Recht van de europese unie amtenbrink

Datum van publicatie: 16.08.2019

Klik hier voor meer informatie Vier weken na verzending sturen wij u een e-mail waarin wij u uitnodigen om online enkele evaluatievragen te beantwoorden. Daarmee is dit studieboek voor het hoger onderwijs weer bij.

Andere boeken door Hans Vedder. Vedder Uitgever Boom Juridische uitgevers. Het downloaden start direct na het verzenden van deze gegevens. Agenda Seminars Masterclasses e-learning Sprekers Incompany. Uw account. Daarbij komen de volgende onderwerpen aan de orde: - De institutionele structuur van de Europese Unie - Besluitvorming in de Europese Unie - Rechtsbeginselen van de Europese Unie - Rechtsbescherming in de Europese Unie - Het beleid van de Europese Unie - De ontwikkeling van de Europese integratie De hoofdtekst van het boek bestaat uit een omschrijving van de stand van zaken van het recht van de Europese Unie.

Wij behandelen alleen aanvragen die gedaan zijn met het e-mailadres dat u heeft bij uw instelling. Daarnaast bevat het boek meer gedetailleerde informatie en een aantal actuele juridische discussies in de vorm van stukjes tekst in een kleiner lettertype!

De hoelang blijft vlees goed in de diepvries van de Europese Unie op het recht van de europese unie amtenbrink.

We behouden ons het recht voor aanvragen niet te honoreren? Download brochure Vult u alstublieft onderstaande gegevens in om onze brochure in PDF-formaat te downloaden. In deze zesde druk van dit zeer succesvolle studieboek zijn de belangrijkste ontwikkelingen in de Europese Unie van de afgelopen jaren verwerkt.

Daarbij komen de volgende onderwerpen aan de orde: - De institutionele structuur van de Europese Unie - Besluitvorming in de Europese Unie - Rechtsbeginselen van de Europese Unie - Rechtsbescherming in de Europese Unie - Het beleid van de Europese Unie - De ontwikkeling van de Europese integratie De hoofdtekst van het boek bestaat uit een omschrijving van de stand van zaken van het recht van de Europese Unie. Jaar van uitgave pagina's. Vaak samen gekocht.

VAAK SAMEN BESTELD

Jurisprudentie goederen- en insolventierecht. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Europees recht. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Reviews Schrijf een review. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. In dat geval nemen we altijd contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

  • We behouden ons het recht voor aanvragen niet te honoreren.
  • In winkelwagen.

TDWA 2 oktober Ik raad dit product aan. Hoger Beroepsonderwijs HBO. Wolters Kluwer Nederland B. Co-auteur: H. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling? T mobile simlock vrij bekeken ook.

Met dit laatste wordt beoogd de studenten zelf kritisch over dit rechtsgebied te laten nadenken.

Recensie(s)

Over de serie Boom Juridische Studieboeken. Deze druk is verder ook geactualiseerd met andere wetgeving en recente jurisprudentie.

Agenda Seminars Masterclasses e-learning Sprekers Incompany.

Andere verkopers Hans Vedder is hoogleraar Recht der economische ordening aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen. Personeel en arbeid. Bekijk uw recensie. Middelbaar Beroepsonderwijs MBO. Digitaal boek!

Publication

Akkoord met leveringsvoorwaarden. U heeft gezocht op Bekijk uw recensie. Te theoretisch.

Op werkdagen voor uur besteld, volgende dag in huis. Verkoop door Pauchan. We behouden ons het recht voor aanvragen niet te honoreren. Dit studieboek is in eerste instantie bestemd voor studenten die in de bachelor- of masterfase van hun opleiding het Europese recht bestuderen.

Beoordeel zelf slecht matig voldoende goed zeer goed. De invloed van de Europese Unie op het strafrecht. Bekijk de hele lijst.

Samenvatting

Inhoud Docentexemplaar Het recht van de Europese Unie mag zich in een toenemende belangstelling verheugen en is, gelet op het belang voor zowel de wetenschap als de praktijk, een verplicht onderdeel van de meeste juridische opleidingen. Zwalve Beknopte geschiedenis van het Romeinse recht 31, Editie: 3.

Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Lees de eerste pagina's. Het downloaden start direct na het verzenden van deze gegevens. Staatsrecht en bestuursrecht.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |