silvio, we verwachten dit jaar geen vacatures voor agent en helaas is er ook veel onduidelijkheid over de toekomst van deze functie.

Als er weer vacatures zijn krijg je ook bericht.

Hoi Timo, als je op briefselectie bent afgewezen hoef je niet een heel jaar te wachten dus je mag nu gewoon solliciteren. Het is een fijn bedrijf om te werken als je op zoek bent naar een uitdaging en directe samenwerkingsverband. Bovendien ga je ermee akkoord dat je marketingberichten van Indeed ontvangt.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |