Pest free werkt niet

Datum van publicatie: 17.07.2019

Re: plug in pest free tegen muizen Post by Fenomeen » 16 Sep Dit is echt iets voor Heeck, die zal zich wel melden. Hoe werkt een Plug In Pest Free unit?

Zo ontstaan als het ware schokgolven en trillingen van 50 Hz die door de Plug-In Pest Free® units worden geactiveerd. Ik wil mijn geld terug van die waardeloze stekker. Privacy Terms. In zijn wij naar een huis in Den Bosch verhuisd.

Bij gebruik van een dubbel geaard stopcontact dient u altijd de unit aan de linker kant in te pluggen. Anneke , Uithoorn.

Post by appelfflap 16 Sep Helpt het daarmee ook tegen steenmarters. Verbeterpunten Een stekker die wel werkt. Wel de verklaring zoals op de homepagina. Verbeterpunten Geen verbeter punten, alles correct.

  • Waarom als het al zou werken vinden mensen het dan niet vervelend? Deze verandering kunnen muizen, ratten en kakkerlakken niet verdragen.
  • Zeer tevreden!!!

Plug In Pest Free

Na 2 jaar werkte het apparaat niet meer lampje was defect Na mailcontact kreeg ik meteen een nieuwe. Wij zijn zeer tevreden over de gifvrije toepassingen van Pest Free en zou het iedereen aanbevelen. De units hebben absoluut geen invloed op computers, andere elektrische apparatuur of op de elektrische stromen in een gebouw.

Geen verkooppraatjes, of onnodig iets verkopen. Youtube link, met scope beelden!! Aristoteles Skip to content.

Kakkerlakken voelen met hun antenne en hebben deze absoluut nodig voor hun navigatie in de nacht als ze actief zijn. Pluspunten Een goede en vooral duurzame oplossing voor de overlast van muizen. Home Plug In Pest Free. ALS dit ding pest free werkt niet lijkt het me ook niet prettig voor andere zoogdieren zoals mensen Groot compliment voor de service.

Hoofdnavigatie

Quick links. Bart Tinus , 's-Hertogenbosch. Door hun navigatiesysteem te beïnvloeden worden ze uit hun schuilplaatsen verjaagd waardoor ze genmakkelijker zijn te vangen en lokaliseren. Ik heb het plug in Pest Free Pro systeem aangeschaft en na het plaatsen geen enkele muis meer gezien.

Restaurant haarlem noord merdane de verklaring zoals op de homepagina. In het verleden was het rapport voor iedereen inzichtelijk, maar daar is misbruik van gemaakt. Stikt nog steeds van de muizen. Dat heeft toch geen enkel zin, pest free werkt niet, er blijven altijd mensen zo bij gelovig dat ze alles geloven.

Zeer tevreden!!.

Ik heb nu in 3 dagen 8 muizen gevangen en gedood met een ectrische lokkendoos. Gebruiken nu een elektrische muizenval om van de muizen af te komen, dat werkt enorm goed! Pluspunten In zijn wij naar een huis in Den Bosch verhuisd. Uw naam.

  • Zo ontstaan als het ware schokgolven en trillingen van 50 Hz die door de Plug-In Pest Free® units worden geactiveerd.
  • Geen verkooppraatjes, of onnodig iets verkopen.
  • Helaas kan er wel eens een mail vergeten worden door de hoeveelheid van mails die ik elke dag ontvang.
  • Post by Bonjour » 16 Sep

Pluspunten Frans is aardig maar de stekker is pure nep. Deze uitbarstingen worden tot stand gebracht door de bestaande voeding uit de elektrische bedrading effectief te moduleren, pest free werkt niet. Hebben ze een duurzaam karakter. Zijn echt van de muizen af!. De oude unit werd zonder problemen omgeruild voor een splinternieuwe. Pluspunten Zeer professionele en snelle service. Gepost vrijdag 8 december Ik spreek de wens uit voor een duurzame en milieuvriendelijke relatie.

Deze werkt echt. Enkele maanden later luisterde ik naar BNR radio waar François van Iersel werd geïnterviewd ivm ongediertebestijding. De universiteit waar het onderzoek heeft plaats gevonden is geen geheim, zo ook de Hoogleraar niet.

Europa Enterprises holding ltd.

Ben zeer tevreden. Muizen en ratten kunnen nu eenmaal niet leven in een omgeving waar ze constant gestrest zijn. PD1JAP schreef: Ben eens benieuwd wat er precies in zit Beetje electronica: "Let op dat het groenen lampje flikkert" Je kan pest free werkt niet twee torren al een knipperled maken.

Goed om te weten:

Comments

  1. Er zullen best rapporten zijn waaruit blijkt dat de pesticiden die worden gebruikt effectief zijn.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |