Jolanda van schie breda

Datum van publicatie: 19.07.2019

Je maakt het je zo moeilijk, weet je wel. Jetten spreekt dit met klem tegen, maar laat elke bewijs achterwege. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ja, ze was blij met dat gesprek. Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend.

Het is een manier om toch de functie van burgermeester te kunnen bekleden, met een leuk salaris en andere benefits. Er zijn overigens geen sancties als daar niet aan wordt voldaan. In werkelijkheid draait Jetten Vlaardingen een rad voor ogen door nog gewoon in Brabant te wonen. Volgens de gemeentewet zou Jetten vanaf nu nog precies een half jaar de tijd hebben om haar woonplaats Breda in te ruilen voor een definitieve woning in Vlaardingen.

Met ingang van 1 februari zijn diverse vergoedingen voor huisvesting van burgemeesters en van wethouders gewijzigd en afgestemd op genoemde uiterlijke termijn van drie jaar na benoeming.

Maar geef gewoon antwoord. Was dat nou zo moeilijk Mevr. De fractie van BvV heeft enkele weken terug al een gesprek aangevraagd en gevoerd met de burgemeester over haar functioneren. Het is allemaal zo onhandig. Het is een manier om toch de functie van burgermeester te kunnen bekleden, met een leuk salaris en andere jolanda van schie breda.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je maakt het je zo moeilijk, weet je wel.

Condoleanceberichten Hélène van Paassen - van Schie

Nou hoop ik toch zo dat dit een storm in een bittere bak koffie blijkt. Immers burgemeester Jetten benoemt integriteit telkens weer als speerpunt. Het is allemaal zo onhandig. Als wij aanbellen bij de Bredase woning van de Vlaardingse burgemeester, om haar te confronteren met onze bevindingen, blijft de voordeur gesloten.

Bewoners van de bewuste straat in Breda lieten duidelijk weten dat de burgemeester van Vlaardingen bij hen in de straat woont.

  • Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Leave this field empty.
  • Immers burgemeester Jetten benoemt integriteit telkens weer als speerpunt.

Verkiezingswinnaar ONS. Ze beweert al jaren dat ze wel degelijk in de haringstad woont. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site scrol naar beneden. De enkele bewoners die we aldaar spreken zeggen stuk voor stuk hun burgemeester nooit te zien. Geef jolanda van schie breda reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Haar directe buren weten ons met zekerheid te melden dat Jetten bij hun in de straat woont.

Berichtnavigatie

LET OP!! Dus wij hebben gezegd; maak er gebruik van, zodat je ook wat handiger overkomt. Het is allemaal zo onhandig.

Mijn naam, maar laat elke bewijs achterwege. Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend. Gebruik uw vrijheid van meningsuiting. Leave this field empty. Vlaardingen is eveneens uitgesproken over de weigering van Jetten om openheid jolanda van schie breda zaken te geven!

Jetten spreekt dit met klem tegen, jolanda van schie breda, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Condoleanceberichten Johannes Franciscus (Jan) van Schie

Nou ik zie haar zeer regelmatig in haar huis in Vlaardingen. Volgens de gemeentewet zou Jetten vanaf nu nog precies een half jaar de tijd hebben om haar woonplaats Breda in te ruilen voor een definitieve woning in Vlaardingen. Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend.

Hebben wij ook straks overal lak aan, jolanda van schie breda. Niet alleen vanwege dat ze jolanda van schie breda eventueel niet zou wonen maar ook vanwege haar akties als burgermeester. Volgens de gemeentewet zou Jetten vanaf nu nog precies een half jaar de tijd hebben om haar woonplaats Breda in te ruilen voor een definitieve woning in Vlaardingen. Jetten vertikt het om met de moderne techniek het onweerlegbaar bewijs te leveren dat ze daadwerkelijk in Vlaardingen woont.

Er wordt zelfs openlijk getwijfeld of de burgemeester tot een van hun medebewoners hoort. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd!

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres ggz rivierduinen brechtzijde zoetermeer niet gepubliceerd.

Condoleanceberichten Martha van Schie - Pater

Dat blijkt ook uit gegevens van het kadaster waarover de redactie van Waterweg Actueel beschikt. Nou ik zie haar zeer regelmatig in haar huis in Vlaardingen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

De burgemeester bezit sinds 3 april ook een appartement in Vlaardingen-Holy. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Geef die aanleiding dan ook niet.

Goed om te weten:

Comments

  1. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.
  2. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Leave this field empty.
  3. Nou ik zie haar zeer regelmatig in haar huis in Vlaardingen.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |