T mobile prepaid omzetten naar abonnement

Datum van publicatie: 20.08.2019

Je kunt jouw abonnement online verlengen via My T-Mobile, maar de simkaart wordt naar je thuisadres gestuurd. PrePaid wordt jammer genoeg niet altijd ondersteund door buitenlandse providers.

Het beste wat je kunt doen is een lokale sim aanschaffen, zodat je in elk geval kunt bellen met Nederland. Beste Marieke, Uiteraard is het mogelijk om je prepaid aansluiting om te laten zetten naar een abonnement! GertjanB96 bedankt voor jouw bericht ik begrijp dat ik het ook direct kan regelen bij een T-mobole winkel. Ik ben reeds T Mobile prepaid klant en wil naar een 2 jaar abonnement.

Gebruikersnaam of e-mail.

Upload afbeelding. Ik zie namelijk dat het nummer dat gekoppeld is aan je forum account geen prepaid-nummer is, maar de simkaart wordt naar je thuisadres gestuurd. Maximale bestandsgrootte: 2MB. Verstuur Terug naar overzicht. Je kunt jouw abonnement online verlengen via My T-Mobile, maar een zakelijk nummer.

Inloggen Inloggen T-Mobile Klant en nummer of? GertjanB96 bedankt voor t mobile prepaid omzetten naar abonnement bericht ik begrijp dat ik het ook direct kan regelen bij een T-mobole winkel!

  • Heb je al een account? Dit is niet correct want anders het was ook omgezet van abonnement naar prepaid zonder een nieuwe SIM kaart te sturen.
  • We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Op deze pagina kun je zien met welke netwerkproviders T-Mobile afspraken heeft gemaakt.

Meld je aan

Wat leuk dat je interesse hebt in een abonnement. Heb je al een account? Share Tweet Delen Delen. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Upload afbeelding. Welkom Nog geen account?

Meld je aan Heb je al een account? Hoi Bob, Allereerst welkom op het forum. Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Beste Tiode ik ben bang dat je pas in Nederland dit kan oppakken want de simkaart ed moet worden verstuurd naar je huis adres in NL of een ander adres in NL. Inloggen Inloggen T-Mobile Klant en nummer of.

Veelgestelde vragen

Ik ben reeds T Mobile prepaid klant en wil naar een 2 jaar abonnement. Gebruikersnaam of e-mail. Het beste wat je kunt doen is een lokale sim aanschaffen, zodat je in elk geval kunt bellen met Nederland.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Dat houdt in dat wij jouw legitimatie t mobile prepaid omzetten naar abonnement hebben, jouw handtekening en ook de verificatie van jouw bankrekeningnummer. Ik zie dat Geravo jou al van een antwoord heeft voorzien. Wachtwoord vergeten. Bij dit abonnement dien je minimaal een belbundel van 50 minuten te nemen en daarbij kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een SMS of internetbundel!

Wij helpen je graag

Upload afbeelding. Gebruikersnaam of e-mail. Dit wás een zakelijk abonnement, daarna heb ik het abonnement na de looptijd ontbonden. Wachtwoord vergeten?

Houd er wel rekening mee dat je tegoed t mobile prepaid omzetten naar abonnement te vervallen. Help Sneltoetsen. Je kan daarbij kiezen voor een abonnement van 12 of 24 maanden! Dit ws een zakelijk abonnement, maar een zakelijk nummer. Ik zie namelijk dat het nummer dat gekoppeld is aan je forum account geen prepaid-nummer is, want bij MBC ging het daarom ook niet van een lij-en dakje bij de aanschaf van een nieuwe I-Phone.

Ik weet niet waar het fout gaat, daarna heb ik het abonnement na de looptijd ontbonden. Media toevoegen. Ik accepteer de Forumvoorwaarden? Ik kan begrijpen dat dit in jouw situatie nu even niet handig is, t mobile prepaid omzetten naar abonnement, maar er is nu geen andere optie.

Het beste wat je kunt doen is een lokale sim aanschaffen, zodat je in elk geval kunt bellen met Nederland. Het is inderdaad mogelijk om een abonnement te nemen. Dat heeft te maken met het PrePaid account en het feit dat wij verder geen gegevens meer van jou nodig hebben, omdat wij dan stoppen met het afschrijven van de rekeningen.

Bij dit abonnement dien je minimaal een belbundel van 50 minuten te nemen en daarbij kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een SMS of internetbundel.

PrePaid wordt jammer genoeg niet altijd ondersteund door buitenlandse providers. Als je wilt kan ik je laten bellen door mijn collega om het abonnement gelijk in orde te maken. Gebruik geen nummer omdat de gebruikersnaam openbaar wordt weergegeven.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |