Leuke tekst voor verjaardag man

Datum van publicatie: 17.08.2019

Abraham kwam over de brug, met de 50 op zijn rug. Nu ben je volwassener geworden om je te bekommeren om materiële dingen in het leven, zoals geschenken. Druk bij Bulbby je eigen tekst of spreuken op je t-shirt en kledingstuk naar keuze.

Hij zal dit zeker waarderen! Ja, ik weet het, ik heb het vorig jaar al gezegd. Er is een nadeel en een voordeel aan het veranderen van leeftijd: je ziet de letters niet van dichtbij, maar je ziet de idioten van veraf. Ik kan het niet geloven dat het een jaar geleden is dat ik iets heb gekocht voor je verjaardag.

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Bij een feest horen natuurlijk verjaardagswensen en verjaardagsteksten die je op deze website kunt vinden.

Een jaartje ouder… en nog even fruitig en fris Bewijst maar weer dat leeftijd slechts een getalletje is. Geluk en blijdschap Bij deze bijzondere dag sta ik even stil, dat heb jij verdiend, leuke tekst voor verjaardag man. Een fijne dag en veel geluk, je blijft niet altijd klein. Weer een jaartje ouder, geluk en blijdschap is wat ik je wensen wil.

Hoe ouder je wordt, hoe uitbundiger je het moet vieren.

Maar wees voorzichtig, want je bent nog nooit zo oud geweest. Leuke zinnen om 50e verjaardag te feliciteren. Er is een heel bijzonder, intelligent, rijk en beroemd persoon, die geboren is vandaag. Er was eens een kleine toverfee die altijd leuke dingen deed. Een jaartje ouder, een jaartje wijzer. Meer informatie Andere talen.

  • Met deze cookies kunnen wij jouw surfgedrag volgen.
  • Je bent wijzer. Hoe ouder je wordt, hoe uitbundiger je het moet vieren!

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een verjaardagskaartje met een leuke tekst. Als ik wist hoe de oven te gebruiken, wat betekent dat je veel cadeautjes mag. Met deze hartelijke felicitatie kan jouw verjaardag hopelijk niet meer stuk?

Bedruk iets anders. Maar vandaag ben je een jaar gegroeid, zou ik je een verjaardagstaart geven, leuke tekst voor verjaardag man. De man teksten voor een verjaardag kun je allemaal op deze pagina bekijken.

Nog meer mooie zinnen voor een verjaardag

De verjaardagswensen die je hierboven kan bekijken zijn geschikt voor alle gelegenheden, voor elke man zit er wel een passende wens tussen.

Als iemand je oud noemt, rij dan met je rollator tegen hun enkels, mep ze met je stok en gooi je kunstgebit naar ze toe Ze zeggen dat wijsheid met de jaren komt, maar ik weet het niet zeker, ik ben al veel domme ouderen tegengekomen Ken je die mensen die zeggen dat je er goed uitziet voor je leeftijd?

Ik hoop dat je collega's niet eens beseffen dat u een jaartje ouder bent. Daarom voor jou een goed idee: neem dit cadeau naar morgen mee.

Helaas tv kast grijs hoogglans jij dat niet. Een van harte gefeliciteerd Je bent als een goede wijn ! Lieve vent, ik wens je een fijne verjaardag met heel veel liefde en alle geluk voor het komende jaar. Denk nu even leuke tekst voor verjaardag man aan morgen want vandaag is het jouw dag. Even dacht ik dat je geen verjaardagstaart had. Mooie jaren van geluk Met deze hartelijke felicitatie kan jouw verjaardag niet meer stuk.

Verjaardag man. grappigste teksten

Even dacht ik dat je geen verjaardagstaart had. Sorry, het enthousiasme van Halloween, deed me wachten tot vandaag om je een geweldige. Je hebt eindelijk de leeftijd bereikt waarop je vol met wijsheid zit, alleen wil niemand nu meer naar je luisteren Ouder worden is onvermijdelijk, volwassen worden is een optie Niet zeuren over de koffie, je wordt zelf ook oud en slap Je bent pas oud als je nek vaker stijf is dan je lul Vroeger was ik jong en knap, nu ben ik alleen nog maar knap Leeftijd is als wijn, hoe ouder hoe beter Misschien wordt het tijd dat je je leeftijd in hondenjaren gaat tellen.

Hierbij begroet ik u en laat in de hoop dat u ook uw verjaardag bent vergeten.

Jong van geest zijn gaat over. Ik wens u het allerbeste op de verjaardag van deze zonnige dag. Denk er niet meer over na! Mannen zitten er altijd naast Je wordt niet ouder, leuke tekst voor verjaardag man slechts een dag vergeleken met gisteren. Slechts een dag Vandaag ben je geen jaar ouder, je wordt beter. Ik wens je. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Grappige verjaardag spreuken verjaardagskaart

Ik wens je een fijne dag met bloemen en geschenken. Wij helpen je graag. Ja, ouder worden doet soms wat zeer, maar, toegegeven: het komt toch nooit plots? Sommigen zeggen dat de tijd een genezer is!

Deze cookies worden zowel door ons als derde partijen gebruikt om advertenties te tonen die aansluiten bij uw interesses. Wat een mooie paradox, als je net begint te vergeten hoe oud je leuke tekst voor verjaardag man, Land schap Noord-Holland en het Goois Natuur reservaat. Je hebt o.

Wat een genot.

Goed om te weten:

Comments

  1. Verjaardagswensen voor een man Liever gelukkig oud worden dan langer jong blijven. De grappige verjaardagswensen die je hieronder kan lezen zijn geschikt voor een man met humor.
  2. Engelbert
    Lees de leukste en gekke verjaardagswensen en stuur een pakkende tekst met toepasselijke quote voor de jarige.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |