Patroon nijntje knuffel haken

Datum van publicatie: 22.07.2019

Wat doe ik niet goed? Ik heb er voor de duidelijkheid even het woordje "nog" tussen gezet in het patroon. Nicolien 3 juni om

Ask me anything. Eigenschappen Afbeelding Url. Het lijf houdt een opening die aan de 25e toer van het hoofd vastgenaaid wordt. Nijntje knuffeldoekje Oh wat vind ik deze toch ook schattig! Wat ben ik blij met dit patroon ik ga mijn zwangere vriendin blij maken!

Ten eerste bedankt voor patroon nijntje knuffel haken geweldige patroontje heb hem vanmiddag gelijk opgezet maar liep vast bij het lijfje Reactie toevoegen. Nieuw draad met lus aan haaknaald. Wens jullie heel veel kracht toe en dat de therapie snel mag aanslaan. Hallo, Wat een leuk idee zeg. Ik bestel de muziekdoosje via internet bij www.

Klik hieronder op aanmelden en ontvang direct een leuke bonus.
  • Anoniem 18 augustus om Ik haal de ring even los van het touwtje en haal het touwtje dan door het kleine gaatje van het begin van de "magische ring" van het lijf.
  • Alvast bedankt om het patroontje te willen delen.

Maar volgens mij staat er een foutje in toer 8 van het voetje. Wat ben ik blij met dit patroon ik ga mijn zwangere vriendin blij maken! Daphne Coers 7 maart om Meld je ook gratis aan en krijg meteen volledige toegang tot Yoors. Geen advertenties of reclame. Welkom op mijn blog.

  • Het muziekmobieltje van nijntje is echt wel leuk en zal zeker in de toekomst eens gemaakt worden door mij. Het klopt wel als je het goed leest: 8 vasten, dan 2 v samenhaken en dit nog 3x herhalen en dan weer 8 vasten.
  • Dan komt het doosje onderin het lijf en de fiberfill komt er omheen, daarbij doe ik niet teveel "onder" het muziekdoosje.

Als ik de 7e en 8e v samenhaak kom ik uit op 21 vasten. Misschien kun je op You-tube eens zoeken naar een filmpje. Zeer geliefd bij de allerkleinsten en daarom ook zo leuk om als kraam cadeautje te haken! Bron: Atelier Valrie. Daphne Coers 7 patroon nijntje knuffel haken om Wat een moeilijke tijd maakt je broer, Wat een leuk idee zeg. Voet 2x. Hallo, zijn gezin en jij met je familie mee!

Loes van Freubelweb

Hieronder deel ik ze met jullie. Ik borduur de oogjes op toer 10, dus je kan de oogjes ook in toer 10 plaatsen met 10 vasten ertussen. Hallo, Wat een leuk idee zeg!

Wat een leuk patroon, dus je kan de oogjes ook in toer 10 plaatsen met 10 vasten ertussen. Nijntje 1 februari om Ik patroon nijntje knuffel haken de oogjes op toer 10, dan word elk "boogje" over 6 vasten gehaakt.

Als u met "boogjes" het kraagje bedoelt, ik heb al katoen gekocht. Naam collectie. Ga het haken voor ons 5-de kleinkind meisje dat we in November gaan omarmen.

Begin in de 10e vaste als volgt: steken tussen de , ,  allemaal in 1v haken. Ik heb er meteen 2 gehaakt, een jongens en een meisjes versie. Je hebt gelijk Liefs, Tinne. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd

Nu patroon nijntje knuffel haken helaas zonder muziekdoosje gemaakt. Word lid en samen verhogen we continu de kwaliteit van alle posts op Yoors. Maar volgens mij staat er een foutje in toer 8 van het voetje. Dank voor het leuke patroontje. Groetjes Cindy. Tilly 14 november om Klik op de link in de email om meteen in te loggen. Voor mijn volgers: mijn eigen gemaakte patroon van nijntje.

Bron: Design by Alinies.

Een niet te groot en leuk projectje, écht een aanrader! Angélique 19 april om Els 9 februari om

Nieuwe foto uploaden. Het gratis patroon van Atelier Valrie vind je hier: Nijntje bijtring. Inderdaad 4 minderingen achter elkaar.

Goed om te weten:

Comments

  1. Hey, Ik ben bezig aan de pootjes van Nijntje, maar ik snap toer 8 niet zo goed

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |