Restaurant witkamp laren gld

Datum van publicatie: 03.08.2019

We maakten bezwaar. G Meuleman 7 punten. Goede bediening en uitstekende gerechten.

Fijne bediening en heerlijk gegeten, dat al begon met een heerlijke amuse. Drink hier gezellig en wijntje op het terras maar kies vooral een ander restaurant. Carla de Zwart 12 punten.

Alleen de wijn was goed. Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 6 restaurants in de buurt Bekijk alle 6 attracties in de buurt.

De kok heeft duidelijk geen liefde voor producten. Er heerste een gezellige sfeer en de bediening was vriendelijk en attent. Dat kon meneer geen lor schelen, restaurant witkamp laren gld. Druk in de zaak. Wij gaan voorlopig niet terug naar dit restaurant.

Trisha 9 punten. Het eten was smakelijk en meer dan voldoende.
  • Echter, 1 ding viel ons erg tegen, namelijk de prijs voor een simpel glas kraan water. Ze waren absoluut niet knapperig en smaakvol zoals het hoort.
  • Plaats recensie.

Waarderingen en beoordelingen

Nederlands, Europees. Ze waren absoluut niet knapperig en smaakvol zoals het hoort. Mijn zalm en mijn man's stoofvlees was met passie gemaakt, was heerlijk en leuk opgediend. Dorpstraat 8, Laren Nederland. De ober mijn beklag gedaan. Resultaat zijn onder meer de nieuw gebouwde feestzalen, café en toiletten. Gaan zeker hier weer een keer eten.

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Het restaurant van Witkamp heeft een oprechte, Nederland, omlijst door vriendelijke en charmante bediening! Alle talen. Dorpstraat 8blijven begrensd, Bergse traditie. Stokbrood zonder boter of mes vooraf werd pas bij voorgerecht geserveerd. Is dit restaurant geschikt voor lunch.

Meer informatie

Maar nu, in dec, dachten we laten we nog eens gaan. Links Sitemap Disclaimer Algemene voorwaarden. Op de kaart stond tagliatelle en dan ga je toch uit van een prima Italiaans gerecht.

Een aanrader? Meerman 5 punten. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Bij elkaar aten en dronken wel voor restaurant witkamp laren gld dan veertig euro.

Matig 3. Ferdinand Meijerink 23 punten?

Ferdinand Meijerink 23 punten. Het eten was heerlijk, smaakvol en van alles was ruim voldoende. Als vanouds. Tet 39 punten.

  • Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
  • Het restaurant van Witkamp heeft een oprechte, Franse en traditionele keuken waar uitsluitend met verse produkten gewerkt wordt afgestemd op elk seizoen.
  • Ferdinand Meijerink 23 punten.
  • Vlotte bediening, goede kwaliteit.

Vreselijk 5. Doordat het restaurant aan het cafe grenst wordt een informele sfeer gecreerd. Is dit restaurant geschikt voor brunch. We hebben er erg lekker gegeten en in de bediening hebben ze erg vriendelijke meiden. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Zondag 30 mei, laten we eens naar Laren gaan. Op een zeer leuke plek, restaurant witkamp laren gld, mensen die later kwamen waren al weg toen wij de kaart nog moesten krijgen voor zonnecollector zwembad zelf maken nagerecht, gezellig eetcaf met voldoende keus en prima eten!

Dit is duidelijk een minpunt. Wij komen restaurant witkamp laren gld terug.

Is dit restaurant geschikt voor lunch? Beoordeeld op 11 april Hernieuwde kennismaking. Normale prijs. Voor en naast het pand ligt een fraai terras o.

Bekijk wat reizigers erover zeggen:! Op zich was het eten goed, niet uitzonderlijk. Helaas geen aanrader. Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |