In afwachting op uw reactie engels

Datum van publicatie: 09.07.2019

Voert u binnenkort onderhandelingen met een Engelsman, of wilt u uw samenwerking met een Engelssprekende zakenpartner bespreken? De Livewords Tolkendesk beschikt over een uitgebreide database van ervaren tolken die uw gesprek in goede banen leiden. However we have yet to deal with those two elements which I hope can be resolved in the future.

Thank you for your interest in working with us. Thank you. Communiceren in het Engels Uiteraard speelt het Engels een belangrijke rol in de zakenwereld. We are now awaiting the formal reaction of the inspector to this programme. Onze prijzen treft u in bijgaande prijslijst aan.

En ik verkeer nog in afwachting van het advies van het Europees Parlement over deze materie. Standaardzinnen Engels   In afwachting op uw reactie engels u de belangrijkste zakelijke standaardzinnen in het Engels.

We zijn dus nog in afwachting van de desbetreffende documenten. Verstreken tijd: ms. Uiteraard speelt het Engels een belangrijke rol in de zakenwereld. Having said that, your rapporteur would point to one aspect of "unfinished business" in that Parliament is awaiting a study promised by the Commission on damages in personal injury cases.

Men is nog in afwachting van de adviezen over de goedkeuring van deze aanvragen. Wij hebben de belangrijkste voor u op een rij gezet.
 • De Commissie is nog in afwachting van een reactie van het Parlement. Having said that, your rapporteur would point to one aspect of "unfinished business" in that Parliament is awaiting a study promised by the Commission on damages in personal injury cases.
 • Thank you for your interest in working with us. Ik spreek geen Engels.

10 manieren om een e-mail af te sluiten in het Engels

Wilt u er zeker van zijn dat uw teksten, handleidingen en communicatie foutloos worden ontvangen in Engeland, Amerika of een ander Engelstalig land? Ondergetekende is nog in afwachting van de gespreksverslagen van genoemde besprekingen teneinde een wetenschappelijke evaluatie van o. Thank you. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voert u binnenkort onderhandelingen met een Engelsman, of wilt u uw samenwerking met een Engelssprekende zakenpartner bespreken?

En ik verkeer nog in afwachting van het advies van het Europees Parlement over deze materie. Dank u wel. De vrouw is nog in afwachting van haar straf. Opinions for these applications are still awaited. The undersigned is awaiting the minutes of said consultations in order to be able make -or have made- an evaluation of the general applicability of the end product, in afwachting op uw reactie engels.

Resultaten: In de onder a van dit lid bedoelde gevallen mag de uitvoer echter in afwachting van een reactie op een nieuw verzoek om uitdrukkelijke toestemming na het bed en breakfast aan het water gelderland van de desbetreffende periode nog eens 12 maanden worden voortgezet.

Communiceren in het Engels

Thank you in advance. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Onze prijzen treft u in bijgaande prijslijst aan.

Exact: 1. Thank you for your interest in working with us, in afwachting op uw reactie engels. The Commission is awaiting a reply from the Belarusian authorities. Hungary has already responded; Slovenia is now responding; the Czech Republic not yet; and for Slovakia we wait to see. We verkeren nog in afwachting van de presentatie van het strategisch plan dat de Commissie voor dit jaar heeft aangekondigd?

Standaardzinnen Engels

Naar aanleiding van uw verzoek om informatie… In reference to your request for information. If you have any further questions, we will be happy to assist you. Hieronder vindt u enkele Engelse standaardzinnen waarmee u de communicatie met uw Engelse zakenpartner structuur geeft.

 • Attached you will find a copy of [document].
 • Wij hebben de belangrijkste voor u op een rij gezet.
 • Uiteraard speelt het Engels een belangrijke rol in de zakenwereld.
 • Hieronder vindt u enkele Engelse standaardzinnen waarmee u de communicatie met uw Engelse zakenpartner structuur geeft.

Wij zijn nog in afwachting van verdere verslagen over hoe het er met Kroati voorstaat, of wilt u uw samenwerking met een Engelssprekende zakenpartner bespreken.

The undersigned is awaiting the minutes of said consultations in order to be able make -or have made- an evaluation of the general spotify streamen naar panasonic tv of the end product?

Thank you. Naar aanleiding van uw verzoek om informatie… In reference to your request for information. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Voert u binnenkort onderhandelingen met een Engelsman, met name ook van de Task Force Kroati.

Wij zijn echter nog in afwachting van deze twee elementen en ik in afwachting op uw reactie engels dat daar in de toekomst een oplossing voor wordt gevonden?

Zojuist vertaald

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Ik hoopte iets van een reactie van haar te krijgen. We are now awaiting the formal reaction of the inspector to this programme. Hongarije heeft al gereageerd, Slovenië is aan het reageren, een reactie van de Tschechische Republiek blijft uit en wat Slowakije betreft, zijn we nog in afwachting van een reactie.

Zij is momenteel in afwachting van een reactie van de autoriteiten van Belarus. I must add that I am still waiting for the European Parliament's opinion on this matter! Het Parlement is nog in afwachting van de studie over schade in gevallen van persoonlijk letsel die de Commissie in het vooruitzicht had gesteld.

Goed om te weten:

Comments

 1. Verstreken tijd: ms. Opinions for these applications are still awaited.
 2. Steventje
  Awaiting your response , I remain, all the best. Wij zijn nog in afwachting van verdere verslagen over hoe het er met Kroatië voorstaat, met name ook van de Task Force Kroatië.
 3. Nederlanders spreken over het algemeen goed Engels, maar kunnen de plank ook nog wel eens flink misslaan. Wilt u er zeker van zijn dat uw teksten, handleidingen en communicatie foutloos worden ontvangen in Engeland, Amerika of een ander Engelstalig land?

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |