Poiesz supermarkt van het jaar

Datum van publicatie: 07.08.2019

Met de actie kan geld worden binnengehaald voor de clubkas. Troefmarkt in Ophemert volgend jaar dicht. In krijgen Poiesz klanten bij de kassa voor het eerst gratis spaarzegels.

In samenwerking met leveranciers heeft Poiesz wekelijks van een aantal geselecteerde aanbiedingen 9,5 cent per aankoop gedoneerd aan het KWF.

Waarin schuilt in uw ogen de huidige kracht van de jubilerende Poiesz-formule? Zie de categorie Poiesz van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

De Dirk supermarkt in Wolvega wordt een Poiesz Supermarkt. Ook is er op hetzelfde terrein een distributiecentrum voor de Aardappelen, Groente en Fruit geopend van m² met onder andere een koelcel voor citrusfruit, een koelcel voor hard-fruit en een koelcel voor groente.

Edisonstraat 3, Sneek incl. Zoeken in het nieuws. Ook de Poiesz in Wolvega wordt een supernieuwe Poiesz. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. De eerste zuil is de manier waarop we kort stilstonden bij het familiaire deel van 95 jaar Poiesz.

De afdeling Vleeswaren en Kaas verandert van een bedieningsafdeling naar een zelfbedieningsafdeling. Door Bart Manders.
  • Op 11 mei opent de Poiesz supermarkt in Zuidhorn aan de Rijksstraatweg haar deuren.
  • De supernieuwe Poiesz in Lemmer Verlaet opent op woensdag 10 mei. De 60e supermarkt van Poiesz is een feit!

Poiesz supermarkt Heerenveen; traditie als basis.

De supernieuwe Poiesz in Lemmer Verlaet opent op woensdag 10 mei. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. De Poiesz aan de Oostenburg 1 wordt grondig verbouwd naar de nieuwe Poiesz winkelstijl en heropent op 25 november.

In maart worden 4 nieuwe vrachtwagens aangeschaft waarmee het totaal aantal eigen vrachtwagens op 22 komt. Op 14 oktober opent de Poiesz supermarkt in Koudum aan de Hoofdstraat haar deuren. Voor het eerst in de geschiedenis van Poiesz worden er in één keer maar liefst 7 winkels overgenomen van Super de Boer.

  • En de eerste in de nieuwe winkelformule waarin alles gericht is om het winkelen voor de klant nog leuker en makkelijker te maken. Op woensdag 26 november opent de nieuwe Poiesz supermarkt in Sneek Noord haar deuren.
  • Becel komt met een innovatie! Aldi is met een 7,45 de nummer zestien.

Tevens luiden de feestnummers 9 en 0 knalacties in waarbij de klant onder andere kans maakt op 90 seconden gratis winkelen. De supermarkt in Nieuwe Pekela verhuist van de Kerkstraat naar de Albatrosstraat en opent daar op 21 november haar deuren.

In januari wordt in de Poiesz supermarkt aan de Singel in Sneek een ambachtelijke brood- en banketbakkerij geopend. Sluiten Versturen.

Nadat Poiesz supermarkt van het jaar de Edah supermarkt heeft overgenomen opent op 7 maart de Poiesz supermarkt in Kollum aan de Mr!

Na de overname van de Golff supermarkt van de heer De Jager opent op 10 maart de Poiesz supermarkt in Assen Pittelo aan de Maasstraat haar deuren.

De producent heeft voor deze naamswijziging gekozen om een nieuwe start te kunnen maken met de in totaal De goede artiesten zijn onze medewerkers, met wie het succes van onze formule staat of valt.

Op 19 april openen Lodewijk Poiesz en zijn vrouw Wietske een groentezaak van 12m² aan de Havenstraat in Sneek.

Waar de klant voorheen een medewerker moest vragen om bijvoorbeeld een onsje waar komt malaria voor in tanzania, kan de klant dit nu zelf uit de koelvitrine pakken. Voor het eerst in de poiesz supermarkt van het jaar van Poiesz worden er in n keer maar liefst 7 winkels overgenomen van Super de Boer. Daardoor is het gebak nog verser en kan er beter worden ingespeeld op de seizoenen en de wensen van de klant.

De supermarkt in Nieuwe Pekela verhuist van de Kerkstraat naar de Albatrosstraat en opent daar op 21 november haar deuren. Poiesz scoort op bijna alle aspecten goed Poiesz krijgt de titel beste supermarkt in dit onderzoek met achttien supermarktketens als de beste allrounder.

Aanbiedingen bij Poiesz supermarkt Harlingen

De eerste omgebouwde filialen zijn op alle punten toekomstbestendig voor de komende 30 jaar. Jetsesstraat haar deuren. Voor alle medewerkers en klanten wordt er een feest georganiseerd in Thialf met optredens van onder andere Guus Meeuwis, Frans Bauer en Ruth Jacott.

Medio juli wordt de eerste reclamefolder van Poiesz huis aan huis bezorgd door poiesz supermarkt van het jaar PTT. Op 9 december opent de Poiesz supermarkt in Veendam aan de J. Test: Modelbakkerij Van Tol op Bonaire. Volgend jaar verwacht het in totaal medewerkers tellende Van Smaak 2 miljoen maaltijden voor ons te produceren. De wonen en reizen in een camper supernieuwe Poiesz van Leeuwarden Aldln in de nieuwe winkelstijl opent op woensdag 15 februari haar deuren na de verbouwing.

Op 19 november opent de Poiesz supermarkt in Musselkanaal aan de Dirk de Ruiterstraat haar deuren. Ook de Poiesz in Wolvega wordt een supernieuwe Poiesz. Nieuwe directiestructuur bij Spar?

Appdate: Make-up van HEMA uitproberen via Instagram

Poiesz Supermarkten. Actueel nieuws In de koelvitrine worden alle verse vleeswaren en kaas voorgesneden en verpakt gepresenteerd.

Middels instructiefilmpjes en live kookdemonstraties in de winkel worden klanten genspireerd tot een smakelijke invulling van de vraag: "Wat eten we vandaag. Wat zijn opvallende consumententrends en ontwikkelingen in het noorden des lands.

Besloten wordt om de laatstgenoemde winkel niet te openen omdat Poiesz al een supermarkt in Workum heeft.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |