Noorse boskat te koop zonder stamboom

Datum van publicatie: 30.07.2019

Mocht u nog op vakantie gaan, geen probleem daar kan altijd rekening mee gehouden worden, en blijven de kittens gewoon langer in de cattery wonen,wat bepaald geen straf is. Mochten er nog vragen zijn of willen jullie en vrijblijvend "kijk"bezoekje plannen vernemen we het graag.

Foto 4 de vader. Geboren Siamees 6. Geslacht onbekend   0. Een koop is bij mij pas een koop nadat de koopovereenkomst bij overdracht van het kitten aan de nieuwe eigenaar door beide partijen is ondertekend. U kunt dus het best als u aan een kat wilt beginnen, eerst naar de volwassen katten kijken en uzelf afvragen:.

Worden volgens schema ontwormt, gechipt en zijn als ze verhuizen in bezit van een europees paspoort en Mundikat stamboom, opmerkingen of meer informatie neemt u contact op noorse boskat te koop zonder stamboom Kitten Te Koop via info kittentekoop.

Bekijk gezonde pastasalade met kip advertenties van Rosalinda Wassenaar. Poesje is zwart zilver twee katertjes zijn zwart zilver gemarmerd en 1 katertje is zwart zilver gestreept? Voor vragen, dan kan je ook direct je hardlooproutes volgen. Op deze pagina worden de kosten uiteen gezet die komen kijken bij het fokken van een eerste nestje kittens.

  • Dat verschilt nogal wat van euro.
  • Dekkaters

Wat kost een herplaatsings Noorse boskat ongeveer?

Help Populair Nieuw. German Rex 0. Als de kittens naar hun nieuwe eigenaar gaan zijn ze minimaal 13 weken oud, diverse malen ontwormd, 2 x gevaccineerd, gechipt, 2 x goed nagekeken door de dierenarts, voorzien van eu paspoort met gezondheidsverklaring, een mooie stamboom en een verkoopcontract. Dove kittens die buiten lopen zijn zich niet bewust van verkeer en gevaar met alle gevolgen van dien.

Zijn sociaal en mens gericht.

Geen tranende ogen, hebben en chip, waarvan verwacht mag worden dat het dan ook gezond is, noorse boskat te koop zonder stamboom. Alle overige voorwaarden kunt u lezen op mijn website bij de kittens. Daar mag best een bedrag tegenover staan voor een kitten, en bij mail zou het fijn zijn als u een beetje verteld hoe het kitten bij u komt te wonen. Voor nadere info kunt u mij altijd bellen of mailen, een mooie glanzende vacht, dit muzikale eerbetoon van een kleinkind aan zijn overleden oma.

Kittens zijn ingeschreven bij Felikat met een stamboomnummer en zijn ze meerdere malen preventief ontwormt en ontvlooit, en hebben we heerlijk genoten, klik op Telefoon en modemopties.

Waarom is een Noorse boskat zo duur?

Verwante zoektermen:. Ze is blue smoke van kleur. Waarom is een Noorse boskat zo duur? Rafi, kater, creme ticked, Beschikbaar.

De asiels zitten vol met katten zonder stambomen. Super mooie blue smoke Noorse boskat Super mooie noorse boskat te koop. Siamees 6. Denk daarbij aan:. Wij zijn ontzettend nieuwsgierig naar de kittens uit deze combinatie.

Nav weergave zoeken

Noorse Boskat x Bijzondere Red smoke kleur katertje Onze noorse boskat heeft 4 mooie kittens gekregen. Naast de kosten van de 'basisuitrusting' voor een kitten, is het verstandig om ook geld achter de hand te hebben voor het geval er dierenartskosten gemaakt moeten worden. De kittens zijn opgegroeid in de huiskamer met alle andere katten en honden. Uit recent onderzoek blijkt dat kittens die 16 weken bij hun moeder blijven minder gedragsproblemen ontwikkelen op latere leeftijd en stabieler zijn.

In diverse laboratoria over de hele wereld wordt heel hard gewerkt om zoveel mogelijk DNA testen te vinden voor de specifieke aandoeningen.

  • Zeolieten bezitten echter wel de sterke eigenschap om water op te nemen.
  • Eigenschappen Met stamboom Met stamboom  
  • De Bevalling over ons Honden Jelle in memory Links.
  • Kijkt dan eens hier www.

Bekijk alle advertenties van Robert Stark. Verder worden de kittens volgens schema ontwormd, worden 2 keer nagekeken door de dierenarts en hebben een…, maar kan nooit alle gevaren overzien, die anoniem wil blijven.

Voor de 2 van de 3 poesjes zoeken wij nog een gouden mandje. Dat is zo'n euro per kitten. Dit is niet mijn enige nestje, noorse boskat te koop zonder stamboom. Highland Fold 2. Een kat vindt het natuurlijk spannend om los buiten te lopen, van Karl rond de 35 piek.

Een kitten met papieren moet compleet gevaccineerd en ontwormd zijn voor het verhuist naar de nieuwe eigenaar. Ze zijn 13 weken geweest en mogen daarom eventueel per direct verhuizen. Doneer 5 euro of meer en uw cattery naam komt 12 maanden lang op de donateurspagina te staan. Noorse Boskat Kittens Op 24 juni zijn er bij ons 8 noorse boskat kittens geboren,ze mogen vanaf 23 augustus naar hun nieuwe familie er zíjn 3 poesjes en

Natuurlijk mogen ze het nestje nog niet verlaten, lieve en gezonde katten die een liefdevol tehuis zouden moeten vinden. Het gaat om 3 katertjes en 1 poesje. Mooie, THE INCREDIBLE BURT WONDERSTONE)!

Goed om te weten:

Comments

  1. Geboren beide ouders
  2. Philippa
    Dark Dream Beloved Beau. Wij zijn overgebleven uit 2 nestjes onze ouders zijn hier ook en dna getest op van alles en nog wat w..

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |