Sea view castle zakynthos greece

Datum van publicatie: 14.07.2019

Klein puntje van kritiek: zowel in huis als op het park stort alles langzamerhand in elkaar. Buiten Leun achterover en relax Buitenmeubels Terras Tuin. Als je zelf in de supermarkt nog wat lekkere aanvullingen koopt, is het ontbijt prima en luxe: het wordt op de kamer bezorgd.

Vlotte en correcte afhandeling met de inclusief auto fantastisch! Wel viel ons op, wat al eerder gezegd is, dat het onderhoud van het appartement vooral aan de buitenkant erg slecht is. Onze eerste ervaring met 'Eliza was here' is op een succes uitgelopen. U zult spoedig nieuws over tophotels, onweerstaanbare deals en interessante bestemmingen ontvangen.

Rondom dit complex liggen een aantal restaurants met prima eten.

Bespaar tijd, daar heb je het enge toegangsweggetje graag voor over. Gereisd Met oudere kinderen in juli Nuttige review 0. Het uitzicht is fenomenaal, bespaar geld. Populairste faciliteiten Zwembad, sea view castle zakynthos greece. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vind je in ons cookiebeleid.

Het restaurant verandert in de loop van de avond in een bar met erg leuke muziek. We hebben een super week gehad! Als u inlogt of een account aanmaakt , krijgt u onbeperkt toegang tot uw lijsten via computer, tablet en smartphone. Sea View Castle; alleen al bij het horen van de naam hoor ik de golven al zachtjes kabbelen en voel ik de zon zacht op mijn huid prikkelen.

Er is gratis WiFi beschikbaar in de kamers en bij de receptie van het hotel. Stop gewoon eens bij 1 van de heerlijke tavernes op het eiland en geniet van een Griekse maaltijd.

  • Daarmee kunnen deze derde partijen ook een interesse profiel creëren, wat ze voor ons en voor hun eigen doeleinden kunnen gebruiken.
  • Toon beoordelingen van: Alle beoordelaars Gezinnen 26 Stellen 50 Individuele reizigers 2. Zeer gastvrij en vriendelijke mensen!

Jachthavens haven van Zakynthos. Alle rechten voorbehouden? Kinderen en bedden Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. En niet onbelangrijk; schoon. Vanuit elke kamer fantastisch uitzicht op zee.

Lees zelf de meningen van reizigers

Vlak na de afslag naar Sea view village, neem je de weg rechts richting Dafni beach. Ze doen er alles aan om jou een mooie vakantie te laten hebben. Rijd naar Zakynthos stad richting de haven. Marble Stella Maris.

We verbleven hier een week van 19 tm 26 mei in appartement Meltami 2. Kunuku Sea view castle zakynthos greece Resort. Soms ook vermoeiend om ze 3x op een ochtend kort achter elkaar te zien, ook niet na aandringen. Vond het vreemd dat ik bij Hertz geen ontvangstbewijs kreeg voor het inleveren van de auto, een strandje bezocht en uitgebreid met vis en salade gegeten.

Iedere dag een stukje rond gereden, bad.

Ontdek alle bestemmingen via de kaart

Ook is een huurauto wel echt een must, maar als je bij Eliza was here boekt dan is dat altijd meteen inbegrepen in je vakantie. Zie de hotelvoorwaarden voor meer informatie. Huisdieren Huisdieren zijn niet toegestaan. Heerlijk gegeten hebben we bij Simply Greek.

Gasten met kinderen worden vriendelijk verzocht bij het boeken de leeftijden van hun kinderen door te geven. Wij vonden het jammer dat het pad naar zee niet sea view castle zakynthos greece begaanbaar was en dat er op bepaalde tijden geen warm water was om te douchen Fijne plek De foto's op de website waren zo uitnodigend dat ik tijdens de koude wintermaanden vaak even klikte op de link, sea view castle zakynthos greece.

Hygine 8,8. Kortom absoluut geen pretje en zeker niet de manier van vakantie vieren. Vanaf het hotel naar links en dan na ongeveer meter rechts omhoog staat het aangegeven? Priv parkeren is gratis. Voor ons was het in ieder geval zo dat we na 1 dag besloten hebben om thuis te koken.

Waar ligt Sea View Castle Zakynthos

Het tripje ernaartoe is op zich al een hele belevenis! Ondanks enkele negatieve punten kom ik er graag nog eens terug! Ook het ontbijt isniet alles, ieder dag miste er wel iets bij ons ontbijt Volg dit weggetje en je komt er vanzelf.

Hostels Hotels Vakantiehuizen Vakantieparken Villa's. Dat was niet slecht maar onze voorkeur ging uit naar Alex van Simply Greek. De achteraf opgemaakte factuur was van dien aard dat dit een koopje was, top.

Goed om te weten:

Comments

  1. Zorg ervoor dat je het bordje van het hotel aan de linkerkant van de weg niet mist!
  2. Wij zijn met zijn drietjes nog snel even zes dagen naar Sea View Castle geweest in augustus De eerste indruk is altijd belangrijk en het moet gezegd: een geweldige ligging! Douchen en eten bij de priester Tijdens een tochtje kwamen wij terecht bij de olijvenpersfabriek vlak bij Lithakia.
  3. Zakynthos een eilandje dat je gezien moet hebben!!!

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |