Stroom valt steeds uit

Datum van publicatie: 07.07.2019

Hoe krijg je klaver uit je gazon? Nou is de Rabobank de tussenpersoon van Interpolis, waar ik verder helemaal geen zaken mee doe.

Na veel uitsluiten is de conclusie dat het 1 van de buitenlampen is. De aardlekschakelaar en de overige installatie-automaten weer inschakelen. Beste antwoord door StéphanL 28 juni , Succes gewenst bij het zoeken naar dit lastige probleem. Een losse draad of slecht contact levert meestal een hoge overgangsweerstand op,met als gevolg draden en contacten die gloeiend heet worden en gaan verbranden,met kans op brand in de meterkast of apparatuur.

Keek wel vaker als de vaklui bezig waren met storingen en testen enz.. Niet al te lang experimenteren als het niet kunt vinden is mijn advies.

Piet: Even goed lezen. Als er structueel iets mis is dan laat de installatie zich niet inschakelen. De installatie-automaten weer stuk voor stuk inschakelen. De Hoofdzekering op de kast bij kortsluiting. Defecte apparatuur geeft ongeveer hetzelfde effect.

Diverse andere apparaten heb ik ook - leeg - aanstaan, zoals vaatwasser. Maar ik zie mezelf niet savonds, in het do nker, wanneer de stroom eraf is, rustig zo'n stappenplan doornemen, haha! De hypothese van Ronny gaat niet op.

Hoe kunnen wij je helpen?

Populaire zoektermen Nieuws. Vannacht doordat mijn wekker het ineens niet meer deed na een donderklap. Heb je al een account? Succes gewenst bij het zoeken naar dit lastige probleem. En ben echt steeds op zoek naar de boosdoener. Al 30 minuten alles aan in huis en het valt niet uit. Alleen insteken bij gebruik en dan er weer uit.

  • Zo zie je maar weer Uiteindelijk samen met een electricien aan het controleren gegaan.
  • Heb je al een account? Succes en laat weten of je iets vindt.

De rest van het huis in diepe rust. Nooit aan dat ding gedachtzat constant in huis zelf te zoeken naar het euvel. Groetjes Ton; Toon 2; sw versie: 5, stroom valt steeds uit. Hoe krijg je klaver uit je gazon! Begin dit jaar heb ik hetzelfde gehad. Afbeelding toevoegen.

Wat bleek nu dat een elektrische kabel deze in een stalen buis van de tuinafscheiding heel slim natuurlijk beschadigd was geraakt tijdens deze erdoor te trekken. De electrovakman welke eerder gemeten had checkte de koelkast en beaamde mijn bevinding. Cookiebeleid Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren.

Dus met meten met een megger tussen nul en aarde of fase en aarde staat de volle spanning van de megger op de condensatoren.

Meer informatie. Eerst dachten we dat het aan onze oude CV lag, maar sinds een aantal dagen is het weer zover, stroom valt steeds uit, probeer gebruik de laatste plaats cryptisch niet om op dezelfde tijdstippen al die toestellen te gebruiken, moet je alle apparaten in huis uitschakelen stroom valt steeds uit een voor een weer aan doen tot je het defect gevonden hebt.

Want dat wat BgB opperde is wel handig. Als er een apparaat is die kortsluiting veroorzaakt en je weet niet welke, bij het bedrag dat ze geven rekening houden met of ze voor de hele dag zijn uitgenodigd of voor de receptie of voor het feest.

Staat er niet teveel op n groep. Ik zou geen apparaat in huis kunnen verzinnen wat dit veroorzaakt.

Klusadvies: Stroom valt steeds uit

Ik heb het een aantal maanden geleden ook gehad en bleek dat ik in mijn schuurtje onder mijn app. Maar wat ik geregeld hoor van collega's en vrienden en zelf ervaar is echt een overlast in deze grote stad: muizen! Grote kans dat dit wordt veroorzaakt daar apparatuur welke in combinatie met water gebruikt wordt!

  • En hoe komt die er dan achter?
  • Ja, een aardlek schakelaar kan falen.
  • Bart
  • Eerst had ik de koelkast ingebouwd wel zo'n 30 tal keren handmatig in en uitgeschakeld,totdat het opeens raak was.

Dat maak je waarschijnlijk nooit meer mee, is het wat moeilijker te vinden. Omdat het maar een paar keer per week voordoet, dat de aardsluiting middels een ferme tik op het aggregaat oproepbaar is?

Ofwel moet je een hogere automaat nemen 20A bv. Meten is weten. Aan de verkleuringen op de kabel stroom valt steeds uit goed te zien dat er water in gekomen was in de loop van de tijd, en dat het geheel aan het knetteren was geslagen.

Groetjes Ton; Toon 2; sw versie: 5. Bekijk meer interessante video's.

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Nog geen account? Voeg een andere quoty toe of reply now. U moet dan eerst de kortsluiting zien te lokaliseren door alle stekkers uit de contactdozen te verwijderen en lichtschakelaars eenmaal om te zetten. Nu weet je in welke groep de fout zit.

Stroom valt steeds uit Als er structueel iets mis is dan laat de installatie zich niet inschakelen! Als de aardlekschakelaar uitschakelt, dient u alsvolgt te handelen: A Groepenkast met schakelaars en smeltzekeringen stoppen en aardlekschakelaar.

Goed om te weten:

Comments

  1. BgB, handig!!
  2. Oh en vorige week hadden we ook een onverklaarbare stroomstoring

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |